egw_eimai_re Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Υπαρχει κάποιος τροπος να γλιτώσω το φπα ρε μάγκες; Βλεπω λαπτοπ στα 650 ευρω και ειναι οτι πρεπει για επιδόσεις για μενα ελα ομως που δεν παίζουν πανω απο 500 αντε 550. Βλεπω οτι χωρίς το φπα πανε 540 ευρω και ρωτάω αν ξερει κάποιος πως θα γλιτώσω το φπα νόμιμα. Απο το εξωτερικό μονο γίνεται η δουλειά; Πείτε μου γιατι πονάει η τσέπη μου Παρακαλώ τα ποστ να ειναι μονο σε νόμιμα πλαίσια διαφορετικα στειλτε pm Rolf. Η αγορα λαπτοπ θα ειναι σε dell και σκεφτομαι για το Dell Inspiron 15R.
jek20 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Στείλε email στο http://www.byserv.com/ να σου πουν πόσο θα πάει η τελική τιμή του μαζί με φπα,τελωνεία κ.α (1-3 μέρες κάνουν να απαντήσουν) (Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω αγορα μέσω αυτών) Αν θες dell μπορεις να τους πείς να το πάρουν απο το site της. Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα τους ρωτησα με email πόσο θα πάει η τελικη τιμή του Motorola Xoom 32GB Wifi απο το bestbuy μαζι με μεταφορικα,φπα,τελωνεία κ.α....... Και μου απάντησαν οτι θα κάνει 530ευρω! Ενω έδω το φθηνώτερο που υπάρχει κάνει 579 ευρώ+16 ευρώ μεταφορικά!! Επίσης πρέπει να ψάξεις αν θα ισχύει η εγγυηση,γιατι μπορεί να μην είναι εγγυηση onsite
hawkpilot Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Καλημέρα, αν αγοράσεις από χώρα της ΕΕ, και εφόσον έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ (πολλα e-shops τσεκάρουν αν το ΑΦΜ είναι επαγγελματικό), θα σου αφαιρέσουν το ΦΠΑ απο το ποσό που θα πληρώσεις. Όμως, αν θες να το περάσεις σαν έξοδο στα βιβλία σου θα πρέπει να έχεις δηλώσει στην εφορία ότι κάνεις ενδοκοινωτικές συναλλαγές. Αγορές εκτός ΕΕ για αντικείμενα μεγάλης αξίας κρύβουν κινδύνους (τελωνείο, εγγύηση).
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Θέλω να πάρω έναν υπολογιστή από Αγγλία και να τον περάσω στα έξοδα του πατέρα μου (δηλώνει ασφαλιστής). Τι παίζει σε αυτή την περίπτωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα