Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη η κινηση αλλα αλλου ειναι τα λεφτα ...

Η ΕΕΤΤ πρεπει να επιβαλει στους κινητους την ωρα που ακους τον ηχο να κλησης να αναφερεται η εταρεια στην οποια ανηκει η αποδεκτης της κλησης.... πλεον που ολοι δινουν "απεριοριστα" εντος του δικτυου τους ευκολα κανεις $@%@#$% και μιλας με τις ωρες νομιζοντας οτι ειναι τζαμπα

Δημοσ.

Τι VDSL μωρέ; Που νομίζεις ότι ζεις; Εδώ να φάμε δεν θα έχουμε σε λίγο...

(δικαιολογείσαι αν είσαι <15 οπότε δεν καταλαβαίνεις και πολλά από το τι γίνεται γύρω σου)

ελεος ρε παιδια με το οτι δεν θα εχουμε να φαμε. τουλαχιστον σε αυτο το forum μπορούμε να ασχοληθούμε με κάτι άλλο. όλοι ξέρουμε την κατάσταση που υπάρχει γύρω μας.

και για το θέμα που μιλάμε πιστεύω και εγώ πως έπρεπε να είχε γίνει καιρό τώρα συγχαρητήρια όπως και να χει.

Δημοσ.

Εσύ πάλι δεν δικαιολογείσαι για κανέναν λόγο.

Σύμφωνα με το σκεπτικό σου να το κλείσουμε το Insomnia τώρα, δε θα έχουμε να φάμε τι να τα κάνουμε τα PC και την τεχνολογία.

Ας κλείσουμε λοιπόν τα μάτια μας και ας ζούμε σε έναν φανταστικό κόσμο...

FERRARI!!!! FERRARI TΩΡΑΑ!!!!!!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ ένα ξέρω.. πρέπει να μαζευτούμε μερικά άτομα (για να μας βγει τζάμπα) και να κάνουμε αγωγή σε αυτή την "εταιρία" του κόλου που οργανώνει ΑΠΑΤΕΣ!!! δήθεν ερωτήσεις που έχουν κάποιο έπαθλο και απλά χρεώνεις το κινητό σου..

Στην ελλάδα είναι ΜΙΑ συγκεκριμένη εταιρία αυτή που έχει γεμίσει ΟΛΟ το ελληνικό διαδίκτυο με flash banners που λέει "βρές την σωστή ερώτηση και κέρδισε πχ TV" πατάς την λάθος (δεν γίνεται τίποτα) την ξαναπατάς την λάθος (δεν γίνεται τίποτα) πατάς 10000 την λάθος τίποτα... πατάς την σωστή ΩΩΩΩΩΩΩ κέρδισες (ερωτήσεις όπως τι είναι το iphone? κινητό η τοστιέρα? :P )

μετά πρέπει να βάλεις τον αριθμό τηλεφώνου σου ΚΑΙ ΤΟ PIN σου (η έναν κωδικό που θα σου στείλουν αυτοί με ΧΡΕΩΣΙΜΟ ΜΗΝΥΜΑ)

και να γραφτείς στην "υπηρεσία τους" για ένα μηνα (λεφτα με την σέσουλα σε πάγιο της δηθεν υπηρεσίας και εισερχόμενα μηνύματα δήθεν τυχαία.. για προσφορες)

και στο τέλος παίρνεις τα @@ σου...

γιατί στην ουσία δεν κερδίζεις.. κερδίζεις το "δικαίωμα" να συμμετάσχεις στην κλήρωση.. (fake και αυτη σιγουρα.. μεταξύ τους θα τα κληρώνουνε)

ασχέτως αν η κοπέλα στο flash σου λέει κατά λέξη ότι ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ.. και μετά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κέρδισες..

για να μάθεις τους ορους πρέπει να πατήσεις ένα link στα "ψιλά γράμματα" που ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ LINK...

έχουν κάνει τόσο καλή την ΑΠΑΤΗ που ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ονόματα άλλον γνωστών εταιριών όπως το youtube και το facebook!!!

αν πατήσει κάποιος λίγο λάθος το link πχ πατήσει youtoube.com βγαίνει αυτή η σελίδα http://videorewardpanel.com/?sov=24346 που έχει χρώματα και logo στύλ youtube (φυσικά δεν έχουν το logo του youtube για να μην μπούνε φυλακή από την εταιρία που θα ενδιαφερόταν.. πάλι και έτσι μπαίνουν αλλα στηρίζονται στο ότι κανένας καταναλωτής δεν θα κάνει κάτι δικαστικώς!!!)

που είναι και στα αγγλικά (για να γίνει πιο πειστικό δήθεν ότι είναι από την youtube που είναι αμερικανικη...) και γενικά εξαπατούν αφελείς ανθρώπους με ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ προκειμενου να τους δώσουν ΨΕΥΔΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ πως πρόκειται να κερδίσουν κάτι (επειδή είναι οι 100000οί επισκέπτες η και εγώ δεν ξέρω τι) ... με στόχο να τους χρεώσουν ποσά της τάξεως των 20 έως 100+ euro ανά μηνα!!!!!

ΣΠΑΝΙΑ έχουν τα "ιδιαιτερα <<ψιλά>> γράμματα" που εξηγούνε τους ορους... πολλές φορες λείπουν οι οροι ενω απο την άλλη οι φωνές έχουν σαφέστατα μηνύματα που δίνουν την εντύπωση πως το θύμα κέρδισε (και όχι πως πρέπει να εγγραφεί κάπου για να συμμετέχει σε κλήρωση!!!)

Έχω ξεράσει πολλές φορες με τους συγκεκριμένους απατεώνες... έχουν πλουτίσει εις βάρος παιδιών και ατόμων περιορισμένης ευθύνης γενικότερα!!

πρέπει να ΠΕΣΟΥΝ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...