humoraddict Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Σιγά μήν καθόμουν να κάνω photoshop...καλά εσύ είσαι ίδιος... photοshop απο μενα την επόμενη φορά
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Νταξ Doc respect ε! Αυτην πρεπει να την βαλουμε και στο thread για το επομενο meeting! Done!
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 ανοιξες θέμα?? Οχι αλλα αν γίνει αλλο και δέν συνεχιστεί εδώ..
panosno1com Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 χαχα οχι πρεπει να το πυροβολησε ο Πανος! Ευα πως με καταλαβαινεις !!! δεν ξερουμε, θα μαθουμε στο επομενο meeting στο επομενο επεισοδειο , θα δουμε αν ισχυει η φραση : holy shit. αν ειμαι πλουσιος οπως ειπατε , θα το κανουμε (το μιτινκ) σε κανα εξωτικο μερος, τι θα κερδισω λεφτα και θα τα φανε το αλατι ή οι "πολιτικοι" ?? Πολλύ θα ήθελα να το πιστέψω αυτό αλλά Δεν βλέπω κάποια τρύπα από τον «πυροβολισμό» Το περισσότερο αίμα είναι από την «πίσω» μεριά του περιστεριού. Άρα έχω δίκιο, ξεκωλλιάστικε το καημένο!:ρ Ρε λες να το βίασε χάριν αντιποίνων; :Ρ οχι εγω, ο γατος μου , δεν εχω ακομη αλλα πιστευω οτι αν ειχα θα το κανε για χαρη μου και θα τον λατρευα και στις 7 ζωες χαχαχαχαχαχα λες?! Ευα πως με καταλαβαινεις !!! ^2 Παιδιά δέν ξέρω για εσάς αλλα εγώ τώρα γύρισα sta tetoia mas re file Λοιπόν ξέρω ότι δέν σας ενδιαφέρει η άποψη μου αλλα θα την πώ... oxi re pst m... Πέρασα πολύ ωραία και πιστεύω ότι όσοι το έχασαν θα πάθουν ότι τους αξίζει χαχαχαχα πλακίτσα! (πλακιτσα στο οτι περασε ωραια..) Πιστεύω ήταν μία πολύ καλή αρχή και σιγά σιγά να κανονίσουμε και την συνάντηση του Αυγούστου στην οποία θα χαρώ να ξαναδώ και τα άτομα που ήρθαν σε αυτή..ειδικά ενα παιδί με πορτοκαλι μπλούζα... ( το παιδι με τη μωβ σε αγαπαει τρελα, ελα να πιασουμε ενα ασπρο περιστερ κ ν τ αμολησουμε ναουμ) ο πανος και γω βγηκαμε full πετυχημενοι πιστευω.τρομακτικες ικανοτητες photoshop (η paint) ναι οντως πολυ γαματη ! τελεια picoula !!!
benign Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Ηπιαν και μπυρες οι μικροι της παρεας.Οι μεγαλοι πιασαν τους καφεδες και μετα τα ποτα.
Doc1355 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Ναι το ρίξαμε στις τεκίλες και τα αμαρέτο EDIT: Tsiou σε είπε μικρό!
humoraddict Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Ναι το ρίξαμε στις τεκίλες και τα αμαρέτο μη βάλεις τις φωτό που χόρευες πάνω στο τραπέζι και ζηλέψουν οι απόντες
Doc1355 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 μη βάλεις τις φωτό που χόρευες πάνω στο τραπέζι και ζηλέψουν οι απόντες Οχι γιατί θα ερθουν πολλοί μετά και δεν θα ξέρουμε τι να τους κάνουμε
benign Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Αυτη ειναι η διαφημιση του Diso που μου αρεσει. http://www.youtube.com/watch?v=QrvLR0pVQ3A&feature=related
benign Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μου αρεσει που γλυφει αθωα το παγακι.Πολυ δροσερη σκηνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα