xristoforos89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 στις 7 στο Θησειο ειναι σιγουρο ομως; Γιατι ο καθενας προτεινει μια διαφορετικη ωρα!
humoraddict Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Το πρώτο μέρος του ποστ πάει σε εσένα αμέσως να μας την πείς... σε συγχωρώ τότε καθώς εκτός απο θετικός άνθρωπος έχω και μεγάλη καρδιά
eu@ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 ειναι σιγουρο ομως; Γιατι ο καθενας προτεινει μια διαφορετικη ωρα! δες το 1ο ποστ του Doc και τι λεει στη ψηφοφορια,κ μην κοιτας τι λεει ο καθενας
-nick- Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Τελικα υπαρχει πιθανοτητα να σκασω και στο μιτινκγ του Ιουλιου, οποτε ανανεωστε λιστα
Doc1355 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Τελικα υπαρχει πιθανοτητα να σκασω και στο μιτινκγ του Ιουλιου, οποτε ανανεωστε λιστα Δεν χρειάζεται..βάλε vote ότι είσαι μέσα και είσαι κομπλέ! σε συγχωρώ τότε καθώς εκτός απο θετικός άνθρωπος έχω και μεγάλη καρδιά Πάλι απο πάνω θές να βγείς;
humoraddict Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Πάλι απο πάνω θές να βγείς; ώς ψηλότερη και σοφότερη απο σένα, ναι. χαχαχαχ
Doc1355 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 ώς ψηλότερη και σοφότερη απο σένα, ναι. χαχαχαχ I'll see you on the battlefield
humoraddict Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 I'll see you on the battlefield χαχα! May the Force be with you!!
Sarandis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Λοιπόν παιδιά μία παράκληση!! Επειδή μία απο αυτές τις μέρες θα μπεί η ημερομηνία του ΙΟΥΛΙΟΥ παρακαλώ πολύ μετά το ποστ με την ημερα ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ τα offtopic για να μπορούν όλοι να δούν το ποστ (βέβαια θα γίνει edit και στο αρχικό μου ποστ)!!! epic post. εχω να μπω απο χθες και τηρηθηκε απ'οτι διαβαζω χαχαχα
Doc1355 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Που τέτοια τύχη και να το έλεγα μία φορά πάει στα διάλα :P
Nikosgiann Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 αμα δεν εχω φυγει,θα ερθω.. αλλα,πρεπει να πουμε κ σχετικα που ακριβως θα ειμαστε στο Θησειο. Προτεινω να γινει αυτο μεσω pm μονο στα μελη που εχουν δηλωσει ενδιαφερον,ωστε να μην υπαρξουν καραγκιοζιλικια απο 3τους που μπαινουν απλα κ διαβαζουν το φορουμ
Doc1355 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 αμα δεν εχω φυγει,θα ερθω.. αλλα,πρεπει να πουμε κ σχετικα που ακριβως θα ειμαστε στο Θησειο. Προτεινω να γινει αυτο μεσω pm μονο στα μελη που εχουν δηλωσει ενδιαφερον,ωστε να μην υπαρξουν καραγκιοζιλικια απο 3τους που μπαινουν απλα κ διαβαζουν το φορουμ Eτσι θα γίνει, θα το κάνω εγώ αυτό μήν σε απασχολεί!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα