Προς το περιεχόμενο

Αντίδραση ιθαγενών σε συνάντηση με λευκό άνδρα. ΦΟΒΕΡΟ!!!

traganeus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και την επόμενη μέρα το πρωί ολόκληρη η φυλή ψώφισε από τα μικρόβια που τους μετέφερε ο λευκός όταν τρίβανε ο ένας τα χέρια του άλλου... :lol:

Εμένα για στημένο μου κάνει πάντως...

Τους κάνει εντύπωση το άσπρο δέρμα και του χαϊδεύουν πόδια και χέρια και δεν τους κάνει εντύπωση το ρολόι που έχει στο χέρι του...

Εκτος και εαν αυτοί έχουν καλύτερα ρολόγια... :lol:

Μπορούσε κάλιστα να είναι μια ωραία διαφήμιση της coca cola το βιντεάκι αυτό...

Οι ιθαγενείς δοκιμάζουν και εκπλήσονται από το φαγητό των λευκών , χαζεύουν τα περίεργα τάπερ αλλά μόλις δουν ένα μπουκάλι coca cola κουνάνε συγκαταβατικά το κεφάλι και νοιώθουν ανακούφιση βλέποντας κάτι γνώριμο και οικοίο για αυτούς...

Το πάρτυ τελειώνει τρώγωντας όλοι μαζί το φρέσκο κυνήγι της φυλής πίνοντας το αγαπημένο τους αναψυκτικό μέχρι πρωίας :lol:

Δημοσ.

Και την επόμενη μέρα το πρωί ολόκληρη η φυλή ψώφισε από τα μικρόβια που τους μετέφερε ο λευκός όταν τρίβανε ο ένας τα χέρια του άλλου... :lol:

Εμένα για στημένο μου κάνει πάντως...

Τους κάνει εντύπωση το άσπρο δέρμα και του χαϊδεύουν πόδια και χέρια και δεν τους κάνει εντύπωση το ρολόι που έχει στο χέρι του...

Εκτος και εαν αυτοί έχουν καλύτερα ρολόγια... :lol:

το να μην καταλαβαν καν τι ειναι το ρολοι δεν παιζει ε; γτ βλεπουν καθε μερα βραχιολακια που μετρουν τον χρονο(αν ξερουν τι ειναι η ενοια του χρονου)

Δημοσ.

το να μην καταλαβαν καν τι ειναι το ρολοι δεν παιζει ε; γτ βλεπουν καθε μερα βραχιολακια που μετρουν τον χρονο(αν ξερουν τι ειναι η ενοια του χρονου)

:wacko:

Δημοσ.

Και ένα σχετικό βιντεάκι με ένα πολύ επιτυχημένο σκετς του Ricky Gervais...

http://www.youtube.com/watch?v=hVpfeULRwxE&feature=player_embedded

Βραχιολάκια με μπρασελέ που λαμπυρίζει; :whistle:

Δημοσ.

αν δεν είναι στημένο,κατά τη γνώμη μου κακώς τους πλησιάσανε.ποιό το νόημα της ζωής τώρα για αυτούς??

αν είναι στημένο,τόσο πειστικοί?

Δημοσ.

Και ένα σχετικό βιντεάκι με ένα πολύ επιτυχημένο σκετς του Ricky Gervais...

http://www.youtube.com/watch?v=hVpfeULRwxE&feature=player_embedded

Βραχιολάκια με μπρασελέ που λαμπυρίζει; :whistle:

κι αυτοι εχουν βραχιολακια το θεμα ειναι οτι δεν μπορουν να καταλαβουν τι κανει.

Δημοσ.

Η εννοια του χρονου δεν υπαρχει σε αυτους

Τι επιπτωση θα εχει σε αυτους αυτη η συναντηση; Καμμια απλα θα εξιστορουν ιστοριες απο γενια σε γενια. ΤΟ θεμα ειναι να μην το κανουν τουρισμο και αρχισουν και πηγαινουν διαφοροι.

Εdit:

Το εψαξα και αυτη η συναντηση ηταν το 1976.Οποτε πλεον τα παιδια στο βιντεο σημερα μπορει και να εχουν IPHONE. Ψαξετε και στο facebook μηπως βρειτε και κανενα απο τα εγγονια τους

Δημοσ.

αν δεν είναι στημένο,κατά τη γνώμη μου κακώς τους πλησιάσανε.ποιό το νόημα της ζωής τώρα για αυτούς??

Δεν νομίζω ότι λειτουργεί έτσι. Είναι νοήμονες άνθρωποι και η επαφή με το άγνωστο τους συνεπαίρνει και τους βοηθά.

Αν συναντήσουμε αύριο νοήμονες μορφές ζωής πιο εξελιγμένες από εμάς σημαίνει ότι η δική μας ζωή θα χάσει το νόημά της; Το πιο σωστό είναι να τους άφησαν στο δάσος τους, τότε είμαι σίγουρος ότι θα έψαχναν οι ιθαγενείς την επόμενη επαφή.

Δημοσ.

Γιατί; Επειδή δεν έχουν καθρέφτες και φεισμπουκ;

Οι συναλλαγές μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών πάντα υπήρχαν. Δεν είναι κάτι νέο ή το μεμπτό.

Ασε που μπορεί η ζωή να είναι πιο ευχάριστη γι'αυτούς, διότι δεν έχουν τα ψυχολογικά προβλήματα του δυτικού πολιτισμού ούτε τις τεχνητές ανάγκες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...