humoraddict Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Οχι γιατί θα ερθουν πολλοί μετά και δεν θα ξέρουμε τι να τους κάνουμε θα βάλουμε τον Sarandis (που όπως μαθαίνω είναι και μπάτσος/ασφαλίτης ) να τους βάλει σε τάξη. χαχαχχαχα
Doc1355 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 θα βάλουμε τον Sarandis (που όπως μαθαίνω είναι και μπάτσος/ασφαλίτης ) να τους βάλει σε τάξη. χαχαχχαχα αααα μήν μας χαλάς τις δουλειές...αυτός μπάτσος και εγώ ασφαλίτης!
humoraddict Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 αααα μήν μας χαλάς τις δουλειές...αυτός μπάτσος και εγώ ασφαλίτης! oops... sorry καλέ! σας μπέρδεψα. μοιάζετε κιόλας. χαχαχαχαχα
Doc1355 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 oops... sorry καλέ! σας μπέρδεψα. μοιάζετε κιόλας. χαχαχαχαχα χαχαχαχα ναι ναι ΠΑΡΑ πολύ!
panosno1com Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 χαχαχαχα ναι ναι ΠΑΡΑ πολύ! εσυ γιατρε μου για πιο πολυ για ασφαλήτης παρα για ασφαλίτης μου μοιαζεις !!! :P μη τυχον κ βαλεις καμια private photo εεεε???
Doc1355 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 εσυ γιατρε μου για πιο πολυ για ασφαλήτης παρα για ασφαλίτης μου μοιαζεις !!! :P μη τυχον κ βαλεις καμια private photo εεεε??? Πώς εκφράζεσαι έστι...τςτςτςτς
Doc1355 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Το επομενο meeting για ποτε υπολογιζεται? Καλά εσύ θες ξύλο....
tsioudiver Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Γεια σου Tsiou Γειά σου κι εσένα karmen! Μια χάρη μόνο, σώστε τις συναγρίδες απο την άδικη χασούρα! EDIT: Tsiou σε είπε μικρό! Αφού ήλθα απο το χαμάμ κατευθείαν. Με τέτοια επιδερμίδα.. Ωραία φώτο by the way ανέβασες! Άντε και η επόμενη συνάντηση εξίσου ανεβασμένη. Σε roof garden...!
Doc1355 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δηλωνω.. ΑΘΩΟΣ! Μπα δέν με πείθεις... Γειά σου κι εσένα karmen! Μια χάρη μόνο, σώστε τις συναγρίδες απο την άδικη χασούρα! Αφού ήλθα απο το χαμάμ κατευθείαν. Με τέτοια επιδερμίδα.. Ωραία φώτο by the way ανέβασες! Άντε και η επόμενη συνάντηση εξίσου ανεβασμένη. Σε roof garden...! Δεχομαι απειλές αν ανεβάσω τις κανονικές!
spacefart Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 την επομενη θα σκασω και εγω .. με βιντεοκαμερα
Doc1355 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 την επομενη θα σκασω και εγω .. με βιντεοκαμερα Θα την πάρω και εγώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα