panosno1com Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Εγώ και 2-3 ακόμα είμαστε στάνταρ, απο εκεί και πέρα...όποιος θέλει ας έρθει γιατρεεεεεε !!!! θα laggαρουμε το θησειο λεμε και κλαίνε !!!
UpToDate_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 παιδες εγω δεν μπορεσα γιατι εχω χτυπησει το ποδι απ το πρωι, και θα τ αφησω να ξεκουραστει το 2ημερο τωρα. Στου αυγουστου ευχομαι να εχω better luck
Marria Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Τελειοσε η συναντηση? Περιμενουμε εντυπωσεις με φοτος
panosno1com Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Τελειοσε η συναντηση? Περιμενουμε εντυπωσεις με φοτος Οχι ακομα πρεπει να ειναι on ... εκτος κ αν γυριζουν σιγα σιγα τωρα! εγω την εκανα για να προλαβω ηλεκτρικο.... Παιδια, πολυ ωραια η συναντηση, χαρηκα που γνωρισα τα ατομα που γνωρισα, πραγματικα ήμαστε (αν το γραφω σωστα σε παρελθοντικο χρονο) μια πολυ ωραια παρεουλα !!! ευχομαι να γινει συνηθες μια φορα το μηνα να μαζευομαστε, αν μπορουμε βεβαια, για ενα καφε .. !!! Εγω παντως εχω τις καλυτερες εντυπωσεις απ ολα τα παιδια και τις 2 δεσποσύνες που ηρθαν!!! Τα περιστερια να μην υπηρχαν μονο ,αλλα δε βαριεσαι .....
Sarandis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 καταραμενα περιστερια, ξαναεπιτεθηκαν αφου εφυγες!
Marria Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Aπο τις 7 ακομα για καφε εισαστε? Αρμενικη βιζιτα το κανατε
panosno1com Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 καταραμενα περιστερια, ξαναεπιτεθηκαν αφου εφυγες! στη θεση που καθομουνα???? το παντελονι μου ευτυχως μονο λεκε αφησε και ειναι στο πλυντηριο χεχε Aπο τις 7 ακομα για καφε εισαστε? Αρμενικη βιζιτα το κανατε 7+30 περιπου , μεχρι να μαζευτουμε... επισης μερικοι πηραμε και ποτακι και ισως καποιοι πηγαν να φανε Εγω παντως, με βαρια καρδια σηκωθηκα να φυγω...δεν ηθελα να αποχωριστω την παρεα....
Merdock Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Εγω παντως εχω τις καλυτερες εντυπωσεις απ ολα τα παιδια και τις 2 δεσποσύνες που ηρθαν!!! 3 ήταν ρε όχι 2 Σύνολο ήμασταν 13 άτομα. στη θεση που καθομουνα???? Όχι στην απέναντι πλευρά.Την έφαγε στο χέρι ο bill.
panosno1com Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 3 ήταν ρε όχι 2 Σύνολο ήμασταν 13 άτομα. Όχι στην απέναντι πλευρά.Την έφαγε στο χέρι ο bill. αν το πας ετσι ημαστε 2 δεσπωσυνες και 2 κρυφες.... αχαχουχα !!!! :P lol εκτος κ αν η τριτη με ειχε κανει block τα κωλοπουλια γαμω το.... αλλη φορα υπο σκέπην ομπρέλας ή σε ανοιχτο τελειως χωρο!!!
Marria Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μα καλα ειχατε και επιθεσεις πουλιων? περιστεριων? λολ
panosno1com Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μα καλα ειχατε και επιθεσεις πουλιων? περιστεριων? λολ σε μεγεθος κουτσουλιας ....
panosno1com Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Χαχαχαχααχ γουρι γουρι ναι τωρα που το σκεφτομαι, αλλα εκεινη τη στιγμη , αγγουρι αγγουρι λοολ αλλη φορα θα παιρνω αδιαβροχο μιας χρησης (ΝΟΤ)
karmen1983 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δεν έκανε δουλειά το zewasoft βρε; Γύρισα κι εγώ
panosno1com Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 οχιιι μια χαρα εκανε , απ το να χα ενα μαυρο παραξενο λεκε, ενας κρεμ διακριτικος λεκες δεν ηταν καθολου ευδιακριτος μηπως το νερο επειδη ηπιες ηταν ευλογημενο???χεχεχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα