driftingcris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 δηλαδη? Ανοιγω θεματα ενω υπαρχει θεμα που μπορω να ρωτισω εκει
eu@ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ανοιγω θεματα ενω υπαρχει θεμα που μπορω να ρωτισω εκει να κανεις αναζητηση πρωτα βρε!
kk1991 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 εκτος απο το θα ειμαι εκει και το δε θα μπορεσω βαλτε και ενα ισως ρε παιδια...... δεν εχω τι να ψιφησω....
eu@ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 εκτος απο το θα ειμαι εκει και το δε θα μπορεσω βαλτε και ενα ισως ρε παιδια...... δεν εχω τι να ψιφησω.... αν ειναι ισως,βαλε ναι!
Obsidian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Θα μπορουσε το poll να εχει και μια επιλογη "Θα ηθελα να ερθω αλλα δεν θα μπορεσω γιατι ειμαι μακρια / δεν μ'αρεσουν τα κανονισμενα κτλ"..
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Που είναι ακριβώς ίδιο με το "δεν θα μπορέσω"
spacefart Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 αμα η eu@ ερθει με μινι μαυρο φορεματακι τιραντε θαρθω με χιλια
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Άμα είσαι αυτός στο avatar βλέπω να μην έρχεται.
spacefart Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 γιατι? δεν της αρεσουν οι μουσατοι με τατουαζ στο κρανιο ??
apd453 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 αμα η eu@ ερθει με μινι μαυρο φορεματακι τιραντε θαρθω με χιλια Έχεις μεγάλη καρδιά τελικά. Γιατί μαύρο όμως?
spacefart Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 ειναι το χρωμα του μυστηριου.. κανεις δεν ξερει τι κρυβεται απο κατω
nik_th3_gr33k Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Καλά,116 σελίδες για συμμετοχή σαραντακάτι ατόμων; Ένα φορουμάκι 150 ατόμων (max δέκα κι αυτό μια στις τόσες) μαζεύει μισή καφετέρια στη κατσιά του... Χώρια τις έκτακτες μαζώξεις,όταν θέλει λ.χ. ο τάδε να του κρατήσουμε το χεράκι γιατί τούφυγε η γκόμενα/
Obsidian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Που είναι ακριβώς ίδιο με το "δεν θα μπορέσω" Σημασια εχει να ξερουμε γιατι 'δεν θα μπορεσουν' οσοι δεν θα ερθουν κι αν γινεται να αλλαξουμε κατι για να ερθουν περισσοτεροι.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Εαν τα αστερια,Λουσης,ΥΙΝ,Φρενζυ,Στατους,Ελευσινιωτης,Σελερζ,Μπατ21,Εστελε,Γκαρνελε,Μοσκιτο,Αθλιος,Σνουμπ κ φυσικα Φρηνταμπας δεν ειναι εκει τοτε δυσκολα τα πραγματα.Πρεπει να κανουμε ομαδες πιεσης ωστε να παραβρεθουν οι ανωτερο + καποιοι αλλοι που στανταρ ξεχναω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα