Προς το περιεχόμενο

Huawei X5 ή Motorola DEFY;

otommod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος. Αποφάσιφα μετά από 4 χρόνια που έχω το (μην γελάσετε) SE W200 να πάρω κάτι καινούργιο, γιατί αν μην τι άλλο, το ακουστικό τα έχει παίξει και δεν ακούω τίποτα. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

Στα χαρτιά το Χ5 μοιάζει καλύτερο και είναι και πιο φτηνό. Το φέρνει όμως η Wind. Αυτό σημαίνει πως είναι κλειδωμένο; Εγώ έχω Cosmote.

Το Defy είναι πιο ανθεκτικό, και κρίνοντας από την τάση που έχουν τα κινητά να μου φεύγουν από το χέρι, αυτό μάλλον θα είναι χρήσιμο.

Ψάχνω κάτι που να έχει καλή οθόνη, όχι όμως πολύ μεγάλη και να είναι γενικά μικρό σε μέγεθος.

Το θέλω για games, ίντερνετ και μουσική. Αυτές οι δύο είναι οι κύριες επιλογές είμαι όμως ανοιχτός σε προτάσεις αρκεί να μην είναι και πολύ ακριβές. Έχω δει και το Galaxy SL,είναι όμως μεγαλύτερο και ίσως λίγο δύσχρηστο (και πιο ακριβό).

Δημοσ.

To Defy εχει και καλυτερη οθονη μη το ξεχνας. Το Χ5 εχει μουφα οθονη.

Μια ματια στο www.techblog.gr θα σε πεισει.

Δημοσ.

Φιλε για να μην ΚΛΑΙΣ τα λεφτα σου ασε τι σου λεμε εμεις εδω.

ΕΣΥ πλερωνεις ΟΧΙ εμεις. Πηγαινε στο mediamark να τα δεις LIVE τα κινητα. ΑΠΛΟ !

Δημοσ.

Επίσης από μπαταρία πώς τα πάνε; Εντάξει δεν έχω πρόβλημα να το φορτίζω κάθε μέρα θα προτιμούσα όμως μεγάλη μπαταρία γιατί αν το ξεχάσω ένα βραδύ και μετά δεν με βγάζει την άλλη μέρα...

Δημοσ.

Φιλε για να μην ΚΛΑΙΣ τα λεφτα σου ασε τι σου λεμε εμεις εδω.

ΕΣΥ πλερωνεις ΟΧΙ εμεις. Πηγαινε στο mediamark να τα δεις LIVE τα κινητα. ΑΠΛΟ !

το mediamarkt δεν εχει το x5... φιλε μου το x5 σου προσφερει οτι και το iphone 4 για να καταλαβεις απλα με οχι τοσο τελεια οθονη (δλδ οχι gorilla glass που εχει το iphone αλλα την κανονικη tft οθονη... (super capasitive σε παρακαλω) απο μπαταρια και τα 2 το ιδιο ειναι αλλα η μπαταρια εξαρταται απο την χρηση που θα του κανεις π.χ. αν εχεις το wifi ανοικτο συνεχεια και παιζεις παιχνιδια λογικο ειναι να μην σου βγαλει την μερα (και τις 24 ωρες εννοω) οποτε ειναι αναλογως τη χρηση που του κανεις...

Δημοσ.

Επίσης από μπαταρία πώς τα πάνε; Εντάξει δεν έχω πρόβλημα να το φορτίζω κάθε μέρα θα προτιμούσα όμως μεγάλη μπαταρία γιατί αν το ξεχάσω ένα βραδύ και μετά δεν με βγάζει την άλλη μέρα...

Το ντεφι φιλε σε θεμα μπαταριας τα παει ΤΕΛΕΙΑ !!!!

Το ειχα πιο παλια και μου κρατουσε 2 μερες το λιγοτερο.

Δυνατες μπαταριες βγαζει η motorola. Η τελικη επιλογη ειναι δικη σου.

Εγω Χ5 δεν θα επερνα στα 200Ε. Θα εβαζα ακομα 80 και θα αγοραζα Galaxy S το παλιο.

το mediamarkt δεν εχει το x5... φιλε μου το x5 σου προσφερει οτι και το iphone 4 για να καταλαβεις απλα με οχι τοσο τελεια οθονη (δλδ οχι gorilla glass που εχει το iphone αλλα την κανονικη tft οθονη... (super capasitive σε παρακαλω)

TO EXEI. Σε καμια ωρα θα ειμαι εκει εαν θελεις περνα να στο κανω παρουσιαση.

http://techblog.gr/mobile/huawei-ideos-x5-hands-on-1172/

http://techblog.gr/techtv/motorola-defy-hands-on-5882/

Δες τα Βιντεακια φιλε

Δημοσ.

Το ντεφι φιλε σε θεμα μπαταριας τα παει ΤΕΛΕΙΑ !!!!

Το ειχα πιο παλια και μου κρατουσε 2 μερες το λιγοτερο.

Δυνατες μπαταριες βγαζει η motorola. Η τελικη επιλογη ειναι δικη σου.

Εγω Χ5 δεν θα επερνα στα 200Ε. Θα εβαζα ακομα 80 και θα αγοραζα Galaxy S το παλιο.

TO EXEI. Σε καμια ωρα θα ειμαι εκει εαν θελεις περνα να στο κανω παρουσιαση.

http://techblog.gr/mobile/huawei-ideos-x5-hands-on-1172/

http://techblog.gr/techtv/motorola-defy-hands-on-5882/

Δες τα Βιντεακια φιλε

σε τι τιμη το εχει;

Δημοσ.

Οθόνη: 3,8 ιντσών, 800×480 pixels, capacitive, multi-touch

εσυ ρε φιλε πως το εβγαλες το super capacitive ;;; ΕΛΕΟΣ !

σε τι τιμη το εχει;

199. Μη μου πεις οτι το βρηκες πιο φθηνο ;;

Δημοσ.

Οθόνη: 3,8 ιντσών, 800×480 pixels, capacitive, multi-touch

εσυ ρε φιλε πως το εβγαλες το super capacitive ;;; ΕΛΕΟΣ !

199. Μη μου πεις οτι το βρηκες πιο φθηνο ;;

το εχω βρει 187€ που παλια το ειχε 186€ πιο απλα κοιτα εδω http://www.skroutz.gr/s/335051/Huawei-Ideos-X5-U8800.html .

Δημοσ.

Λοιπόν, ανάμεσα σε αυτά τα 2 (και όχι μόνο), με ενδιαφέρουν: η οθόνη και οι επιδόσεις CPU, GPU κυρίως αλλά και η μπαταρία.

Δεν με νοιάζει καθόλου η κάμερα. Η καθημερινή χρήση θα είναι μουσική και games αλλά με νοιάζει και το νετ. Τι προτείνετε;

Σκοπεύω να το κάνω ροοτ το κινητό. Ποίο λοιπόν έχει καλύτερο community;

Παίζει ρόλο και το μέγεθος και η ποιότητα κατασκευής.

Το ξέρω πως η επιλογή είναι δικιά μου, αν ήξερα όμως ήδη τι θα πάρω δεν θα σας ρώταγα.... rolleyes.gif

Εγώ πάντως κλίνω προς το Defy, γιατί έχει καλύτερη οθόνη, είναι μικρότερο, πιο ανθεκτικό, και μοιάζει να έχει καλύτερο community. Πώς τα πάει όμως από επιδώσεις;

Όσο για την τιμή, σίγουρα όσο πιο φτηνό τόσο καλύτερα, όμως όπως ξέρουμε, λεφτά υπάρχουν (tongue.gif) είτε το ένα πάρω είτε το άλλο.

Δημοσ.

Λοιπόν, ανάμεσα σε αυτά τα 2 (και όχι μόνο), με ενδιαφέρουν: η οθόνη και οι επιδόσεις CPU, GPU κυρίως αλλά και η μπαταρία.

Δεν με νοιάζει καθόλου η κάμερα. Η καθημερινή χρήση θα είναι μουσική και games αλλά με νοιάζει και το νετ. Τι προτείνετε;

Σκοπεύω να το κάνω ροοτ το κινητό. Ποίο λοιπόν έχει καλύτερο community;

Παίζει ρόλο και το μέγεθος και η ποιότητα κατασκευής.

Το ξέρω πως η επιλογή είναι δικιά μου, αν ήξερα όμως ήδη τι θα πάρω δεν θα σας ρώταγα.... rolleyes.gif

Εγώ πάντως κλίνω προς το Defy, γιατί έχει καλύτερη οθόνη, είναι μικρότερο, πιο ανθεκτικό, και μοιάζει να έχει καλύτερο community. Πώς τα πάει όμως από επιδώσεις;

Όσο για την τιμή, σίγουρα όσο πιο φτηνό τόσο καλύτερα, όμως όπως ξέρουμε, λεφτά υπάρχουν (tongue.gif) είτε το ένα πάρω είτε το άλλο.

Το Defy ποσο το βρηκες αδερφε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...