Προς το περιεχόμενο

CD audio convertor

NiKoS WSN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα free για να μετατρέψω cd audio format σε οτιδήποτε;

Ναι υπάρχει.

-Άντε ρε; και ποιο είναι αυτό;;

-Ααααα έχει πολλά

το format factory π.χ. που είναι και πολύ εύκολο στην χρήση.

Δημοσ.

Ναι υπάρχει.

-Άντε ρε; και ποιο είναι αυτό;;

-Ααααα έχει πολλά

το format factory π.χ. που είναι και πολύ εύκολο στην χρήση.

Δεν ξέρεις πόσο ψάξιμο έριξα χωρίς να βρω τίποτα της προκοπής

Δημοσ.

Δεν ξέρεις πόσο ψάξιμο έριξα χωρίς να βρω τίποτα της προκοπής

Ίσως αν μας έλεγες λίγο ποιο συγκεκριμένα τι ήθελες να κάνεις να είχα και καλλίτερη πρόταση από το format factory αν δεν μας πεις εσύ τι θέλεις τι να σου πούμε;

Δημοσ.

Δύο πολύ καλοί δωρεάν Audio CD rippers είναι το CDex και το EAC (Exact Audio Copy).

Δεν υποστηρίζουν όοοολα τα κουφά formats που θα δεις σε διάφορους «πολυμετατροπείς», αλλά τα πιο δημοφιλή όπως MP3, WMA, AAC/M4A/MP4, FLAC κλπ. τα υποστηρίζουν.

Δημοσ.

Γεια σας, έχω κι εγώ μια ερώτηση σχετικά με μετατροπή cd αρχείων σε .mp3.

Υπάρχει δυνατότητα να μετατραπούν αρχεία .cda που έχω αντιγράψει απ' το CD στον δίσκο μου σε .mp3? Δεν έχω τα CD και τα περιεχόμενα αρχεία .cda τα αντέγραψα στον δίσκο μου με ένα απλό copy-paste.

Απ' όσο έχω ψάξει ως τώρα δεν υπάρχει δυνατότητα να το κάνω αυτό, αλλά λέω μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι και το ξέρει κάποιος από εσάς εδώ.

Δυστυχώς δεν μπορώ να ξαναβρώ τα αυθεντικά cd...:(

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Νομίζω ατύχησες. Αυτά τα αρχεία με κατάληξη .cda δεν περιέχουν τα πραγματικά δεδομένα. Φαντάσου τα κάτι σαν bookmarks/σελιδοδείκτες, Αν ελέγξεις το μέγεθός τους, θα δεις ότι είναι το καθένα κάτι λίγα bytes.

Δημοσ.

Οτι ειπε ο απο πανω! Απο audio cd ο μονος τροπος να παρεις τα περιεχομενα ειναι με rip με καποιο καταλληλο προγραμμα απ'ευθειας απο το cd.

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...