MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Βαλτε καμια φωτο με τις γυναικες να δουμε κι εμεις οι ανιδεοι αν ειχε υποθεση το meeting
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Πλακα πλακα καλο ειναι να ανεβουν οι φωτογραφιες. Αν θελουν και οι υπολοιποι βεβαια. @midi εχασες...
panosno1com Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 ρε το περιστερι το τραβηξε κανεις φωτογραφια; πολυ θα το θελαααα..... γινομαι κακουλης το ξερω..αλλα Σαράντη, είσαι ο ανηθικός αυτουργός για τη κουτσουκέλα που έβαλλε τον Πάνο;; Κρίνοντας απο τη τοποθεσία σου φέρεις ευθύνη.. Χάρηκα για τη συνάντηση παίδες, ευχαριστούμε τον ιατρό για την ενέργεια και εσάς που ήλθατε! Όσοι επιθυμείτε τις φωτογραφίες στείλτε μου ένα μήνυμα με το mail σας και τη κατάθεση στο τραπεζικό μου γκουχου λογαριασμό γκουχου. σου στειλα! οι τραπεζες ειναι κλειστες ομως. και ειναι υποπτοι καιροι για να ανοιξω καποια! Αν ξερεις απο dropbox, καλυτερα δινε μας link σε pm μωρε ,μην μπλεκεις με mails etc αλλα παντως εγω σου στειλα το mail !!!
eu@ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 φερε και ομπρελα για τις κουτσουλιες στα παγκάκια κατσατε βρε και σας κουτσουλαγαν τα περιστερια?
Sarandis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 σε καφετερια, τα περιστερια πανε και εκει ξερεις!
driftingcris Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Παιζει ο Πανος να εχει εναν σκληρο 1tb μονο με φωτο απο γατια....
eu@ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 σε καφετερια, τα περιστερια πανε και εκει ξερεις! το ξερω!επρεπε να κατσετε μέσα!
driftingcris Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 το ξερω!επρεπε να κατσετε μέσα! Να σκασουν?
eu@ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 δεν ηταν ωραια μεσα, οχι οτι ειδαμε κιολας. χαχα πάσο τότε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα