panosno1com Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Αμα ειναι να μας πληρωσετε για να ρθουμε, μεσα και εγω Nαι κερναμε εμεις πληρωνεις εσυ!
Marria Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Nαι κερναμε εμεις πληρωνεις εσυ! Χα ! Εγω θα ειμαι η πρωτη που θα φυγω.. εξαλλου ο τελευταιος που μενει πληρωνει
panosno1com Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Χα ! Εγω θα ειμαι η πρωτη που θα φυγω.. εξαλλου ο τελευταιος που μενει πληρωνει Σωστα,αν εισαι gentleman δεν αφηνεις ποτε μια δεσποινιδα να πληρωσει αλλα ποιος σου ειπε οτι θα μαστε gentlemen???
Marria Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Σωστα,αν εισαι gentleman δεν αφηνεις ποτε μια δεσποινιδα να πληρωσει αλλα ποιος σου ειπε οτι θα μαστε gentlemen??? Τσατ θα το κανουμε παλι... και δεν μιλησα για τζεντλεμαν... εχουν εκλειψει εδω και καιρο :P
humoraddict Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Τσατ θα το κανουμε παλι... και δεν μιλησα για τζεντλεμαν... εχουν εκλειψει εδω και καιρο :P το +1 απο μένα για το τελευταίο comment
Obsidian Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Εγω πιστευω οτι το να βγουμε για φαγητο με την μια ειναι σχετικα ασυνηθιστο αλλα οταν λεμε φαγητο υπαρχουν πολλες επιλογες: π.χ. καποιος μπορει να παρει κατι ελαφρυ οπως μια σαλατα ή μια μπριζολιτσα γιατι ειναι βραδυ. Φυσικα καποιος μπορει απλως να πιει κατι. Οποτε θα πει κιολας "γιατι να δωκω 20 ζεστα ευρουδια για να πιω μονο κατι"? Πρεπει να κατανοησουμε οτι δεν θα βγουμε μια χουφτα ατομα αλλα μια λαοθαλασσα*. Οποτε με τα 20 ευρω δεν πληρωνεις μονο αυτο που θα πιεις εκει που θα παμε αλλα και το οτι ..εχεις και που να καθισεις εκει που θα παμε. Το ποσό ομως φαινεται μεγαλο, τουλαχιστον για μενα. Και αν καποιος πει "Ελα βρε τσιγγουνη Obsidian" θα του πω οτι τσιγγουνης δεν ειμαι. Αυτος που εχει και δεν δινει ειναι τσιγγουνης. Εγω, δυστυχως, δεν εχω. ^^ Δεν πεταω την σκουφια μου για το ποσό ακομα και αν παρω κατι να φαω -- ειδικα αν σκεφτω οτι οταν βγαινω εξω για φαγητο συνηθως πηγαινω στην Pizza Hut οπου με 9 ευρω ..μπουκωνομαι με οση πιτσα θελω. Αυτο βεβαια δεν αναιρει το οτι θα ερθω. Επισης δεν το θεωρω τοσο ακυρο σαν concept να παμε για φαγητο, ειναι οπως το αισθανεται ο καθενας. Αλλωστε αν κοιταξει κανεις το περιεχομενο των off-topic posts θα φανει οτι ειμαστε καπως.. αντισυμβατικοι (με την καλη εννοια βεβαιως, βεβαιως). *ελπιζοντας οτι θα ερθουν αρκετοι ακομα ε...
Marria Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Στις 7 παντως ειναι και αρκετα νωρις για φαγητο... πατε για καφεδακι.. και μετα αποφασιζετε ποιοι θελετε να πατε και για φαγητο. Καμια Λαδοκολλα ή Αλεξανδρα δεν ειναι στα σχεδια?
Sarandis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Τι φαγητο ρε παιδια, παμε για μπυρες και κανα ουζακι αμα λαχει.
chill Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Erwdios τρελό αγόρι, θα δώσεις παρόν στο meeting του Ιουλίου? Εγώ θα ξέρω την Τρίτη 19 του μηνος όταν επιστρέψω από Μύκονο πότε θα κάνω την 2η κάθοδο στο νησί των ανέμων.21 ή 25 είναι οι πιθανές ημερομηνίες φυγής. Φυσικά θέλω να φύγω στις 21 αλλά αν μείνω η insomniac έξοδος ακούγεται μια καλή εναλλακτική. Τον Αύγουστο πάντως στάνταρ θα δώκω το παρών
tsioudiver Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Τελικά που κατασταλάζετε γιατρέ; Συνάντηση και είδωμεν ή θα κανονίσεις μέρος σε κάποιο μαγαζί;;
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Καλά ας κανονίσουμε αυτην την φορά να παίξει κανα καφεδάκι / μπύρα και την επόμενη φορά πάμε σε κανα κουτούκι η για μπάνιο
Doc1355 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Τελικά που κατασταλάζετε γιατρέ; Συνάντηση και είδωμεν ή θα κανονίσεις μέρος σε κάποιο μαγαζί;; Συνάντηση στο Θησείο στις 7 και μετά βλέπουμε!
TechManiac Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Παιδιά το ψήνω και 'γω να έρθω αλλά δεν είναι 100% γιατί μπορεί να λείπω τότε... Μα απο τώρα για τις 23 Ιουλίου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα