SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Απο που κατεβαζεις>Ελληνικα sites ή ξενα? Ο filesonic δουλευει αψογα.Παντως ο fileserve φαινεται να ειναι ο πιο γρηγορος [ελαχιστες διαφορες]
arlondis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ερωτηση.Σε εναν κωδικο μπορουν ποσα ατομα μπορουν να συδενθουν?Απειρα?Δεν εχει download limits αν κατεβαζουν ταυτοχρονος?WTF? όχι δεν εχει download limits αν κατεβάζουν ταυτόχρονος τώρα δεν ξέρω ακριβώς πόση μπορούν να κατεβάζουν από το ίδιο κωδικό ταυτόχρονα εσύ αν θέλεις να κατεβάσεις κατέβασε Hot-File Premium until: 2011-07-24 13:11:00 CDT Hotlink traffic left: 1.2Tb
isay Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 και αν τα είχατε γράψει χτές αυτά θα είχα γλυτώσει την ανανέωση στο fileserve... τον άλλο μήνα τώρα Μάλλον δεν είσαι πολύ τακτικός στο Insomnia γιατί τα έχω γράψει πριν περίπου ένα μήνα. Πήγαινε στα παρακάτω και ξεκίνα να διαβάζεις από εκεί και κάτω. http://www.insomnia.gr/topic/399534-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%82-file-sharing/page__st__40__p__4042887#entry4042887 http://www.insomnia.gr/topic/162141-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-rapidshare/page__st__2330 Συμπλήρωμα: Για τους τελείους τζαμπατζήδες υπάρχει και το http://leechfactory.com/ (ναι έχει ίδιο script με το easybytez) που δίνει δωρεάν 20GB premium ΚΑΘΕ μέρα σε κάθε χρήστη. Το premiumcreator.com εχει γίνει πολύ αναξιόπιστο.
Dbzakias2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Απο που κατεβαζεις>Ελληνικα sites ή ξενα? Ο filesonic δουλευει αψογα.Παντως ο fileserve φαινεται να ειναι ο πιο γρηγορος [ελαχιστες διαφορες] και απο τα δυο! αλλα οσο δουλευα ανεβαζαμε σε ξενους σερβερ!
tarantules Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Το premiumcreator.com εχει γίνει πολύ αναξιόπιστο. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες εν μέρη: Συνήθως δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα να κτεβάσω το οτιδήποτε όλες τις ώρες της ημέρας.Απλά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι τρώει κολλήματα το site τους και αργεί να φορτώσει το πεδίο που κάνεις request τα links για να τα κατεβάσεις.Αυτό απότι κατάλαβα είναι θέμα των servers τους που δεν μπορούν να εξηπηρετήσουν τόσους πολλούς. Εμένα πάντως μου τυχαίνει αραιά και που να μην μπορώ να συνδεθώ και να μην καταφέρω να κατεβάσω κάτι.Για έναν περιστασιακό χρήστη που δεν κατεβάζει αβέρτα κουβέρτα είναι οτι καλύτερο.
isay Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Έχεις δίκιο σε αυτό που λες εν μέρη: Συνήθως δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα να κτεβάσω το οτιδήποτε όλες τις ώρες της ημέρας.Απλά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι τρώει κολλήματα το site τους και αργεί να φορτώσει το πεδίο που κάνεις request τα links για να τα κατεβάσεις.Αυτό απότι κατάλαβα είναι θέμα των servers τους που δεν μπορούν να εξηπηρετήσουν τόσους πολλούς. Εμένα πάντως μου τυχαίνει αραιά και που να μην μπορώ να συνδεθώ και να μην καταφέρω να κατεβάσω κάτι.Για έναν περιστασιακό χρήστη που δεν κατεβάζει αβέρτα κουβέρτα είναι οτι καλύτερο. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Στις ώρες ΜΗ αιχμής πάει πάρα πολύ καλά αλλά στις ώρες αιχμής (που εχει κόσμο) εχει αρκετά κολλήματα (ταχύτητες, κόβονται τα downloads, κλπ). Με κρέμασε πάρα πολλές φορές όταν το χρειαζόμουν (πάντα για περιστασιακή χρήση γιατί για βαριά χρήση εχω άλλη υπηρεσία) οπότε αποφάσισα να το βγάλω από τη λίστα μου. Προτιμώ να δώσω άλλα 3 ευρώ και να πάρω το αντίστοιχο πακέτο απο το alldebrid που μεχρι τώρα δεν με έχει απογοητεύσει ουτε μια φορά.
tarantules Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Το alldebrid δεν γράφει πουθενά τι χρεώσεις έχει και τι πακέτα.Ή εγώ είμαι γκαβός....
isay Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Το alldebrid δεν γράφει πουθενά τι χρεώσεις έχει και τι πακέτα.Ή εγώ είμαι γκαβός.... Όντως δεν το έχει φατσα φόρα. Ο τύπος ειναι έξυπνος και σε γλυκαίνει με ένα δωράκι. Σου προτείνει να φτιάξεις δωρεάν ενα λογαριασμό που ειναι πλήρης για 2 μέρες (όντως είναι πλήρης). Άμα κάνεις login μπορείς να δεις και τιμές (για να μην ψάχνεις 1μήνας-4Ε 2μήνες-7Ε 4μήνες-13Ε). Πρόσφατα έβαλε και ελληνική γλώσσα.
DoukiMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 το alldebrid κάνει καλή δουλειά? εννοώ δεν είναι ένα απλό link generator? μπορείς να κατεβάσεις τα λινκ με manager σε full speed?
isay Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 το alldebrid κάνει καλή δουλειά? εννοώ δεν είναι ένα απλό link generator? μπορείς να κατεβάσεις τα λινκ με manager σε full speed? Τα νεα links που παράγει τα περνώ στο jd και κατεβαίνουν πάντα στη μέγιστη ταχύτητα της γραμμής μου. Κάνε μια εγγραφή (δωρεάν είναι) και δοκίμασε το.
DoukiMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 μπορεί κάποιος να με εξυπηρετήσει δίνοντας του μια 25 άρα paysafecard να μου αγοράσει ένα account για 120 μέρες και ένα για 60 μέρες?
gmavrom Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Στις ώρες ΜΗ αιχμής πάει πάρα πολύ καλά αλλά στις ώρες αιχμής (που εχει κόσμο) εχει αρκετά κολλήματα (ταχύτητες, κόβονται τα downloads, κλπ). Με κρέμασε πάρα πολλές φορές όταν το χρειαζόμουν (πάντα για περιστασιακή χρήση γιατί για βαριά χρήση εχω άλλη υπηρεσία) οπότε αποφάσισα να το βγάλω από τη λίστα μου. Προτιμώ να δώσω άλλα 3 ευρώ και να πάρω το αντίστοιχο πακέτο απο το alldebrid που μεχρι τώρα δεν με έχει απογοητεύσει ουτε μια φορά. Για βαριά χρήση τι έχεις αν επιτρέπεται; Εννοείς το alldebrid.com?
isay Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Για βαριά χρήση τι έχεις αν επιτρέπεται; Εννοείς το alldebrid.com? Ας αποφύγουμε τα παιχνίδια με τις λέξεις. Βαριά χρήση σημαίνει σχεδόν καθημερινή ενασχόληση και αρκετά downloads. Περιστασίακή σημαίνει μερικές φορές την εβδομάδα και οχι πολλά downloads. Αυτός που κάνει πολύ βαριά χρήση σε κάποιο hoster τότε πρέπει να πάρει απο εκεί συνδρομή. Το ίδιο πρέπει να κάνει και κάποιος που δεν σκαμπάζει πολλά απο υπολογιστές/internet/download managers. Τέλος εγώ "δεν εχω" γιατί πολύ απλά δεν τα παίρνω από κανέναν. Πλήρωσα, δοκίμασα και έγραψα τη γνώμη μου σε διάφορα posts, με βάση πάντα τις δικές μου ανάγκες (σίγουρα δεν κάνω πολύ βαριά χρήση). Κάθε "μαγαζί" έχει τα υπέρ και τα κατά του, αλλά οι προσωπικές ανάγκες του κάθε ένα ορίζουν από που θα ψωνίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.