Προς το περιεχόμενο

whats up 30-6-2011 τι θα ισχύει μετα άραγε?

Triple_HR21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιεα σε ολους,λοιπον παιδες ξερετε τι θα ισχυσει μετα τις 30-6-2011 για whats up που ληγει η προσφορα?λετε να ξανα βγαλουν καινουργια προσφορα η θα τα κοψουν ολα αυτα γιατι ακουσα οτι τερμα οι προσφορες απο δω και περα.

Δημοσ.

Ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος..Δεν τους παιρνει χωρις προσφορες..Αν το κανουν ολοι θα αλλαξουν παροχο γιατι στο κατω κατω δεν ειναι και τιποτα..Κρατας και τον παλιο σου αριθμο.

Δημοσ.

μα ρε παιδια ετσι οπως ειναι αυτη τη στιγμη εννοειται οτι κερδιζει ο ανταγωνισμος

η vodafone δινει ακομα τα 1500+1500 με μια απλη ανανεωση(οχι τα καμωματα της κοσμοτε)

εγω παντως δεν περιμενω τιποτα το μαματο σαν προσφορα της κοσμοτε

θα προτιμουσα να κρατησουν τις ιδιες "προσφορες" που κανουν τωρα και να φτιαξουν το σημα τους!

Δημοσ.

τεσπα για να δουμε καπου διαβασα ομως οτι εχουν συνενοηθει ολες οι ετιαρεις να τα κοψουν,και θα δωσουν βαση στα καρτο συμβολαια.

Δημοσ.

το πολυ πολυ ειτε θα βρουμε καποιο καλο πακετο ειτε θα μειωσουμε την επικοινωνια μας(μας κανει και αλλο αλλωστε-μακρια απο τα κυματα)

εγω παγια κλπ δεν πληρωνω ουτε εχω την αναγκη να το κανω..με την παρεα μου θελω να μιλαμε...

ισως το γυρισουμε ολοι στο msn οπως καναμε και παλιοτερα..

εμεις δεν χανουμε,εκεινοι ναι(κοσμο και ανανεωσεις καρτων)γιατι μην μου πει κανεις οτι αν το μηνα οι μισοι συνδρομητες εβαζαν 5 ευρω καρτα δεν συμφερε τις εταιριες!

εκτος κ αν περιμενουν απο εμας να βγαλουν τα εκατομμυρια τους.

Δημοσ.

Θα πρέπει να είναι τελείως βλάκες για να τα κόψουν. Ειδικά τώρα που για να κάνεις δουλειά, πρέπει να κάνεις και προσφορές.

Δημοσ.

παιδιά sorry που σας ξυπνάω απότομα, αλλά ρίξτε μια ματιά στην ανακοίνωση της vodafone και πείτε μου μετά τι θα κάνει και η cosmote :huh:

ξεχάστε τα απεριόριστα τύπου 1500 στην καρτοκινητή. και αν δε θέλετε να τα ξεχάσετε, πληρώστε

@ThanosA

όλοι θα αλλάξουν πάροχο λες. και θα πάνε που;

δηλαδή θα κάνουμε ανταλλαγή πληθυσμών cosmote-voda; γιατί και της voda Θέλουν να φύγουν :D

ίδιες τιμές - προσφορές από 3 διαφορετικές εταιρίες

Δημοσ.

@ThanosA

όλοι θα αλλάξουν πάροχο λες. και θα πάνε που;

δηλαδή θα κάνουμε ανταλλαγή πληθυσμών cosmote-voda; γιατί και της voda Θέλουν να φύγουν :D

ίδιες τιμές - προσφορές από 3 διαφορετικές εταιρίες

τι να πω...Μονο unlimited 3G να ειχαμε και τιποτα αλλο ! εγω θα βολευομουν...Αλλα και λιγοτερα λεπτα να βαλουν δε με χαλαει αρκει να προσθεσουν και μηνυματα...

Δημοσ.

η vodafone πάντως ανανέωσε σιωπηλά την προσφορά για το cu με τα δίπλα mb (120 αντί για 60) που ίσχυε μέχρι 25/6. Μου μπήκαν αυτόματα 120mb και μου βγήκαν 3€. Δεν ξέρω αν έκανε κάτι ανάλογο το what's up.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...