Προς το περιεχόμενο

Ποιο είναι πιο καλό αναψυκτικό?

traganeus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει οτι τα δήθεν καλύτερα ψαγμένα αναψυκτικά (συνήθως αυτά από μικροβιομηχανίες) είναι τίγκα στο νευροτοξικό καρκινογόνο βενζοϊκό νάτριο. Οπότε νο θενξ, θα προτιμήσω φάντα.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σορρυ τόπικ στάρτερ , εγώ ο καχύποπτος , γιατί μυρίζομαι marketing research πίσω απο το ερώτημά σου? :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Πήρα σήμερα μια τετράδα Perrier. Καλό το λεμονάκι σαν γεύση, αλλά δεν βλέπω για ποιο λόγο έδωσα 3,40€ για 4x330ml VS 2,00€ για 6x330ml που έχει η TUBORG. ^_^

Δημοσ.

μωρε και εγώ κοκα κόλα θέλω να πίνω, αλλα πολυ ζαχαρη και θελω να αρχίσω να την ελαττώνω γιατί και στον καφέ μου βάζω 4-5 κουταλιές, αμα πίνω και 2 κοκα κόλες την μερα πάει!!!

Τι να λέμε τώρα, προχθές που ξύπνησα αντί για καφέ ήπια ένα ποτήρι κόκα κόλα και ένιωσα :lol: :lol:

Δημοσ.

Πήρα σήμερα μια τετράδα Perrier. Καλό το λεμονάκι σαν γεύση, αλλά δεν βλέπω για ποιο λόγο έδωσα 3,40€ για 4x330ml VS 2,00€ για 6x330ml που έχει η TUBORG. ^_^

Γιατί είναι από την φημισμένη πηγή Perrier - Βερζέζ Γαλλίας και γιατί έρχεται σε γυάλινο μπουκαλάκι :P

Το αστείο, χτες κάτσαμε για φαγητό Αλυκές, Χαλκδία παραγγέλλουμε, κάνω στο γκαρσόνι, perrier έχουμε; Μου κάνει ναι, του λέω λάιμ, τσιτρόν; Όχι μου ανταπαντάει μόνο το απλό. Εντάξει φέρε μου ένα........

Ξεκινάει το σερβίρισμα και μου φέρνει ένα ανθρακούχο ΙΟΛΗ!!!!!!!! LOLOLOLOL, εντάξει respect, το perrier δεν είναι μάρκα είναι εναλλακτικό όνομα για το ανθρακούχο νερό.

Θα του έκανα κήρυγμα αλλά μετά από μια τετράδα καιπιρόσκα μετά φράουλας και δυο mojito δεν με έπαιρνε xixi :-D

Δημοσ.

Λοιπόν , από θέμα χρημάτων υγείας και μια απ όλα , νερό με παγάκια και λεμόνι είναι ότι καλύτερο. Επίσης μπορείτε απλά να φτιάξετε παγωμένο τσάι μόνοι σας και να τελειώνετε.

Από σκατολοίδια, δεν είναι δυνατό να βάζουμε ζαχαρούχα αναψυκτικά μέσα και χυμούς. Δεν ξέρω αν η coca cola zero είναι απλά τόσο αθώα όσο την παρουσιάζουν αλλά λόγο θερμίδων και μόνο νομίζω στα γλυκά αναψυκτικά βγαίνει πρώτη κατεμέ.

Η σόδα με λεμόνι είναι ένα καλό υποκατάστατο, αλλά το perrier μόνο λόγω κόστους απορρίπτεται.

Value for Money: Νερό με παγάκια (σόδα) και λέμόνι, Παγωμένο σπιτικό τσάι. Βασικά οι αδιαφιλονίκητοι νικητές.

Άμα δείτε τους χυμούς τι θερμίδα παίζει , θα αναθεωρήσετε.

Δημοσ.

Είχα το ίδιο θέμα με τον OP πριν πολλάάάά πολλάάάά χρόνια...

Τότε σε φάση μείωσης κιλών το είχα ρίξει αβέρτα στην coca cola light. Λίτρα.. πολλά λίτρα. Κάπου εκεί και μετά απο αρκετό καιρό μαλάκυνσης άρχισε να βαράει λίγο το καμπανάκι της ασπαρτάμης οπότε και το γύρισα στους χυμούς..

Γαμάτοι οι χυμοί ιδιαίτερα κάτι 1,5λιτροί amita πορτοκάλι.. τέλεια λέω εδώ είμαστε.. (meanwhile ο καφές απο 4-5 μέτριους την ημέρα κατέληξε σε 1-2 σκέτους και άμα). Έλα όμως που οι χυμοί έχουν ένα κέρατο θερμίδες ιδιαίτερα στους ρυθμούς που τους έπινα..

Σόδες τώρα..6δες σόδες.. Η χαρά του μασούτη.. Μισό χρόνο σόδες. Έλα όμως που οτιδήποτε περιέχει ανθρακικό δεν βοηθάει καθόλου στο να χάσεις κοιλιά ας πούμε.. ακόμα και οι σόδες με τις μηδέν θερμίδες. Τζάμπα τρέχω κάνω ράνω για να μη χάνω απο τις κωλοσόδες; No sir.

Νεράκι. 6δες στο σπίτι ώστε να εκπληρώνεται λίγο και η επιθυμία της κατανάλωσης (ναι όσο μλκισμενο και αν ακούγεται δεν ευχαριστιέμαι το ίδιο το νερό της βρύσης ιδιαίτερα στην κωλοπεριοχή μου). Πλέον απο την ώρα που ξυπνάω έχω και ένα 1 1/2 λιτρο δίπλα μου το οποίο τελειώνει σε χρόνο dt και δεν αφήνω τον εαυτό μου να αναζητήσει κοκακόλες και ιστορίες. Άσε που με βαραίνουν πλέον. Ο καφές επίσης κατέληξε να είναι ένας σκέτος την ημέρα. Δεν με τραβάει πλέον. Οργανικά νιώθω ΠΟΛΥ καλύτερα και επίσης και βλέπω και αισθητά αποτελέσματα σε κιλά/κοιλιά κτλ. Είναι δύσκολο να καταλήξεις εδώ αλλα αξίζει τον κόπο. Και άντε χέσε τη δίαιτα. Απο άποψη υγείας/ευεξίας είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί τελευταία. Έχασα 4 κιλά μέσα στον τελευταίο 1μιση μήνα μόνο και μόνο με αυτή την αλλαγή (και εντάξει δεν τρώω και κάθε μέρα μλκειες).

Αν κάτσεις και αθροίσεις την ζάχαρη/θερμίδες που παίρνεις απο καφέδες και αναψυκτικά κάθε μέρα θα σου πέσουν τα μαλλιά. Και αξίζουν τον κόπο; Σίγουρα όχι όταν έχεις ένα τόσο ιδανικό και υγιεινό υποκατάστατο.

Κάτι redbull κτλ αν και το λατρεύω είναι επίσης τίγκα στη θερμίδα που πρέπει να την χρησιμοποιήσεις άμεσα αλλιώς θα την έχεις να σου κάθεται. Το καλύτερο φυσικά απο όσα αναφέρθηκαν είναι η σόδα με επόμενο στάδιο το νερό. 0 διατροφική αξία βέβαια αλλα εντάξει απο τον να έχει 0+ κενές θερμίδες προτιμάς το 0 σκέτο.

protip: Μην βλέπετε ΠΟΣΕΣ θερμίδες έχει το κάθετι αλλα ΤΙ θερμίδες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...