Προς το περιεχόμενο

Ποιο είναι πιο καλό αναψυκτικό?

traganeus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένα κοίτα να ξεσυνηθίσεις αυτές τις βλακείες και να πίνεις πολύ νερό. Επίσης μην πίνεις χυμούς εμπορίου τα ίδια σκατά είναι με τα αναψυκτικά.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μωρε και εγώ κοκα κόλα θέλω να πίνω, αλλα πολυ ζαχαρη και θελω να αρχίσω να την ελαττώνω γιατί και στον καφέ μου βάζω 4-5 κουταλιές, αμα πίνω και 2 κοκα κόλες την μερα πάει!!!

Μια απο τα ιδια ακριβως και εδω.4-5 κουταλιες της σουπας .. :D

Κανω μια μικρη ζαχαροαποτοξινωση με χυμους πορτοκαλι αντι κοκας και κανα μιλκο αντι καφε-γαλακτομπουρικου (η πινω καμμια μπυρα ,και αυτη παει με ολα) :D

Αλλα μην το παρακανουμε κιολας .Σοδες , νερα και τσαγια κλπ ? seriously ? :fear:

Δημοσ.

Ο θεουλης νερακι μας εστειλε να ξεδιψαμε.ουτε κολες ουτε φαντες κ βλακειες.ειναι και τζαμπααααα

what ? αν δεν είσαι Αθήνα το πληρώνεις το νερό ...

Δημοσ.

ποιες τη light εκδοση σε οτι θες και δεν θα εχεις προβλημα με τη ζαχαρη.αλλα κοιτα τωρα που ειναι και καλοκαιράκι να κανεις αποτοξίνωση απο αυτα.και το νερακι κορυφη ειναι ;)

εγω ηθελα να ρωτησω:λογω εξεταστικης εχω τρελαθει λιγο στα ενεργειακα ποτα/χυμους με ενα σκασμο βιταμινες μπας και βγαλω καμια υλη.αυτα παχαινουν πολυ ε?

Δημοσ.

Οχι ιδιαίτερα. Εκτός και αν πίνεις 10 ποτήρια τη μέρα.

Τα έχουμε μπερδέψει όμως λίγο τα πράγματα. Τι σχέση έχει το νερό με το τσαί και τους χυμούς; Δεν αναπληρώνει το ένα την έλλειψη του άλλου. Έχει βιταμίνες το νερό;

Δεν μιλάω για τα υπόλοιπα αναψυκτικά τύπου κοκα κόλα. Εκείνα πράγματι έχουν μηδενική διατροφική αξία.

Δημοσ.

ποιες τη light εκδοση σε οτι θες και δεν θα εχεις προβλημα με τη ζαχαρη.αλλα κοιτα τωρα που ειναι και καλοκαιράκι να κανεις αποτοξίνωση απο αυτα.και το νερακι κορυφη ειναι ;)

εγω ηθελα να ρωτησω:λογω εξεταστικης εχω τρελαθει λιγο στα ενεργειακα ποτα/χυμους με ενα σκασμο βιταμινες μπας και βγαλω καμια υλη.αυτα παχαινουν πολυ ε?

έχουν θερμίδες ναι....

για πες τι παίρνεις αν θες να παιρνουμε ιδέες και εμείς... σκεφτόμουνα κανα τονοτιλ καπως έτσι....κάνουν δουλειά;

προς τον τοπικ σταρτερ τα καλύτερα είναι ice tea light και σοδα από τα υπόλοιπα εννοώ... αν έχεις μεράκι να βράσεις 1 λίτρο με 2-4 φακελάκια τσάι και να το αφήσεις στο ψυγειο και μετά να το πιείς ακόμα καλυτερα....

και καποιος μύθος που επικρατεί για το νερό και τα 8 ποτήρια του....

επιστημονικά ακόμα δεν έχει αποδειχτεί τίποτα....απλά το '54 ή κάποτε αρκετά παλιά πάντως είχανε βγάλει οτι το καλό είναι 1μλ νερό για κάθε θερμίδα που λαμβάνουμε....2000θερμίδες -> 2000μλ -> 2λιτρα -> 8ποτηρια....αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, διότι δεν έχουμε κάποια στοιχεία που να δείχνουνε οτι βοηθάει το μεταβολισμό ή κάνει καλό κλπ κλπ....οκ να είμαστε ενυδατωμένοι αλλά τα 8 ποτήρια είναι μύθος...με την ίδια λογική ο κολυμβητής που καταναλώνει 11.000θερμίδες την μέρα πρέπει να πίνει 11 λίτρα νερό...χα!

Δημοσ.

Αν μιλάμε γενικά για υγρά και όχι για καθαρό νερό τα 8 ποτήρια δεν είναι πολλά.

π.χ Καφές+γάλα+νερό+τσάι+χυμός+διάφορες τροφές (όλες περιέχουν νερό).

Δημοσ.

ναι είναι νορμαλ τα 8 ποτήρια....για όσους θέλουν να ακολουθούν κάποιον "οδηγό"

αλλά αυτό που λένε είναι πίνεται όσο νερό θέλετε μην καταπιέζεστε να πίνετε 8 ποτηρια για πχ...

Δημοσ.

Εννοείται οτι λιώνω στο νερό. Και ειδικά εδώ που δεν πίνουμε απο βρύση αλλα αγοράζουμε, όταν έχεις την μπουκάλα δίπλα σου πίνεις πιο πολύ.

Απλά όταν θα κάτσω στοι pc θέλω να πιω μια μλκιούλα, ειδικά τώρα με την ζέστα.

Για την βυσσινάδα τι λέτε? η λουξ κατι κάνει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...