passenger57 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Παιδιά κάηκε το μόντεμ του ΟΤΕ κόνεξ εδώ και μερικές μέρες....γνωρίζει κανείς που πρέπει να απευθυνθώ ωστε να αλλαχθεί;Πρέπει να πάω σε κατάστημα του ΟΤΕ, του ΟΤΕSHOP ή να πάρω το 134?
froulis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Για να μην ανοίγω καινουργιο θέμα, ενδιαφέρομαι για να αλλάξω το ενσυρματο μοντεμ του connex (comtrend). Θελω να είναι ενσύρματο (οχι ασύρματο), και να μπορώ να συνδέσω πάνω 2 και πάνω υπολογιστές. Ακούω προτάσεις. Ευχαριστώ.
passenger57 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 οχι δεν εχω κλεισει χρόνο...και μαλιστα έχω και connextv και δεν παιζει και το pirelli...
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Για να μην ανοίγω καινουργιο θέμα, ενδιαφέρομαι για να αλλάξω το ενσυρματο μοντεμ του connex (comtrend). Θελω να είναι ενσύρματο (οχι ασύρματο), και να μπορώ να συνδέσω πάνω 2 και πάνω υπολογιστές. Ακούω προτάσεις. Ευχαριστώ. δεν υπαρχει λογος να παρεις ενσυρματο.παρε ασυρματο και κλεισε το ασυρματο και αν το χρειαστεις καποια στιγμη το ανοιγεις.γιατι πολλοι πηγαν και πηραν ενσυρματο και στο τελος που πηραν πχ ενα κινητο και ηθελαν ασυρματο πληρωσαν και αλλα λεφτα. εχω το vigor to 2700 στο www.ebw.gr που για την τιμη που εχει τα σπαει.σε ενσυρματο επισης υπαρχουν και καποια vigor που ειναι ενσυρματα μονο.σε πιο φτηνα zyxel 660h η τα καινουρια τα 660hn-f.σε πιο φτηνα Netgear 1000,netgear 2000,2200 ktl οχι δεν εχω κλεισει χρόνο...και μαλιστα έχω και connextv και δεν παιζει και το pirelli... οπου και να παρεις τηλ 1242 κτλ κτλ θα σε περασουν στο σωστο τμημα.και εφοσον εχεις και connex tv δεν νομιζω και να το ειχες χρονο να σου λεγαν κατι εφοσον δεν παιζει το connex tv με ρουτερ εμποριου.και καποια ρουτερ δινουν 2 χρονια εγγυηση.το καηκε πως το εννοεις??
passenger57 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 δεν υπαρχει λογος να παρεις ενσυρματο.παρε ασυρματο και κλεισε το ασυρματο και αν το χρειαστεις καποια στιγμη το ανοιγεις.γιατι πολλοι πηγαν και πηραν ενσυρματο και στο τελος που πηραν πχ ενα κινητο και ηθελαν ασυρματο πληρωσαν και αλλα λεφτα. εχω το vigor to 2700 στο www.ebw.gr που για την τιμη που εχει τα σπαει.σε ενσυρματο επισης υπαρχουν και καποια vigor που ειναι ενσυρματα μονο.σε πιο φτηνα zyxel 660h η τα καινουρια τα 660hn-f.σε πιο φτηνα Netgear 1000,netgear 2000,2200 ktl οπου και να παρεις τηλ 1242 κτλ κτλ θα σε περασουν στο σωστο τμημα.και εφοσον εχεις και connex tv δεν νομιζω και να το ειχες χρονο να σου λεγαν κατι εφοσον δεν παιζει το connex tv με ρουτερ εμποριου.και καποια ρουτερ δινουν 2 χρονια εγγυηση.το καηκε πως το εννοεις?? Κάποια στιγμή δεν συγχρόνιζε...μετά αναβε το πράσινο κουμπάκι του power μονο...τώρα δεν ανάβει τίποτα...τέτοιο κάψιμο το κινεζουάρ.
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Κάποια στιγμή δεν συγχρόνιζε...μετά αναβε το πράσινο κουμπάκι του power μονο...τώρα δεν ανάβει τίποτα...τέτοιο κάψιμο το κινεζουάρ. ενταξει τουλαχιστον πηγε σχεδον μια και εξω.γιατι μερικα ρουτερ ξεκινανε αποσυνδεσεις και διαφορα κουφα και λες τωρα καηκε το ρουτερ η φταιει η γραμμη.πχ siemens cl110 που λογω θερμοκρασιας εκανε διαφορα κουφα.
kifinas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αυτές τις μέρες με τις διακοπές ΔΕΗ θα πολλοί θα πάρουν τα ρούτερ τους στο χέρι.
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αυτές τις μέρες με τις διακοπές ΔΕΗ θα πολλοί θα πάρουν τα ρούτερ τους στο χέρι. να ηταν μονο τα ρουτερ θα ηταν καλα.pc χωρις Ups μεχρι και ψυγεια κτλ κτλ. για ακομα ενα καλοκαιρι η ελλαδα μαμαει.
frostie Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Γεια σε όλους. Μάλλον είναι η εποχή που καίγονται τα μόντεμ . Ομοίως μου κάηκε το μόντεμ, ένα comtrend ενσύρματο, μετά από διακοπή ρεύματος και απότομη επαναφορά. Αν καλέσω το 121 θα μου το αντικαταστήσουν σίγουρα;Δεν έχω συμπληρώσει χρόνο.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Γεια σε όλους. Μάλλον είναι η εποχή που καίγονται τα μόντεμ . Ομοίως μου κάηκε το μόντεμ, ένα comtrend ενσύρματο, μετά από διακοπή ρεύματος και απότομη επαναφορά. Αν καλέσω το 121 θα μου το αντικαταστήσουν σίγουρα;Δεν έχω συμπληρώσει χρόνο. ειναι εντος εγγυησης.β.μην πεις οτι καηκε απο ρευμα.απλα πες οτι καηκε.μπορει να ειναι και ο μετασχηματιστης απλα.επισης καλο θα ηταν επειδη η δεη τον παιζ... τωρα τελευταια να βαλεις κανα πολυπριζο ασφαλειας.
frostie Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Σ'ευχαριστώ poulinos! Σε πολύπριζο (αυτά με το διακόπτη) το είχα συνδεδεμένο το μόντεμ αλλά δε γνωρίζω εαν είναι ασφαλείας . Εαν έχεις ή έχει κάποιος άλλος καμιά ιδέα για σχετικά φτηνό πολύπριζο ασφαλείας ρίχτε την .
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 καλο ωραιο πολυπριζο της apc.apc surge ψαξε.θα βρεις πολλα.απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο.μαλλον αυτο που εχεις ειναι ενα απλο με διακοπτη τον κοκκινο διακοπτη το κλασσικο.δεν ειναι ασφαλειας αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.