darknemus01 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Βλέπω σε μια Samsung UE32D6100 LED 3D TV 32'' τα εξης: Τεχνολογία 3D Ναι Τεχνολογία 3D γυαλιών Αctive Μετατροπή 2D σε 3D Όχι 1)Οταν μια tv έχει τεχνολογία 3D,έχει επιπτωση στην εικόνα οταν βλεπεις κάτι σε 2D; 2)Τι σημαίνει το "Μετατροπή 2D σε 3D - Όχι" ;Μερικές το έχουν ΝΑΙ πιο ακριβές φυσικά. 3)Τι διαφορά έχει η συχνότητα 200 Hz CMR απο την XR 200; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpap Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 1. όχι 2. μετατροπή 2D περιεχομένου σε 3D on the fly δηλαδή μετατροπή 2D περιεχομένου σε 3D, δεν χρειάζεται δηλαδή το πρωτογενές σου υλικό να είναι 3D 3. Να σε ενδιαφέρει η συχνότητα και όχι το CMR (Samsung) ή το XR (Sony), είναι απλά μια μονάδα μέτρησης των δύο εταιριών (μάρκετινγκ το λέω εγώ) για να αποδόσουν μία μέτρηση στην οθόνη σε γρήγορες σκηνές (φαντάσου τη διαφορά του contrast και του dynamic contrast) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 3D σε 32 ίντσες; Ας γελάσω. Θα πρέπει λογικά να κάθεσαι στα 50 εκατοστά. Ακόμα και στις 42 ίντσες δεν αξίζει. Από 46 και πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darknemus01 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 3D σε 32 ίντσες; Ας γελάσω. Θα πρέπει λογικά να κάθεσαι στα 50 εκατοστά. Ακόμα και στις 42 ίντσες δεν αξίζει. Από 46 και πάνω. Η αποφαση για 32' δεν ειναι δικη μου κ δεν ειναι θεμα του νηματος που ανοιξα. 2. μετατροπή 2D περιεχομένου σε 3D on the fly δηλαδή μετατροπή 2D περιεχομένου σε 3D, δεν χρειάζεται δηλαδή το πρωτογενές σου υλικό να είναι 3D Σε τι πηγες αναφερόμαστε; δλδ φανταζομαι αυτο δεν γίνεται ας πουμε σε τηλεοπτικο σημα (που ειναι 2D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Βλέπω σε μια Samsung UE32D6100 LED 3D TV 32'' τα εξης: Βλέπω( ενικός, α' πρόσωπο), εκτός και ξέχασα την γραμματική. Το νήμα σου δλδ. έχει ακαδημαϊκό χαρακτήρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darknemus01 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Βλέπω σε μια Samsung UE32D6100 LED 3D TV 32'' τα εξης: Βλέπω( ενικός, α' πρόσωπο), εκτός και ξέχασα την γραμματική. Το νήμα σου δλδ. έχει ακαδημαϊκό χαρακτήρα; Που ακριβώς κολλάς εσύ; Το ειπα απλα για να μην αναλωθουμε στη γνωστη κουβεντα για ιντσες, μιας κ οπως είπα και πριν εχει αποφασιστεί αυτό και όχι απο μένα. Τωρα αν νομίζεις οτι δεν αξιζει να δωσεις καμια 100αρα παραπανω για 3D επειδη ειναι 32', τοτε δεκτη η αποψη κ την λαμβανω υποψιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpap Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Θεωρητικά παίρνει οποιαδήποτε πηγή 2D και τη μετατρέπει σε 3D, άρα ναι μπορείς θεωρητικά να βλέπεις τη Μενεγάκη σε 3D! @HALF EVIL: "Θα πρέπει λογικά να κάθεσαι στα 50 εκατοστά"... πενήντα εκατοστά από πού; Από το πάτωμα, από τον καναπέ; "Εκτός και ξέχασα την γραμματική" Την γραμματική δεν ξέρω, αλλά ένα "αν" το ξέχασες (Εκτός και ΑΝ ξέχασα τη γραμματική). Αυτά για τα ειρωνικά σχόλιά σου περί γραμματικής. Να ασχολείστε με τα του νήματος! @darknemus01: Την τηλεόραση πριν την πάρεις, έχε υπόψιν σου σε τι χώρο θα μπει, τι απόσταση έχει από το σημείο που κάθεσαι και από ποια γωνία την βλέπεις, όπως επίσης και το εύρος αυτής. Πόσο αντέχεις να δεις, γιατί αν είναι στα μισά να είσαι σαν ζαλισμένο κοτόπουλο δε λέει... Στο κατάστημα συνήθως όλοι καθόμαστε μπροστά στην τηλεόραση και για μικρό χρονικό διάστημα, αντίθετα από ότι στο σπίτι. Πόσο στοιχίζουν τα extra γυαλιά, δεν έχει πλάκα να την πάρεις και να βλέπεις μόνο εσύ. Επίσης σε 1-2 χρόνια θα έχουμε πολλές υλοποιήσεις 3D χωρίς γυαλιά, οπότε... μη ξηλωθείς πολύ, όντας early adopter. Την καλημέρα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warewolf Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Πριν απο μερικα χρονια οταν δεσποζαν οι 32'', 37'', αντε και δειλα δειλα οι 42'' κανενας δεν ελεγε στα ποσα μετρα καθομαι να δω πoια tv. Εκτοτε (τωρα που εχουμε πλεον πληθωρα απο 40'',42,,, 46'', 55'' κοκ.) ολοι το πρωτο πραγμα που ρωτουν σχετικα με τις ιντσες ειναι: ''στα ποσα μετρα θα καθεσαι.'' Οσο κι αν εχω ψαξει, δεν εχω βρει καποιο τυπο, αρθρο κλπ που να τεκμηριωνει ιντσες/μετρα αποστασης. Απλα ολοι αναπαραγουν τις τυπικες κλισε απαντησεις,( π.χ. 42'' στα 2-2.5 μετρα) χωρις ομως εγω να γνωριζω ΠΟΙΟΣ πρωτοεβγαλε τα μετρα και σταθμα. Δεν γινοταν κανενας λογος παλαιοτερα επ'αυτου. Καποιος θα πει,οτι οταν η tv αφορα κινηματογραφικη θεαση ταινιας, οι πολλες ιντσες απαιτουνται για την αισθηση ''κινηματογραφικης προβολης'', Ακομα κι ετσι ομως, πως οριζεται τελικα ο συνδιασμος αποστασης/ιντσων. ? Καποιοι εχουν πει: εχει να κανει εν μερη με τους υποτιλους. Αν ειναι τεραστια η tv και οι υποτιτλοι, αυτοι ειναι κουραστικοι απο κοντα να τους διαβασεις. Οι πιο πολλοι αναφερονται στο γεγονος ομως οτι αν εισαι σε 3-4 μετρα, πρεπει να πας σε 50-55-60''. Αλλιως, δεν... Τωρα αυτο πως προκυπτει, δεν εχω καταλαβει εως τωρα. Σιγουρα, οσο μεγαλυτερη η εικονα, πιο εντυπωσιακη. Επειδη ομως υπαρχει και ο υποκειμενικος παραγοντας του πως εγω αντιλαμβανομαι την αισθηση ευχαριστησης/απολαυσης, δεν καταλαβαινω γιατι καποιος πρεπει να προσπαθει να με πεισει να αποκτησω ενα ''τερας'' κοιταζοντας το απο τα 2.5 μετρα π.χ. Κατα την δικη μου αντιληψη/ευχαριστηση , απο τα 3 μετρα απολαμβανω εικονα 80'', σε αλλους φανταζει τεραστια και λαθος. Αυτα τα λιγα off topic οσον αφορα τις συζητησεις περι αποστασεως θεασης. Τωρα, αν και δεν ειμαι κατοχος 3D TV και δεν εχω εμπειρια επανω σε αυτο και παρακινουμενος μονο απο την λογικη (εκτος απο αναγνωσεις σε συζητησεις επ'αυτου) θα πω το εξης. Οσον αφορα την θεαση 3D, επειδη δεν κανουμε αναφορα μονο στο βαθος πεδιου της εικονας, αλλα και στα αντικειμενα που θα ξεπηδουν εξω απο την εικονα (πολλοι μαλιστα αυτο εχουν μονο στο μυαλο τους οταν πανε να αγορασουν 3D) η ιντσες πρεπει να ειναι αρκετα μεγαλες, ωστε τα αντικειμενα που ''ξεπροβαλουν'' να ειναι αρκετα μεγαλα ωστε να μπορεσουμε να τα δουμε ικανοποιητικα και να προσφερουν ευχαριστηση. Εκει λοιπον ολο και πιο πολλοι προτεινουν μεγαλες ιντσες για να ειναι ευκολα αντιληπτο το αντικειμενο, και δεν εχουν αδικο. Ομως, υπαρχουν και αρκετοι που γνωριζουν οτι μια 3D προσφερει καλυτερη (συνηθως) 2D εικονα λογω των εξελιγμενων κυκλωματων κλπ. Επισης εμενα προσωπικα με νοιαζει παρα πολυ το βαθος πεδιου και οχι τοσο τα αντικειμενα που ξεπηδουν (μιας και αυτα δεν ειναι συνεχομενα αλλα σποραδικα) Θεωρω λοιπον οτι δεν υπαρχει χρυσος κανονας για το τι ιντσες θα χρησιμοποιηθουν για θεαση 3D. Αν ο κυριως στοχος μου ειναι το βαθος πεδιου, και η καλυτερη απεικονηση εν γενει, τοτε και μια 42'' tv θα με καλυψει. Αρα καλο θα ηταν η πρωτη ερωτηση που κανουμε οταν καποιος ζητα βοηθεια για μια 3d tv με ποιοτικη εικονα, η απαντηση μας να μην εστιαζεται στο ποσο ακυρη ειναι η επιλογη του λογω μικρων ιντσων, αλλα να εστιαζουμε στην ουσιαστικη ερωτηση του, '' ποια tv εχει καλη εικονα/χαρακτηριστικα'' Προσωπικα, θα επαιρνα οσο μεγαλυτερη 3D και μονο το κοστος αποκτησης θα με σταματουσε. Αλλα αυτο γιατι μου αρεσουν οι πολλες ιντσες και οχι γιατι ''ετσι πρεπει'' Κι αν καποιοι πουν αυτες ειχαμε , ετσι βλεπαμε, ομως σημερα οπου οι ιντσες ειναι μεγαλες και φθηνες επιδιωξη μας και δικαιωμα μας ειναι να τις θελουμε, θα ανταπαντουσα να κυνηγουν τοτε βιντεοπροβολεις οπου και πιο πολλες ιντσες εχουν και καλυτερες τιμες χωρις τα αρκετα προβληματα των συγχρονων lcd. Καποτε ειχα διαβασει ένα αρθρο που αναφεροταν στην θεαση tv στο υπνοδωματιο. Εμπειρικά λοιπον κατεληγε ότι την πιο ξεκουραστη θεαση την εδινε μια tv 21’’ Δεν εξεταζουμε αν είναι σωστο ή λαθος, αλλα με ποια λογικη κατεληξε εκει. Είναι γνωστο ότι οι μικρες ιντσες, κουραζουν στην θεαση, επειδη το ματι προσπαθει να διακρινει τα αντικειμενα που βρισκονται στις μακρινες ληψεις, ή γενικα είναι πολυ μικρα στο πλανο. Είναι επισης γνωστο, ότι μια αρκετα μεγαλη εικονα θα κουρασει προσπαθωντας ο εγκεφαλος να δει ολη την εικονα όχι μονο αυτή στο σημειο που επικεντρωνομαστε αλλα αυτή που είναι και διπλα από εκει που εστιαζουμε την προσοχη, ή χρησιμοποιουμε την περιφερειακη οραση. Αρα λοιπον πρεπει να υπαρχει μια χρυση τομη/συμβιβασμος στις ιντσες/αποσταση για να είναι οσον το δυνατον πιο ευχαριστη και ξεκουραστη η θεαση. Όμως θα ξαναπω το εξης: Δεν λειτουργουμε ολοι το ιδιο. Εμενα προσωπικα με κουραζει πιο πολυ το να προσπαθω να διακρινω μικροσκοπικα αντικειμενα γιατι σαν θεατης δινω μεγαλη προσοχη στις λεπτομερειες. Καποιον αλλος δεν δινει τοση, οποτε θα προτιμησει μικροτερες ιντσες για να εχει καλυτερη ΄΄σφαιρικη ματια΄΄ Εγω δινω προσοχη στο δεντρο, ο αλλος στο δασος. Δεν υπαρχει σωστο ή λαθος, απλα υποκειμενικη επιλογη. Συγνωμη αν μακρυγορησα και αν καποια πραγματα που εγραψα (ειδικα στην αναφορα περι ιντσων/αποστασεως) ακουστηκαν αιρετικα, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι εξορκιζουμε τις 32'' που μεχρι πριν καποια χρονια φανταζαν (και τις ακριβοπληρωναμε) τεραστιες με τις crt που ειχαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darknemus01 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Θεωρητικά παίρνει οποιαδήποτε πηγή 2D και τη μετατρέπει σε 3D, άρα ναι μπορείς θεωρητικά να βλέπεις τη Μενεγάκη σε 3D! Φανταζομαι αυτο γίνεται κατόπιν επιλογής μου και όχι αυτόματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpap Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εννοείται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Πριν απο μερικα χρονια οταν δεσποζαν οι 32'', 37'', αντε και δειλα δειλα οι 42'' κανενας δεν ελεγε στα ποσα μετρα καθομαι να δω πoια tv. Εκτοτε (τωρα που εχουμε πλεον πληθωρα απο 40'',42,,, 46'', 55'' κοκ.) ολοι το πρωτο πραγμα που ρωτουν σχετικα με τις ιντσες ειναι: ''στα ποσα μετρα θα καθεσαι.'' Οσο κι αν εχω ψαξει, δεν εχω βρει καποιο τυπο, αρθρο κλπ που να τεκμηριωνει ιντσες/μετρα αποστασης. Απλα ολοι αναπαραγουν τις τυπικες κλισε απαντησεις,( π.χ. 42'' στα 2-2.5 μετρα) χωρις ομως εγω να γνωριζω ΠΟΙΟΣ πρωτοεβγαλε τα μετρα και σταθμα. Δεν γινοταν κανενας λογος παλαιοτερα επ'αυτου. Καποιος θα πει,οτι οταν η tv αφορα κινηματογραφικη θεαση ταινιας, οι πολλες ιντσες απαιτουνται για την αισθηση ''κινηματογραφικης προβολης'', Ακομα κι ετσι ομως, πως οριζεται τελικα ο συνδιασμος αποστασης/ιντσων. ? Καποιοι εχουν πει: εχει να κανει εν μερη με τους υποτιλους. Αν ειναι τεραστια η tv και οι υποτιτλοι, αυτοι ειναι κουραστικοι απο κοντα να τους διαβασεις. Οι πιο πολλοι αναφερονται στο γεγονος ομως οτι αν εισαι σε 3-4 μετρα, πρεπει να πας σε 50-55-60''. Αλλιως, δεν... Τωρα αυτο πως προκυπτει, δεν εχω καταλαβει εως τωρα. Σιγουρα, οσο μεγαλυτερη η εικονα, πιο εντυπωσιακη. Επειδη ομως υπαρχει και ο υποκειμενικος παραγοντας του πως εγω αντιλαμβανομαι την αισθηση ευχαριστησης/απολαυσης, δεν καταλαβαινω γιατι καποιος πρεπει να προσπαθει να με πεισει να αποκτησω ενα ''τερας'' κοιταζοντας το απο τα 2.5 μετρα π.χ. Κατα την δικη μου αντιληψη/ευχαριστηση , απο τα 3 μετρα απολαμβανω εικονα 80'', σε αλλους φανταζει τεραστια και λαθος. Αυτα τα λιγα off topic οσον αφορα τις συζητησεις περι αποστασεως θεασης. Τωρα, αν και δεν ειμαι κατοχος 3D TV και δεν εχω εμπειρια επανω σε αυτο και παρακινουμενος μονο απο την λογικη (εκτος απο αναγνωσεις σε συζητησεις επ'αυτου) θα πω το εξης. Οσον αφορα την θεαση 3D, επειδη δεν κανουμε αναφορα μονο στο βαθος πεδιου της εικονας, αλλα και στα αντικειμενα που θα ξεπηδουν εξω απο την εικονα (πολλοι μαλιστα αυτο εχουν μονο στο μυαλο τους οταν πανε να αγορασουν 3D) η ιντσες πρεπει να ειναι αρκετα μεγαλες, ωστε τα αντικειμενα που ''ξεπροβαλουν'' να ειναι αρκετα μεγαλα ωστε να μπορεσουμε να τα δουμε ικανοποιητικα και να προσφερουν ευχαριστηση. Εκει λοιπον ολο και πιο πολλοι προτεινουν μεγαλες ιντσες για να ειναι ευκολα αντιληπτο το αντικειμενο, και δεν εχουν αδικο. Ομως, υπαρχουν και αρκετοι που γνωριζουν οτι μια 3D προσφερει καλυτερη (συνηθως) 2D εικονα λογω των εξελιγμενων κυκλωματων κλπ. Επισης εμενα προσωπικα με νοιαζει παρα πολυ το βαθος πεδιου και οχι τοσο τα αντικειμενα που ξεπηδουν (μιας και αυτα δεν ειναι συνεχομενα αλλα σποραδικα) Θεωρω λοιπον οτι δεν υπαρχει χρυσος κανονας για το τι ιντσες θα χρησιμοποιηθουν για θεαση 3D. Αν ο κυριως στοχος μου ειναι το βαθος πεδιου, και η καλυτερη απεικονηση εν γενει, τοτε και μια 42'' tv θα με καλυψει. Αρα καλο θα ηταν η πρωτη ερωτηση που κανουμε οταν καποιος ζητα βοηθεια για μια 3d tv με ποιοτικη εικονα, η απαντηση μας να μην εστιαζεται στο ποσο ακυρη ειναι η επιλογη του λογω μικρων ιντσων, αλλα να εστιαζουμε στην ουσιαστικη ερωτηση του, '' ποια tv εχει καλη εικονα/χαρακτηριστικα'' Προσωπικα, θα επαιρνα οσο μεγαλυτερη 3D και μονο το κοστος αποκτησης θα με σταματουσε. Αλλα αυτο γιατι μου αρεσουν οι πολλες ιντσες και οχι γιατι ''ετσι πρεπει'' Κι αν καποιοι πουν αυτες ειχαμε , ετσι βλεπαμε, ομως σημερα οπου οι ιντσες ειναι μεγαλες και φθηνες επιδιωξη μας και δικαιωμα μας ειναι να τις θελουμε, θα ανταπαντουσα να κυνηγουν τοτε βιντεοπροβολεις οπου και πιο πολλες ιντσες εχουν και καλυτερες τιμες χωρις τα αρκετα προβληματα των συγχρονων lcd. Καποτε ειχα διαβασει ένα αρθρο που αναφεροταν στην θεαση tv στο υπνοδωματιο. Εμπειρικά λοιπον κατεληγε ότι την πιο ξεκουραστη θεαση την εδινε μια tv 21’’ Δεν εξεταζουμε αν είναι σωστο ή λαθος, αλλα με ποια λογικη κατεληξε εκει. Είναι γνωστο ότι οι μικρες ιντσες, κουραζουν στην θεαση, επειδη το ματι προσπαθει να διακρινει τα αντικειμενα που βρισκονται στις μακρινες ληψεις, ή γενικα είναι πολυ μικρα στο πλανο. Είναι επισης γνωστο, ότι μια αρκετα μεγαλη εικονα θα κουρασει προσπαθωντας ο εγκεφαλος να δει ολη την εικονα όχι μονο αυτή στο σημειο που επικεντρωνομαστε αλλα αυτή που είναι και διπλα από εκει που εστιαζουμε την προσοχη, ή χρησιμοποιουμε την περιφερειακη οραση. Αρα λοιπον πρεπει να υπαρχει μια χρυση τομη/συμβιβασμος στις ιντσες/αποσταση για να είναι οσον το δυνατον πιο ευχαριστη και ξεκουραστη η θεαση. Όμως θα ξαναπω το εξης: Δεν λειτουργουμε ολοι το ιδιο. Εμενα προσωπικα με κουραζει πιο πολυ το να προσπαθω να διακρινω μικροσκοπικα αντικειμενα γιατι σαν θεατης δινω μεγαλη προσοχη στις λεπτομερειες. Καποιον αλλος δεν δινει τοση, οποτε θα προτιμησει μικροτερες ιντσες για να εχει καλυτερη ΄΄σφαιρικη ματια΄΄ Εγω δινω προσοχη στο δεντρο, ο αλλος στο δασος. Δεν υπαρχει σωστο ή λαθος, απλα υποκειμενικη επιλογη. Συγνωμη αν μακρυγορησα και αν καποια πραγματα που εγραψα (ειδικα στην αναφορα περι ιντσων/αποστασεως) ακουστηκαν αιρετικα, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι εξορκιζουμε τις 32'' που μεχρι πριν καποια χρονια φανταζαν (και τις ακριβοπληρωναμε) τεραστιες με τις crt που ειχαμε. παντως 32 ιντσες & 3D ειναι λίγο οξυμωρο. εδω σινεμα πας και αν κατσεις λιγο πιο πισω δεν καταλαβαινεις διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warewolf Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 παντως 32 ιντσες & 3D ειναι λίγο οξυμωρο. εδω σινεμα πας και αν κατσεις λιγο πιο πισω δεν καταλαβαινεις διαφορα. Δεν αντιλεγω. Ανεφερα οτι δεν ειμαι χρηστης, ουτε εχω δει 3d tv για να γνωριζω επακριβως τι συμβαινει, οσον αφορα την αποσταση θεασης. Για αυτο το λογο αναφερθηκα και στο βαθος πεδιου μιας 3d tv. Οσον αφορα τα αντικειμενα που ξεπροβαλουν απο την οθονη, ανεφερα και εγω οτι οσο μεγαλυτερα τοσο καλυτερα θα τα προσεξεις. Δεν γνωριζω ομως αν το βαθος πεδιου εχει να κανει με τις ιντσες. Ισως καποιος κατοχος, ή καποιος που εχει δει demo σε καταστηματα να λυσει την απορια. (παντα ομως συγκριτικα με τον ιδιο τυπο tv active/passive) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 .... ή καποιος που εχει δει demo σε καταστηματα να λυσει την απορια. (παντα ομως συγκριτικα με τον ιδιο τυπο tv active/passive) εμενα σε οσα μαγαζιά πηγα και ειδα σε tv κατω των 46 ιντσες μου φανηκε σαν viewmaster. Καμια σχεση με το 3D του σινεμα. επρεπε να καθησεις στο 1 μετρο για να καταλαβεις διαφορα. Επισης ειδα οτι πεφτει πολυ η ποιοτητα απο 2D σε 3D προφανως και λογο γυαλιών. Σε μοντελα τις samsung και της sony εχεις και πολυ εντονο το μπερδεμα των δυο εικονων. ΚΑι σου αφηνουν μια γραμμη μπλε μωβ πισω απο κάθε κινηση. Πολλα λαθη, γυαλάδες, ανομοιομορφία του χρώματος κτλ. Μια sony μου εκανε θετική εντυπωση η 720 αλλα ξεφευγει οικονομικα. Samsung σε αυτα τα κυβικά δεν βρηκα να δοκιμάσω. Βρηκα δηλαδή αλλα δεν ειχαν γιαλιά. Την Panasonic την καλή που λενε ολοι την ειδα σε λιγες ιντσες. Διορθωνονται πολλα ειδικα το crosstalk και το χρωμα αλλα πολλα τα λεφτα. Δεν θα περνα τηλεόραση 2000 παρα κατι μονο και μονο για το 3D. Tην passive την Lg δεν την εχω δει να πω, δεν εχω βρει μαγαζι ακομα που να την εχει demo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Θεωρητικά παίρνει οποιαδήποτε πηγή 2D και τη μετατρέπει σε 3D, άρα ναι μπορείς θεωρητικά να βλέπεις τη Μενεγάκη σε 3D! @HALF EVIL: "Θα πρέπει λογικά να κάθεσαι στα 50 εκατοστά"... πενήντα εκατοστά από πού; Από το πάτωμα, από τον καναπέ; "Εκτός και ξέχασα την γραμματική" Την γραμματική δεν ξέρω, αλλά ένα "αν" το ξέχασες (Εκτός και ΑΝ ξέχασα τη γραμματική). Αυτά για τα ειρωνικά σχόλιά σου περί γραμματικής. Να ασχολείστε με τα του νήματος! @darknemus01: Την τηλεόραση πριν την πάρεις, έχε υπόψιν σου σε τι χώρο θα μπει, τι απόσταση έχει από το σημείο που κάθεσαι και από ποια γωνία την βλέπεις, όπως επίσης και το εύρος αυτής. Πόσο αντέχεις να δεις, γιατί αν είναι στα μισά να είσαι σαν ζαλισμένο κοτόπουλο δε λέει... Στο κατάστημα συνήθως όλοι καθόμαστε μπροστά στην τηλεόραση και για μικρό χρονικό διάστημα, αντίθετα από ότι στο σπίτι. Πόσο στοιχίζουν τα extra γυαλιά, δεν έχει πλάκα να την πάρεις και να βλέπεις μόνο εσύ. Επίσης σε 1-2 χρόνια θα έχουμε πολλές υλοποιήσεις 3D χωρίς γυαλιά, οπότε... μη ξηλωθείς πολύ, όντας early adopter. Την καλημέρα μου Ε, δεν το βρήκες από ταβάνι βρε πρέπει να κάθεσαι στα 50 εκατοστά. Τόσο δύσκολο ήταν να το καταλάβεις; Ευχαριστώ για το μάθημα γραμματικής. Υπόχρεος. Warewolf wrote Καποιος θα πει,οτι οταν η tv αφορα κινηματογραφικη θεαση ταινιας, οι πολλες ιντσες απαιτουνται για την αισθηση ''κινηματογραφικης προβολης'', Ακομα κι ετσι ομως, πως οριζεται τελικα ο συνδιασμος αποστασης/ιντσων. ? http://myhometheater.homestead.com/viewingdistancemetric.html http://www.hdhes.com/tv/hdtvviewdistance.aspx# http://carltonbale.com/1080p-does-matter Αν παρ' όλα αυτά κάποιοι επιμένουν σε 32 ίντσες και 3D , ε τι να πείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.