Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α εγώ δέν κάνω τον τουρίστα...θα αράξω για καφέ :P

Μαλλον μας βλέπω σε ομάδες..

Δημοσ.

Α εγώ δέν κάνω τον τουρίστα...θα αράξω για καφέ :P

Μαλλον μας βλέπω σε ομάδες..

..espresso freddo μέτριο παρακαλώ. :P

ειχα στο μυαλο μου αυτο, check it!

ωραίο φαίνεται και ακούγεται.

Δημοσ.

Eιχα παει σε ενα παρομοιο, που ηταν κοντα στην Εθνικη Αμυνα, ηταν μεσα σε εναν κηπο , και ειχε ησυχια, πρασινο... πολυ ομορφο απο τα παραλιακα που παιζουν την μουσικη στη διαπασων.

Δημοσ.

Marria, λες το Verde στου Παπαγου. δεν παιζει δυστυχως να βρειτε να κατσετε εκει με τιποτα. παρεα 3-4 ατομων το Σαββατοκυριακο χρειαζεται το κοκκαλακι της νυχτεριδας για να κατσει.

το Στο Βαθος Κηπος ειναι πολυ ωραιο, αλλα το προβλημα με το αν θα βρειτε ισχυει και εκει (οχι σε τετοιο βαθμο ομως)

Δημοσ.

Μια ιδεα εριξα, βλεπουμε! Παντως το συγκεκριμενο ειναι απιστευτο, ανοιγεις μια πορτα και ξαφνικα απο το κεντρο της πολης βρισκεσαι σε εναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ κηπο. Η φωτογραφια απο το link τον αδικει.

Δημοσ.

Marria, λες το Verde στου Παπαγου. δεν παιζει δυστυχως να βρειτε να κατσετε εκει με τιποτα. παρεα 3-4 ατομων το Σαββατοκυριακο χρειαζεται το κοκκαλακι της νυχτεριδας για να κατσει.

Μπραβο αυτο λεω ! Εχω να παω κατι χρονια και ειχα ξεχασει πως λεγεται ! Παντως ηταν καταπλητικο, σαν να βρισκεσαι σε αλλο μερος.

Δημοσ.

χλωμό!καλυτερα εκει κοντα!

εκει διπλα,να στησουμε τραπεζακια και φραπε με μπουκαλακια με νερο απο περιπτερο! :P

(fujitsu of the day :P )

Δημοσ.

Μου εστειλε σημερα ενας τυπας ενα προσωπικο μηνυμα με το τηλεφωνο του. Πιστευω οτι μου την πεφτει..

Δημοσ.

Ok έγινε και η επικοινωνία με όλα τα άτομα για τηλέφωνο και τα σχετικά!

Μου εστειλε σημερα ενας τυπας ενα προσωπικο μηνυμα με το τηλεφωνο του. Πιστευω οτι μου την πεφτει..

χαχαχαχαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...