status Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Σαράντη, είσαι ο ανηθικός αυτουργός για τη κουτσουκέλα που έβαλλε τον Πάνο;; Κρίνοντας απο τη τοποθεσία σου φέρεις ευθύνη.. Χάρηκα για τη συνάντηση παίδες, ευχαριστούμε τον ιατρό για την ενέργεια και εσάς που ήλθατε! Όσοι επιθυμείτε τις φωτογραφίες στείλτε μου ένα μήνυμα με το mail σας και τη κατάθεση στο τραπεζικό μου γκουχου λογαριασμό γκουχου. Ανέβασε τις εδώ, εξέθεσε τον κόσμο. ;ρ Το συγκεκριμένο πήγε από ακατάσχετη διάρροια δηλαδή; :Ρ
eu@ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Το συγκεκριμένο πήγε από ακατάσχετη διάρροια δηλαδή; :Ρ χαχα οχι πρεπει να το πυροβολησε ο Πανος!
status Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 χαχα οχι πρεπει να το πυροβολησε ο Πανος! Πολλύ θα ήθελα να το πιστέψω αυτό αλλά Δεν βλέπω κάποια τρύπα από τον «πυροβολισμό» Το περισσότερο αίμα είναι από την «πίσω» μεριά του περιστεριού. Άρα έχω δίκιο, ξεκωλλιάστικε το καημένο!:ρ Ρε λες να το βίασε χάριν αντιποίνων; :Ρ
eu@ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Πολλύ θα ήθελα να το πιστέψω αυτό αλλά Δεν βλέπω κάποια τρύπα από τον «πυροβολισμό» Το περισσότερο αίμα είναι από την «πίσω» μεριά του περιστεριού. Άρα έχω δίκιο, ξεκωλλιάστικε το καημένο!:ρ Ρε λες να το βίασε χάριν αντιποίνων; :Ρ χαχαχαχαχαχα λες?!
karmen1983 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 εγω ξερω οτι ο stormrain εγινε shitrain Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol:
status Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 χαχαχαχαχαχα λες?! Α, εγώ δεν γνωρίζω τίποτα, δεν ήμουν εκεί.
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Παιδιά δέν ξέρω για εσάς αλλα εγώ τώρα γύρισα :P Λοιπόν ξέρω ότι δέν σας ενδιαφέρει η άποψη μου αλλα θα την πώ... Πέρασα πολύ ωραία και πιστεύω ότι όσοι το έχασαν θα πάθουν ότι τους αξίζει χαχαχαχα πλακίτσα! Πιστεύω ήταν μία πολύ καλή αρχή και σιγά σιγά να κανονίσουμε και την συνάντηση του Αυγούστου στην οποία θα χαρώ να ξαναδώ και τα άτομα που ήρθαν σε αυτή..ειδικά ενα παιδί με πορτοκαλι μπλούζα... :mrgreen:
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 ψωνάρααααααααααααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχα περιμένω και έναν αλήτη να μου στείλει κάτι φώτο....
karmen1983 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 χαχαχαχαχα περιμένω και έναν αλήτη να μου στείλει κάτι φώτο.... Σου τις στέλνω. Σε μία βγήκα με κλειστά μάτια
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Σου τις στέλνω. Σε μία βγήκα με κλειστά μάτια Αυτή με τα κλειστά μάτια θα ανεβάσω!
karmen1983 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Αυτή με τα κλειστά μάτια θα ανεβάσω! Για κάνε το τώρα ειδικά που ξέρω και που μένεις; οχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοοχ
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Για κάνε το τώρα ειδικά που ξέρω και που μένεις; οχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοοχ μμμμμ κάτι μας είπες τώρα...τρόμαξα υπεραπίστευτα πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα