Wintermute23 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα! Αγόρασα μια GTX480 και ενώ σε όλα τα παιχνίδια παίζει μια χαρά,στα DX11(Dirt3,F.3.A.R)σέρνεται ακόμα και στο menu... Το παράξενο είναι πως στα DX11 benchmarks (NVidia και Unigine Heaven) λειτουργεία άψογα. Έκανα "wipe" τους drivers και ξαναπέρασα τους πιο πρόσφατους,αλλά τιποτα... Έχετε καμμιά ιδέα?
Wintermute23 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Επειδή το σκέφτηκα και αυτό,το κοίταξα πριν στείλω.60 Βαθμοί Νορμαλ για τέτοια κάρτα και τέτοια εποχή.
SPANK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μια χαρά ειναι οι 60c βαθμοί για τέτοια εποχή αλλα γιατί σέρνεται παραμένει το ερώτημα. Το υπόλοιπο σύστημα απο τι αποτελείται ?
nikolas8141 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 60c σε idle η σε load??? Γιατί αν είναι σε idle τότε όταν τρέχεις βαριά games είναι σίγουρο οτι θα χτυπάει 90+c...
nikolas8141 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Σε load 60c?? και μάλιστα 480 που όλοι ξέρουμε οτι είναι καρβουνάκι??? (εκτός και αν μιλάμε για μη reference κάρτα η αν έχει το φουρφουρι τέρμα σε στροφές). Το μονό που μπορώ να φανταστώ είναι λόγω οδηγών αφού το πρόβλημα είναι μονό σε αυτά τα games και ειδικά για το fear3 βγήκε μόλις χθες οπότε ας κάνει υπομονή μέχρι να βγουν νέοι οδηγοί..η κάποιο hotfix απο την nvidia!
LeoNaXe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 σε idle θα λέει.... 60 σε loas στην GTX480 μόνο με νερό θα μπορούσε να κατέβει εγώ πάντως μια χαρά τα παίζω όλα, ακόμα και το FEAR3 που έπαιξα σήμερα δοκιμαστικά γιατί θέλει κότσια για να το προχωρήσει κάποιος μια χαρά τα πήγαινε σε Full setup και ανάλυση 1920χ1200. Υπολογιστής στην υπογραφή
Wintermute23 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Σε idle λέω μόλις έχω ανοίξει το PC και πάω κατευθείαν στo όποιο παιχνίδι. Q6600-4GB έχω και μου κάνει εντύπωση γιατί σε DX11 μόνο...Και όχι στα benchmark για να πω ότι φταίει η κάρτα... Να φταίνε τα Windows 7 λίγο χλωμό,γιατί όλο και κάτι θα είχα βρει στο google είτε ως περιστατικό είτε ώς λύση... Βρήκα τελικά τι φταίει... Το μαμω-amBX light που έχω ακόμα στο PC.Μου ήρθε αναλαμπή και το απενεργοποίησα και δουλεύουν όλα νεράκι...
ninos30 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Για το DIRT3 ένας με τα ίδια προβλήματα με εσένα εδώ: http://www.gamefaqs.com/boards/604706-dirt-3/59259553 και κάποιος προτείνει τα παρακάτω. Δυστυχώς o topic-starter δεν γύρισε ποτέ να μας πει αν δούλεψε. Αυτό βέβαια είναι και μια ένδειξη ότι όντως δούλεψε: "Go to Control Panel/Uninstall Programs(Programs/Features) Uninstall the 3D Nvidia Plug Ins. One should be 3D Vision. Another should be 3D Controller. Restart PC. Play Game. For some reason these 3D Plugins have been causing people problems"
NEKROMA Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 σε idle θα λέει.... 60 σε loas στην GTX480 μόνο με νερό θα μπορούσε να κατέβει εγώ πάντως μια χαρά τα παίζω όλα, ακόμα και το FEAR3 που έπαιξα σήμερα δοκιμαστικά γιατί θέλει κότσια για να το προχωρήσει κάποιος μια χαρά τα πήγαινε σε Full setup και ανάλυση 1920χ1200. Υπολογιστής στην υπογραφή Ακριβως αυτο full load οι 480 παιζουν 90-102 με νερο την εχω με το ζορι 58 στα 850mhz. βεβαια εχω και την αλλη θερμαστρα στο ιδιο loop (phenom) αλλα και η gtx ειναι και αυτη απο τις πιο ζεστες η μαλλον η πιο ζεστη καρτα μετα την 2900XT που ειχα
Wintermute23 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Τι είναι το amBX light????? http://www.ambx.com/ Μια αρχικά ενδιαφέρουσα ιδέα της Philips που έβαζε φώτα γύρω από την οθόνη,2 ανεμιστήρες και έναν "αναδραστήρα" για ακόμα καλύτερη αίσθηση στα παιχίδια. Φαντάσου στο Far Cry 2 πχ όταν έτρεχες ένοιωθες αεράκι στο πρόσωπο και όταν πυροβολούσες έτρεμε ο καρπός σου,ενώ γύρω από την οθόνη υπήρχε το βασικό χρώμα του παιχνιδιού εκείνη τη στιγμή,πχ πορτοκαλί στη δύση,γαλάζιο την ανατολή. Δυστυχώς δεν έπιασε και έτσι τα παιχνίδια που το υποστηρίζουν είναι είτε λίγα είτε έχουν υποστήριξη μόνο για τα φώτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.