Προς το περιεχόμενο

LAPTOP για Football manager 2011

bougatsa4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Είμαι φαντάρος και δεν την παλεύω αλλο μέσα εχουμε φάει εμπλοκή και δεν έχω τι να κάνω...Έχω να δώ γυναίκα και παιδί 10 μερούλες

Σκέφτηκα να πάρω λοιπόν ένα lap top που να μπωρώ να παίζω χαλαρά το Football manager 2011 μέχρι 400 ευρω!

Για άλλα games δεν με ενδιαφέρει αλλά να βλέπω και καμια ταινία.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Δημοσ.

Ναι, ειναι το ιδιο λαπτοπ σε διαφορετικο μαγαζια.

Το σκρουτζ σου κανει συγκριση τιμων ουσιαστικα.

Παρηγγειλε το απο το φθηνοτερο μαγαζι, με αντικαταβολη!

Δημοσ.

Ναι, ειναι το ιδιο λαπτοπ σε διαφορετικο μαγαζια.

Το σκρουτζ σου κανει συγκριση τιμων ουσιαστικα.

Παρηγγειλε το απο το φθηνοτερο μαγαζι, με αντικαταβολη!

οκ το παρηγγειλα..Πιστεύω να το πρόλαβα γιατι γράφει και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΜΑΧΙΟ...

1000 ευχαριστώ αδερφέ...Οταν το πάρω και λίωνω μεσα στην μονάδα θα σε θυμάμαι

^_^ ^_^ ^_^ :-D

Δημοσ.

μα καλα, τι στρατος ειναι αυτος; εγω θυμαμαι σήκω-σήκω, κατσε-κατσε μας ειχαν και εσεις εχετε χρονο και για laptop και για football manager; ουσιαστικα αντι για "στρατος" "διακοπες" επρεπε να λεγεται! btw ο απο πανω pro εγινε! πολυ γρηγορος!

Δημοσ.

ΕΕΕΕΕ δεν το πιστεύω..!!!! Σήμερα παράγγειλα αυτό το λάπτοπ..!!!! Δεν το πιστεύω..!! Μου είπαν ότι σε 3-4 μέρες θα το έχω..! Πωωω έλεος.!! Ελπίζω να μην ήταν το τελευταίο κομμάτι γιατί ο φίλος ο στρατιώτης θα πάρει...βασικά δεν θα το πάρει...(Αλήθεια τι στρατός είναι αυτός στις μέρες μας..?! Δηλαδή θα καλοπεράσω..??!!)

Συγνώμη πάντως αν σε πρόλαβα αλλά το χρειάζομαι και δεν μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία αν είναι τελευταίο κομμάτι..!!!

Υ/Γ 1: Συγνώμη και πάλι...!!

Υ/Γ 2: Συγνώμη και πάλι, αλλά κάνω πλάκα..!!! Μεγιά το εργαλείο φίλε στρατιώτη..!!

Δημοσ.

Υ/Γ 2: Συγνώμη και πάλι, αλλά κάνω πλάκα..!!! Μεγιά το εργαλείο φίλε στρατιώτη..!!

:lol:

Κατσε να το παραλαβει πρωτα και βλεπουμε!

Οσο για τον στρατο.. Παιδικη χαρα εχει γινει!

(σε 2 χρονακια που θα μπω, ελπιζω να εχουν μεινει ετσι τα πραγματα!)

Δημοσ.

Το αν θα ειναι παιδικη χαρα εξαρταται απ τη μονάδα και το σωμα (πχ υγειονομικο εφοδιασμου μεταφορων) κλπ που θα ειστε. ;)

Δημοσ.

Παντως για τα g62 ειναι κοινο μυστικο οτι υπερθερμαινονται σχετικα ευκολα και κατι που παρατηρησα εγω βλεποντας τον πολλες φορες απο κοντακαι χρησιμοποιωντας τον ειναι οτι δεν εχει τοσο πρακτικο πληκτρολογιο,εμενα προσωπικα δε με βολευε καθολου,αλλα αυτο ισως ειναι θεμα συνηθειας. Με τα ιδια λεφτα εγω εχω ενα Lenovo G560AL,αν θες ριξε ενα βλεφαρο,μου αρεσει παρα πολυ,φανταστικο πληκτρολογιο,μονο του μειονεκτημα η ελλειψη hdmi για μενα,κατα τα αλλα μια χαρα!

Δημοσ.

Το αν θα ειναι παιδικη χαρα εξαρταται απ τη μονάδα και το σωμα (πχ υγειονομικο εφοδιασμου μεταφορων) κλπ που θα ειστε. ;)

εγω ειχα παει Ναυτικων Δοκιμων οποτε αναγκαστικα ηταν παλουκι, θυμαμαι μας ελεγε ενας αν θελετε να γινετε ναβαρχοι οι αξιωματικοι πρεπει να χύσετε αιμα πανω στο πλοιο! btw το λαπτοπακι πως τα παει; σου ηρθε;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μα καλα, τι στρατος ειναι αυτος; εγω θυμαμαι σήκω-σήκω, κατσε-κατσε μας ειχαν και εσεις εχετε χρονο και για laptop και για football manager; ουσιαστικα αντι για "στρατος" "διακοπες" επρεπε να λεγεται! btw ο απο πανω pro εγινε! πολυ γρηγορος!

Σε Συνεργειό περιοχής Τεχνικού είμαι... (ΣΠΤΧ) αυτό νομίζω τα λέει όλα...Και απο σήμερα ξεκίνησε και η εμπλοκή...απολύοντε σιγα σιγα οι παλιοί και θα μείνουμε 6 Ένοπλοι...

εγω ειχα παει Ναυτικων Δοκιμων οποτε αναγκαστικα ηταν παλουκι, θυμαμαι μας ελεγε ενας αν θελετε να γινετε ναβαρχοι οι αξιωματικοι πρεπει να χύσετε αιμα πανω στο πλοιο! btw το λαπτοπακι πως τα παει; σου ηρθε;

Ναι παρασκευή το παρηγγειλα και τρίτη το είχα...Για τα 380 ευρο που έδωσα τα αξίζει και με το παραπάνω...

ΕΕΕΕΕ δεν το πιστεύω..!!!! Σήμερα παράγγειλα αυτό το λάπτοπ..!!!! Δεν το πιστεύω..!! Μου είπαν ότι σε 3-4 μέρες θα το έχω..! Πωωω έλεος.!! Ελπίζω να μην ήταν το τελευταίο κομμάτι γιατί ο φίλος ο στρατιώτης θα πάρει...βασικά δεν θα το πάρει...(Αλήθεια τι στρατός είναι αυτός στις μέρες μας..?! Δηλαδή θα καλοπεράσω..??!!)

Συγνώμη πάντως αν σε πρόλαβα αλλά το χρειάζομαι και δεν μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία αν είναι τελευταίο κομμάτι..!!!

Υ/Γ 1: Συγνώμη και πάλι...!!

Ευχαριστώ πολύ φίλε πολίτη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...