msakis01 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Γεια σας ξανα.Αυτην την φορα εχω ενα αλλο προβλημα, εχοντας υπολοιπο μπαταριας 30% ξαφνικα μιλωντας στο τηλ για 10 δευτερολεπτα μου επεσε η μπαταρια στο 0 κοκκινιζοντας η μπαρα της μπαταριας.Το εσβησα και το ανοιξα και πηγε η σταθμη στα 20%.Τι κουλα ειναι αυτα που κανει εχει τυχη και σε καποιο αλλον;Το λειτουργικο μου ειναι 2.2 προχτες το κανα επισημα update...
nikoskon Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ήρθε ο καιρός για battery calibration. Επίσης να μην αφήνεις να πέφτει κάτω από ~20% η μπαταρία για να το φορτίσεις.
msakis01 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ήρθε ο καιρός για battery calibration. Επίσης να μην αφήνεις να πέφτει κάτω από ~20% η μπαταρία για να το φορτίσεις. Σκεψου οτι το εχω 4 ημερες και το αγορασα καινουργιο απο καταστημα vodafone.Μηπως εχει καποιο προβλημα η μπαταρια του;
in2dark Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Πως το εκανες επισημα 2.2; Εχω και εγω το ιδιο τηλεφωνο αλλα εμενα η μπαταρια κραταει μια μιαμιση μερα max και εχω απογοητευτει πολυ. Τι ειναι το battery calibration και πως το κανω; Ευχαριστω
msakis01 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Πως το εκανες επισημα 2.2; Κατεβαζωντας απ το site της samsung το προγραμμα για windows συνδεοντας το με καλωδιο usb και στην συνεχεια μου βρηκε μονο του το προγραμμα οτι χρειαζετε αναβαθμιση και το εκανα.Παντως με την 2.2 ειναι πολυ καλυτερο σαν λειτουργικο.Αυτα ελπιζω να βοηθησα...
in2dark Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Και δηλωσες χωρα ελλαδα; Παντως φοβαμαι πως παιζει ελλατωματικη παρτιδα. Και εγω απο καταστημα voda το πειρα πριν 20 μερες....
msakis01 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Και δηλωσες χωρα ελλαδα; Παντως φοβαμαι πως παιζει ελλατωματικη παρτιδα. Και εγω απο καταστημα voda το πειρα πριν 20 μερες.... Αν δηλωσα ελλαδα δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια, μαλλον πολυ φοβαμαι πως πεσαμε στην ιδια περιπτωση απο θεμα μπαταριας!!!!
in2dark Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Αν δε σου κανει κοπο δες το σε παρακαλω τι χωρα δηλωσες να καμω το ιδιο να βαλω την 2.2 Οσο για την μπαταρια αν το πας πισω πριν τις 7 ημερες κανεις αντικατασταση συσκευης!!!!!
msakis01 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Αν δε σου κανει κοπο δες το σε παρακαλω τι χωρα δηλωσες να καμω το ιδιο να βαλω την 2.2 Οσο για την μπαταρια αν το πας πισω πριν τις 7 ημερες κανεις αντικατασταση συσκευης!!!!! Καλημερα τελικα Ελλαδα δηλωσα σαν χωρα....
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ήρθε ο καιρός για battery calibration. Επίσης να μην αφήνεις να πέφτει κάτω από ~20% η μπαταρία για να το φορτίσεις. Δεν είναι καλό να αδειάσει τελείως η μπαταρία πριν τη φορτίσουμε?
msakis01 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δεν είναι καλό να αδειάσει τελείως η μπαταρία πριν τη φορτίσουμε? Χτες φορτησα πληρες σβηστο το κινητο και το πρωι η μπαταρια ηταν στο 100% κανοντας μια κληση ενως λεπτου μου πηγε η μπαταρια στο 60% . Πηγα σε ενα καταστημα της vofafone τους ειπα το ιστορικο και μου ειπαν να το φορτησω αλλες 5-6 φορες ακομη μπας και θελει σαν καινουργιο να στρωσει και αν συνεχισει το προβλημα να το παω πισω απο εβδομαδα.Λετε να φταιει η μπαταρια;
nikoskon Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δεν είναι καλό να αδειάσει τελείως η μπαταρία πριν τη φορτίσουμε? Στις λιθίου όχι. Είναι σαν να τις βιάζεις στον εγκέφαλο. Δηλαδή μετά δεν θυμούνται τίποτα. Εξ ού και τα "έφτασε η μπαταρία 20% και το κινητό έκλεισε από μπαταρία!", "εκεί που βλέπω υπόλοιπο 70% ξαφνικά πέφτει κατευθείαν στο 55%" κλπ... Αν έχεις φίλους που ασχολούνται με ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα/ελικόπτερα θα στο επιβεβαιώσουν. Μιας και 15 λεπτά πτήσης ασχολούνται τον υπόλοιπο μήνα με την "ιδανική" φόρτιση των μπαταριών τους, ώστε να τους βγάζει πάντα 15 playable minutes!
msakis01 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Στις λιθίου όχι. Είναι σαν να τις βιάζεις στον εγκέφαλο. Δηλαδή μετά δεν θυμούνται τίποτα. Εξ ού και τα "έφτασε η μπαταρία 20% και το κινητό έκλεισε από μπαταρία!", "εκεί που βλέπω υπόλοιπο 70% ξαφνικά πέφτει κατευθείαν στο 55%" κλπ... Αν έχεις φίλους που ασχολούνται με ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα/ελικόπτερα θα στο επιβεβαιώσουν. Μιας και 15 λεπτά πτήσης ασχολούνται τον υπόλοιπο μήνα με την "ιδανική" φόρτιση των μπαταριών τους, ώστε να τους βγάζει πάντα 15 playable minutes! Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω εγω ειναι το πως αδιαζει η μπαταρια απο 100% στα 70-60% κλπ. Και μου συμβαινει πρωτη φορα σε κινητο! Μηπως γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει;
Dbzakias2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δεν είναι καλό να αδειάσει τελείως η μπαταρία πριν τη φορτίσουμε? μονο για την πρώτη φορτωση ισχυει αυτο!
in2dark Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εκανα και εγω την αναβαθμιση αλλα η μπαταρια παλι μια μερα κρατησε.... Σιγουρα ειναι προβληματικη η συσκευη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.