Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το ψήνω και 'γω να έρθω αλλά δεν είναι 100% γιατί μπορεί να λείπω τότε... Μα απο τώρα για τις 23 Ιουλίου; :P

E να το λέγαμε 2-3 μέρες πρίν τότε....

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παπάρες, κάνετε που κάνετε μια κίνηση, σε μια @#%$#% πόλη ζείτε όλοι μαζί και κάνετε κόνξες (που λένε και στο χωριό μου).

Κανονίστε μια ημερομηνία, οσοι μπορέσουν καλώς, οι υπόλοιποι απλά θα χάσουν μια ευκαιρία να βρεθούν με άτομα από την ίδια σελίδα.

*Παρντόν για τα γαλλικά μου.

Δημοσ.

Εγώ δουλεύω πάντα τα Σάββατα , δεν μπορώ να έρθω.

Όσοι πάτε κανονίστε να βρείτε μία μέση λύση , είναι πολλά τα 20 ευρώ για πάρα πολύ κόσμο ( ανάμεσα τους και εγώ - και να μη δούλευα δε θα μπορούσα να ξοδεύσω τόσα ). Επειδή αναφέρθηκε κάπου για ένα φόρουμ μοτοσυκλετιστών θυμάμαι μία φορά τους είχα δει να κάνουν μία συνάντηση σε καφετέρια σε εκείνη την πλατεία μετά το Πασαλιμάνι όπως ανεβαίνεις ( που έχει δύο καφετέριες με πολλά τραπεζάκια ; ). Δεν έχω ιδέα πόσα πλήρωσαν , θέλω να πω ότι ίσως μπορεί να βρεθεί κάτι πιο οικονομικό .

Επίσης μήπως να κλείνατε σε κανένα μαγαζί από τα deal sites ; Θα υπάρχει βέβαια θέμα με το πόσα κουπόνια μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε μαγαζί την ίδια ημέρα.

Δημοσ.

Θα ερχόμουν, αλλά τα νησιά καλούν. Next Time.

[Άκου φαί! Λάθος οργάνωση. Όταν μαζεύονται 200 δεν πας για φαΐ, πρέπει να είσαι ευέλικτος, να μπορείς να αλλάζεις θέση. Πως θα τις γνωρίσεις όλες (και τις 3;) εεεε όλους αλλιώς; Μπυρίτσα ή ουζάκι. Χημείο πεζόδρομος θησείο+περίπτερο προβλέπεται επίσης ως οικονομική λύση.]

Δημοσ.

Θα ερχόμουν, αλλά τα νησιά καλούν. Next Time.

[Άκου φαί! Λάθος οργάνωση. Όταν μαζεύονται 200 δεν πας για φαΐ, πρέπει να είσαι ευέλικτος, να μπορείς να αλλάζεις θέση. Πως θα τις γνωρίσεις όλες (και τις 3;) εεεε όλους αλλιώς; Μπυρίτσα ή ουζάκι. Χημείο πεζόδρομος θησείο+περίπτερο προβλέπεται επίσης ως οικονομική λύση.]

+1 Ποιο φαι ρε παιδια

Δημοσ.

T;alega εγώ για το φαί.

Το φαί εκτός από παχυντικό και ακριβό είναι και ταλαιπωρία και δύσκολο. Καφές-ποτάκι, ο καθένας το δικό του και cool

Δημοσ.

Ρε σεις, αν βρεθείτε (χλωμό), δεν θα βγείτε για καφέ με τους φίλους σας αλλά με άτομα από το φόρουμ.

Επίσης πάτε για την παρέα, όχι για το event, σιγά που σας φαίνονται πολλά τα είκοσι ευρώ για μιά μάζωξη δηλαδή, ήμαρτον, 20 ευρώ δίνεται πιο αβίαστα και για χειρότερες καταστάσεις (βλέπε: οποιαδήποτε 3δ ταινία).

Δημοσ.

Εγώ δουλεύω πάντα τα Σάββατα , δεν μπορώ να έρθω.

Όσοι πάτε κανονίστε να βρείτε μία μέση λύση , είναι πολλά τα 20 ευρώ για πάρα πολύ κόσμο ( ανάμεσα τους και εγώ - και να μη δούλευα δε θα μπορούσα να ξοδεύσω τόσα ). Επειδή αναφέρθηκε κάπου για ένα φόρουμ μοτοσυκλετιστών θυμάμαι μία φορά τους είχα δει να κάνουν μία συνάντηση σε καφετέρια σε εκείνη την πλατεία μετά το Πασαλιμάνι όπως ανεβαίνεις ( που έχει δύο καφετέριες με πολλά τραπεζάκια ; ). Δεν έχω ιδέα πόσα πλήρωσαν , θέλω να πω ότι ίσως μπορεί να βρεθεί κάτι πιο οικονομικό .

Επίσης μήπως να κλείνατε σε κανένα μαγαζί από τα deal sites ; Θα υπάρχει βέβαια θέμα με το πόσα κουπόνια μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε μαγαζί την ίδια ημέρα.

την πλατεια αλεξανδρας πρεπει να λες που ναι και τα γραφεια ή κατι τετοιο του ολυμπιακου. ΜΑγαζι εχει βρεθει και λεμε για ποσον? (A)

Δημοσ.

Ρε σεις, αν βρεθείτε (χλωμό), δεν θα βγείτε για καφέ με τους φίλους σας αλλά με άτομα από το φόρουμ.

Επίσης πάτε για την παρέα, όχι για το event, σιγά που σας φαίνονται πολλά τα είκοσι ευρώ για μιά μάζωξη δηλαδή, ήμαρτον, 20 ευρώ δίνεται πιο αβίαστα και για χειρότερες καταστάσεις (βλέπε: οποιαδήποτε 3δ ταινία).

Κάποιοι δε δουλεύουμε ( εγώ δουλεύω μία ολόκληρη μέρα τη βδομάδα ) και δεν έχουμε το μπαμπά να μας τα σκάει . Για φαί ούτε με τους φίλους μου δεν πάω , με το ζόρι να πάω για καφέ. Οπότε εσείς που έχετε να τα σκάτε μαζευτείτε μόνοι σας. Μπορεί να ακούγομαι λίγο επιθετική αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι στην ίδια οικονομική κατάσταση.

την πλατεια αλεξανδρας πρεπει να λες που ναι και τα γραφεια ή κατι τετοιο του ολυμπιακου. ΜΑγαζι εχει βρεθει και λεμε για ποσον? (A)

Ναι σε εκείνη την πλατεία αναφέρομαι . Σαν παράδειγμα το ανέφερα , η συνάντηση θα γίνει Θησείο έτσι και αλλιώς. Εάν έχει αποφασιστεί το μαγαζί δεν ξέρω ( έχει αναφερθεί κάποιο όνομα μαγαζιού ) και το ποσό θα είναι τουλάχιστον 20 ευρώ το άτομο.

Den έχω δει ποτέ 3δ.

Ούτε εγώ.

Δημοσ.

Αμάν μωρέ, μια κοινωνικοποίηση είπατε να κάνετε και έχει γίνει ταξική πάλη.

Να ενωθείτε είπαμε, όχι να δούμε τι διαμετρήματος είναι το πορτοφόλι του καθενός.

status, εσύ είσαι ο εμπρηστής, α;

Άλλη πρόταση είναι το κλασσικό σάπιο Τηνιακό (Αλεξάνδρας) αν θέλετε κάτι φτηνό που έχει και μεζεδάκια για τους πεινασμένους (με αντισώματα). Έχω να πάω και 3 χρόνια βέβαια, ζει;

Σκέψου να ερχόμουν κιόλας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...