Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως καλη προταση το Θησειο και σιγουρα κατα τις 7 το απογευμα θα βρειτε καπου να κατσετε (ειναι νωρις ακομα για να βγουν).

Δεν θα μας τιμήσετε μις?

Τί είναι νωρίς;

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μαγική λέξη είναι προκαθορισμένο. Το Αθηναίων Πολιτεία δεν μπορεί να μας διαθέσει κάποια τραπέζια για καφέ, όπως κάνει αντίστοιχα για φαγητό?

Φιλε μου θα του κρατήσουμε το μαγαζί του ανθρώπου για x ώρες δέν γίνεται να σου πεί με 4 ευρώ το άτομο!

Δημοσ.

Δεν θα μας τιμήσετε μις?

Τί είναι νωρίς;

Οχι δεν θα ρθω...

Νωρις εννοω γιατι ο πολυς κοσμος βγαινει μετα τις 8-9 , ιδιως το καλοκαιρι που εχει και ζεστη. Και τα Σαββατα οι πιο πολυ πανε και για μπανιο και μεχρι να γυρισουν και να ετοιμαστουν.. ε περναει και η ωρα.

Δημοσ.

Μερικοι κανετε πλακες για γερους,αλλα κανετε σαν δυσκολες γεροντοκορες.Μια απλη συναντηση ειναι ,που το κυριο ζητουμενο ειναι μια φιλικη γνωριμια μεταξυ ινσομνιτων.Δεν εχει σημασια τι μας αρεσει σε προσωπικο επιπεδο ,γιατι πολυ απλα 30 τοσα ατομα ,οσο καλοπροαιρετα και αν ειναι αποκλειεται να συμπνεουν σε ολα στο θεμα διασκεδασης,ειδικα αφου καν δεν γνωριζονται μεταξυ τους.Το θεμα ειναι η συναντηση, τα αλλα σε πρωτη φαση ειναι δευτερευοντα.

Οι τυποι που τα θελουν ολα δικα τους,να ειναι οπως τους αρεσει,ειναι οι κλασσικοι σπαστες παρεων.

Ξεπεραστε μερικοι τα κομπλεξ και τις ιδιαιτεροτητες και γινετε πιο ομαδικοι.:devil:

Doc απο πλευρας μου ,οπως να ναι ,οπου να ναι,οποτε και να ειναι.

Δημοσ.

Μερικοι κανετε πλακες για γερους,αλλα κανετε σαν δυσκολες γεροντοκορες.Μια απλη συναντηση ειναι ,που το κυριο ζητουμενο ειναι μια φιλικη γνωριμια μεταξυ ινσομνιτων.Δεν εχει σημασια τι μας αρεσει σε προσωπικο επιπεδο ,γιατι πολυ απλα 30 τοσα ατομα ,οσο καλοπροαιρετα και αν ειναι αποκλειεται να συμπνεουν σε ολα στο θεμα διασκεδασης,ειδικα αφου καν δεν γνωριζονται μεταξυ τους.Το θεμα ειναι η συναντηση, τα αλλα σε πρωτη φαση ειναι δευτερευοντα.

Οι τυποι που τα θελουν ολα δικα τους,να ειναι οπως τους αρεσει,ειναι οι κλασσικοι σπαστες παρεων.

Ξεπεραστε μερικοι τα κομπλεξ και τις ιδιαιτεροτητες και γινετε πιο ομαδικοι.:devil:

Λοιπον ας τελειώνει το θέμα αυτό...

Συνάντηση στο Θησείο στις 7 το απόγευμα και απο εκεί και πέρα βλέπουμε που θα κάτσουμε!

Δημοσ.

Παιδιά το χρηματικό δεν είναι αμελητέο, ανεξάρτητα αν κάποιος έχει ή δεν έχει.

Συμφωνώ με την karmen ότι πρόκειται για ιδιάζουσα περίπτωση και όχι για την κλασική έξοδο (όπως αυτή είναι για τον καθένα), αλλά απ' την άλλη αν π.χ. εγώ πιω μια (1) Paulaner και δε φάω τίποτα, ε δε γουστάρω να δώσω 20€ στην καλύτερη.

Συγγνώμη κιόλας έτσι;

Εκτός κι αν όντως τα καταναλώσω όσα θα δώσω, κι ας είναι και παραπάνω.

Τώρα όσοι δεν είναι αρνητικοί άνθρωποι και σπάστες παρεών, ας πληρώσουν τα υπόλοιπα για να συμπληρωθεί το ελάχιστο κατ' άτομο :Ρ

Επίσης να πω πως μου φαίνεται κι εμένα άκυρο με το που συναντηθούμε να πάμε να κάτσουμε κάπου και να αρχίσουμε να τρώμε (δε λέω ότι έτσι θα γίνει, αλλά αν γινόταν θα ήταν μεγάλη ακυρίλα).

Αλλά αυτά θα τα βρούμε εκείνη την ώρα.

Δημοσ.

Ρε συ δέν είπαμε να πάμε και να φάμε αμέσως...ο άνρθωπος μας είπε κανονίστε ατομα να μιλήσουμε για το τι ακριβώς θα κανονίσουμε..

Τεσπα είπαμε θα συναντηθούμε Θησείο και μετά ας πάμε όπου βρούμε (ολοι μαζί το ξεχνάμε)!

Δημοσ.

Μήν μου λές εμένα για ταξίδι....γιατι αν αρχίσω να λέω και εγώ τα προβλήματα μου ούτε ο Μικρούτσικος δέν μας σώζει.. :P

Λοιπόν αφού δέν σας βλέπω να θέλετε να γίνει όπως είπα ας βρεθούμε Θησείο και μετά βλέπουμε τι θα γίνει (αν και δέν μου αρέσει η μέθοδος γαμοπάζαρο πάνω κάτω)

EDIT: Μπορείτε να κόψετε τις μαλακίες και να μιλήσετε πάνω στο θέμα;

πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί έκανες τα παραπάνω σχόλια παραθέτωντας το δικό μου μήνυμα το οποίο απαντούσε σε προηγούμενο σου που ζήταγες να πει όποιος είναι μέσα 100%...

"πρέπει να είστε σίγουροι και να μου πείτε με σοβαρότητα ΠΟΙΟΙ θα έρθετε 100%"

Νομίζω πως ακριβώς αυτό έκανα λέγοντας πως σε κάθε περίπτωση είμαι μέσα (άσχετα απο την ώρα), και ψηφίζοντας ομοίως.

(Το αστειάκι για το ταξίδι μάλλον δεν το πιασες αλλά σε καταλαβαίνω γιατι με όλα αυτα που ποστάρουν στα χουν κάνει τσουρέκια.)

Anyway, δεν παρεξηγώ καθώς όπως είπα είμαι θετικός ανθρωπος :-).

Ένα τελευταίο σχόλιο θα κάνω μια και έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση απο την αρχή. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο ενδιαφέρον για το που πότε και πώς, απο άτομα που δεν θα έρθουν.

Ο φίλος Doc έκανε μια πρόταση και όποιος θέλει ακολουθεί. Οι άλλοι τι πετάγονται, όχι δε θέλω εδώ, όχι δεν χαλάω λεφτά, όχι το να όχι τ άλλο. έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινες σε καμία συνάντηση αν δεν είχε γίνει το συγκεκριμένο topic. Το είδες, το διάβασες, είδες το πότε και το πού. αν θέλεις να ρθεις έλα αλλιώς μην ασχολείσαι αγαπητέ insomniac (εννοείται οτι δεν πάει σε κάποιον συγκεκριμένα, γενικά μιλάω).

Αυτά κι απο μένα. όπως είπα είμαι μέσα. Απλά πρέπει έστω κι αν η συναντηση γίνει γενικά στο Θησείο να μου πείτε πού ακριβώς να μην ψάχνω γύρω γύρω σαν τρελλή τουρίστρια :-)

Δημοσ.

Ένα τελευταίο σχόλιο θα κάνω μια και έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση απο την αρχή. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο ενδιαφέρον για το που πότε και πώς, απο άτομα που δεν θα έρθουν.

Ο φίλος Doc έκανε μια πρόταση και όποιος θέλει ακολουθεί. Οι άλλοι τι πετάγονται, όχι δε θέλω εδώ, όχι δεν χαλάω λεφτά, όχι το να όχι τ άλλο. έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινες σε καμία συνάντηση αν δεν είχε γίνει το συγκεκριμένο topic. Το είδες, το διάβασες, είδες το πότε και το πού. αν θέλεις να ρθεις έλα αλλιώς μην ασχολείσαι αγαπητέ insomniac (εννοείται οτι δεν πάει σε κάποιον συγκεκριμένα, γενικά μιλάω).

Αυτά κι απο μένα. όπως είπα είμαι μέσα. Απλά πρέπει έστω κι αν η συναντηση γίνει γενικά στο Θησείο να μου πείτε πού ακριβώς να μην ψάχνω γύρω γύρω σαν τρελλή τουρίστρια :-)

+1

Δημοσ.

πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί έκανες τα παραπάνω σχόλια παραθέτωντας το δικό μου μήνυμα το οποίο απαντούσε σε προηγούμενο σου που ζήταγες να πει όποιος είναι μέσα 100%...

"πρέπει να είστε σίγουροι και να μου πείτε με σοβαρότητα ΠΟΙΟΙ θα έρθετε 100%"

Νομίζω πως ακριβώς αυτό έκανα λέγοντας πως σε κάθε περίπτωση είμαι μέσα (άσχετα απο την ώρα), και ψηφίζοντας ομοίως.

(Το αστειάκι για το ταξίδι μάλλον δεν το πιασες αλλά σε καταλαβαίνω γιατι με όλα αυτα που ποστάρουν στα χουν κάνει τσουρέκια.)

Anyway, δεν παρεξηγώ καθώς όπως είπα είμαι θετικός ανθρωπος :-).

Το πρώτο μέρος του ποστ πάει σε εσένα :P αμέσως να μας την πείς...

Δημοσ.

Επειδη εχω χασει τον μπουσουλα με τοσα ποστ,

αν ειναι και κανονισετε για τις 23 του μηνος ενημερωστε με μεσω πμ για

οριστικη ωρα και που παμε τελικα!

Θενξ!

Δημοσ.

Θενξ!

στις 7 στο Θησειο

Δημοσ.

Θενξ!

Είπαμε 23 Ιουλίου 7 το απόγευμα στο Θησείο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...