Προς το περιεχόμενο

μείωση τιμής στο ebay

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα μάγκες.

έχω επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με μια εταιρία που πουλάει κινητά τηλέφωνα στο ebay και θέλω να παραγγείλω 6 κομμάτια, συμφωνήσαμε να κάνει την δωρεάν μεταφορά και να μειώσει απο κάθε προϊόν ένα μικρό ποσοστό.

το ερώτημά μου είναι πως θα μπορέσω να κάνω την αγορά με την μειωμένη τιμή (ούτε αυτός ήξερε), αυτός μου πρότεινε να παραγγείλω τα 6 κινητά στην κανονική τιμή και αυτός θα μου έστελνε πίσω τα περισσευούμενα λεφτά...

αυτό που θέλω να μάθω εγώ είναι αν υπάρχει κάποια επιλογή στο να κάνω την αγορά και η πληρωμή να είναι με την έκπτωση....μήπως αυτό θα το κάνω εγώ ή πρέπει να κάνει αυτός κάτι;...

Δημοσ.

καλησπέρα μάγκες.

έχω επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με μια εταιρία που πουλάει κινητά τηλέφωνα στο ebay και θέλω να παραγγείλω 6 κομμάτια, συμφωνήσαμε να κάνει την δωρεάν μεταφορά και να μειώσει απο κάθε προϊόν ένα μικρό ποσοστό.

το ερώτημά μου είναι πως θα μπορέσω να κάνω την αγορά με την μειωμένη τιμή (ούτε αυτός ήξερε), αυτός μου πρότεινε να παραγγείλω τα 6 κινητά στην κανονική τιμή και αυτός θα μου έστελνε πίσω τα περισσευούμενα λεφτά...

αυτό που θέλω να μάθω εγώ είναι αν υπάρχει κάποια επιλογή στο να κάνω την αγορά και η πληρωμή να είναι με την έκπτωση....μήπως αυτό θα το κάνω εγώ ή πρέπει να κάνει αυτός κάτι;...

Μπορεί να κάνει EDIT: και να αλλάξει τις τιμές την ώρα που το αγοράζεις.

Αλλιώς κάνε αυτό που σου είπε.

Δημοσ.

παντως σε μενα καποιος ειχε κανει edit την τιμη γενικοτερα στο προιον για ολους.οποτε δεν νομιζω να ειναι προβλημα.

τα λεφτα που θα σου γυρισει μην ξεχνας οτι θα χασεις ενα ~3% απο paypal.

ελπιζω να μην ειναι η παραγγελια εκτος ε.ε.

Δημοσ.

παντως σε μενα καποιος ειχε κανει edit την τιμη γενικοτερα στο προιον για ολους.οποτε δεν νομιζω να ειναι προβλημα.

τα λεφτα που θα σου γυρισει μην ξεχνας οτι θα χασεις ενα ~3% απο paypal.

ελπιζω να μην ειναι η παραγγελια εκτος ε.ε.

Πολυ σημαντικο αυτο, μπορει να βγει ενα σκαμο λεφτα παραπανω λογω τελωνειου και δασμων εκτος Ε.Ε.

Δημοσ.

Αν δεν μπορεί να κάνει edit και να αλλάξει την τιμή.Χτύπα τα (κατοχύρωσε δηλαδη στο ebay ότι τα πήρες) και καπάκι θα σου βγάλει επιλογή να στείλεις ερώτηση στον πωλητή "send me the total amount" εκεί αυτός μπορεί να σου βάλει ότι τιμή θέλει (αυτή που έχετε συμφωνήσει) και σου στέλνει αυτόματα να πληρώσεις.Μην δώσεις παραπάνω χρήματα και μετά να στα επιστρέψει γιατί δεν σε συμφέρει (ποσοστά που κρατάει paypal κτλ κτλ) αλλά ούτε τον πωλητή τον συμφέρει γιατί θα του κρατήσει το ebay περισσότερα χρήματα.Και τέλος εγώ σκέφτομαι και καχύποπτα.....και αν δεν στα επιστρέψει τα ρέστα??;)

Δημοσ.

κάτι για combined invoice είχα διαβάσει κάπου και αυτό θα γίνει μάλλον.... περιμένω απάντηση απο τον πολίτη τώρα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...