Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μου επιτρέπετε, εγώ Σάββατο 23 δε μπορώ είπαμε, αλλά γενικά μιλώντας... 20-30 ευρώ για να κάτσεις Θησείο να φας και να πιείς, είναι καλά. Δε λέω ότι δεν είναι πολλά για μία έξοδο, αλλά επειδή όταν βγαίνω για φαγητό πάω σε κουτούκια, ρακάδικα κτλ, ένα 20άρι φεύγει ά-νε-τα. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο δλδ. Οπότε το πρόβλημα δεν είναι στο ποσό αλλά στο είδος της συνάντησης!

Δημοσ.

Sorry Doc αλλά δεν αντέχω

Ρατσίστρια δεν είμαι αλλά για την παρέα το μαμημένο το 20αρικο το δίνω και δεν το λυπάμαι.

Αυτά από μένα καλά να περάσετε όλοι σας. Μόνο να σκεφτείτε ότι κάποιοι τρέχουν για να το κανονίσουν, μιλάνε με κάποιους άλλους, συναντιόνται και προσπαθούν να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερο γίνεται.

Αυτά

Άμα σου πω ότι λυπάμαι τώρα..

Το ρατσίστρια δεν πήγαινε στα σοβαρά.

Δημοσ.

εγώ ψηφίζω ναι σε όλα (μια και είμαι και θετικός άνθρωπος :-))

μόνο η ώρα με χαλάει ολίγον - 7 το απόγευμα είναι αρκετά νωρίς (δεν το κάνουμε 8 τουλάχιστον?), σκάει ο τζίτζικας που λένε και πρέπει να κάνω και ταξίδι μέχρι το Θησείο... Πάντως σε κάθε περίπτωση είμαι μέσα. :-)

Μήν μου λές εμένα για ταξίδι....γιατι αν αρχίσω να λέω και εγώ τα προβλήματα μου ούτε ο Μικρούτσικος δέν μας σώζει.. :P

Λοιπόν αφού δέν σας βλέπω να θέλετε να γίνει όπως είπα ας βρεθούμε Θησείο και μετά βλέπουμε τι θα γίνει (αν και δέν μου αρέσει η μέθοδος γαμοπάζαρο πάνω κάτω)

EDIT: Μπορείτε να κόψετε τις μαλακίες και να μιλήσετε πάνω στο θέμα;

Δημοσ.

και στο λοφο της Πνυκας με καβατζα μπυρες θα ειναι ωραια. να αγορευει ενας ενας

Δημοσ.

Φίλε Mika χωρίς να θέλω να φανώ κακός απο την στιγμή που μας έχεις πεί ότι δέν θα έρθεις δέν χρειάζεται να σπαταλάς την ενέργεια σου ποστάροντας offtopic (ξανά)!

Δημοσ.

EDIT: Μπορείτε να κόψετε τις μαλακίες και να μιλήσετε πάνω στο θέμα;

Αυτό μόνο εγώ το βλέπω?

Άποψή μου είναι ότι όταν ένα meeting ξεκινάει 7 το απόγευμα, είναι καλό να συνδυαστεί με ρόφημα - αναψυκτικό.

Είναι κάτι το οποίο μπορούν να σηκώσουν όλοι οικονομικά και δεν προϋποθέτει την τρελή διάθεση χρόνου που απαιτεί το φαγητό. Κι εγώ θεωρώ καλή τιμή τα 30 στο Θησείο, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα είναι κρίμα να μείνουν στην απ' έξω παιδιά που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να διαθέσουν αυτό το ποσό.

Επίσης μην ξεχνάτε ότι κάποιοι ενδεχομένως να συνεχίσουν με τις παρέες τους και παραπέρα μετά το meeting, καθιστώντας το κόστος ενός Σαββατόβραδου, απαγορευτικό.

Δημοσ.

Αυτό μόνο εγώ το βλέπω?

Άποψή μου είναι ότι όταν ένα meeting ξεκινάει 7 το απόγευμα, είναι καλό να συνδυαστεί με ρόφημα - αναψυκτικό.

Είναι κάτι το οποίο μπορούν να σηκώσουν όλοι οικονομικά και δεν προϋποθέτει την τρελή διάθεση χρόνου που απαιτεί το φαγητό. Κι εγώ θεωρώ καλή τιμή τα 30 στο Θησείο, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα είναι κρίμα να μείνουν στην απ' έξω παιδιά που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να διαθέσουν αυτό το ποσό.

Επίσης μην ξεχνάτε ότι κάποιοι ενδεχομένως να συνεχίσουν με τις παρέες τους και παραπέρα μετά το meeting, καθιστώντας το κόστος ενός Σαββατόβραδου, απαγορευτικό.

Ok είπαμε αφού δέν θέλουν να δώσουν 20-30 ευρώ Συνάντηση στο Θησείο και η συνέχεια επι της πλατείας!

Δημοσ.

Παντως καλη προταση το Θησειο και σιγουρα κατα τις 7 το απογευμα θα βρειτε καπου να κατσετε (ειναι νωρις ακομα για να βγουν).

Δημοσ.

Ok είπαμε αφού δέν θέλουν να δώσουν 20-30 ευρώ Συνάντηση στο Θησείο και η συνέχεια επι της πλατείας!

Όχι, ούτε αυτό είναι λύση IMHO. Ένα μαγαζάκι να πιούμε προκαθορισμένο καφέ με 4-5 ευρώ, δεν υπάρχει δηλαδή?

Πρέπει ντε και καλά να τη βγάλουμε σε κάποια πλατεία?

Όχι άλλη πλατεία :P

Δημοσ.

Όχι, ούτε αυτό είναι λύση IMHO. Ένα μαγαζάκι να πιούμε προκαθορισμένο καφέ, δεν υπάρχει δηλαδή? Πρέπει ντε και καλά να τη βγάλουμε σε κάποια πλατεία?

Ρε σύ εκεί κόλλησες...; Ετσι το λέω το πλατεία...θα δούμε που θα κάτσουμε δέν θα κάνουμε τα γυφτάκια!!

Ελα ρε ξεκολλάτε λίγο

Δημοσ.

Όχι, ούτε αυτό είναι λύση IMHO. Ένα μαγαζάκι να πιούμε προκαθορισμένο καφέ με 4-5 ευρώ, δεν υπάρχει δηλαδή?

Πρέπει ντε και καλά να τη βγάλουμε σε κάποια πλατεία?

Eλατε στη δικη μου πλατεια, εχουμε πρασινο, συντριβανι , απο ολα τα καλα :P

Δημοσ.

Ρε σύ εκεί κόλλησες...; Ετσι το λέω το πλατεία...θα δούμε που θα κάτσουμε δέν θα κάνουμε τα γυφτάκια!!

Ελα ρε ξεκολλάτε λίγο

Η μαγική λέξη είναι προκαθορισμένο. Το Αθηναίων Πολιτεία δεν μπορεί να μας διαθέσει κάποια τραπέζια για καφέ, όπως κάνει αντίστοιχα για φαγητό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...