Doc1355 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ωραία λοιπόν έτοιμο! Να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να μήν έχουμε offtopic και συζητήσεις απο εδώ και κάτω για να μπορέσουν όλοι να δούν τα πόστ για το μαγαζί που είπαμε και να μας πούν αν συμφωνούν για να ξέρουμε τι θα κάνουμε,αν είναι πρέπει να κλείσουμε μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας μήν το αφήσουμε άλλο! EDIT: Ξανα ποστάρω αυτό που είπα πρίν! Λοιπόν παιδιά λίγο την προσοχή σας και να μείνουμε στο θέμα παρακαλώ! Μιλήσαμε εχθές με μαγαζί στο Θησείο για τις 23 του μήνα το οποίο μπορεί άνετα να μας εξυπηρετήσει όλους...ΟΜΩΣ πρέπει να ξέρω κάποια πράγματα... Καταρχάς μας είπε ότι οι τιμές κυμαίνονται απο 20 εώς 35 ευρώ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ανάλογα με το τί θέλουμε (φαγητό,καφε,ποτο και τέτοια)! Αν είναι πρέπει να είστε σίγουροι και να μου πείτε με σοβαρότητα ΠΟΙΟΙ θα έρθετε 100% Αν κάποιος δέν θα έρθει και έχει ψηφίσει να το πεί.... Είναι μεγάλη μαλακία να κανονίσουμε πχ για 30 ατομα και να πάνε 10 για αυτό ας σοβαρευτούμε λίγο να γίνει δουλειά!
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά τί είναι αυτά? Κατευθείαν σε μαγαζί θα πάμε για φαί; Σκεφτόμουν ακόμα και σε πλατεία να πάμε για βόλτα και μετά σε κανα μαγαζί για κανά ποτό-καφέ. Όχι και φαί. Ποιοι ήμαστε δηλαδή; Σύλλογος απόμαχων του πολέμου που θα μας πάνε στο μαγαζί κατευθείαν να καθήσουμε σε μια καρέκλα σαν ανάπηροι να φάμε και να δώσουμε και 20-30€ ? Σας φαίνεται ωραίο αυτό, ειλικρινά; Γέροι ήμαστε, τί διάλο; Μου φαίνεται πολύ άσχημα αυτή η τυποποίηση που πάμε να κάνουμε, να κλείσουμε κιόλας μαγαζί λες και χαθήκανε τόσα μέρη ολόκληρη Αθήνα, να μας πιασουν και τον κώλο στο τέλος. Ρε Doc δεν είδα γρήγορα αυτά που λέγατε για να επέμβω εγκέρως αλλά μήπως να το σκεφτόμασταν καλύτερα; Σκεφτήτε την φάση πως θα είναι και πως οι πιο πολλοί θα θέλουν(πιστεύω) κάτι διαφορετικό. Όπως βλέπω τα παραπάνω καλύτερα να πάμε στο μετρό να κάτσουμε πιο ωραία θάναι
Doc1355 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά τί είναι αυτά? Κατευθείαν σε μαγαζί θα πάμε για φαί; Σκεφτόμουν ακόμα και σε πλατεία να πάμε για βόλτα και μετά σε κανα μαγαζί για κανά ποτό-καφέ. Όχι και φαί. Ποιοι ήμαστε δηλαδή; Σύλλογος απόμαχων του πολέμου που θα μας πάνε στο μαγαζί κατευθείαν να καθήσουμε σε μια καρέκλα σαν ανάπηροι να φάμε και να δώσουμε και 20-30€ ? Σας φαίνεται ωραίο αυτό, ειλικρινά; Γέροι ήμαστε, τί διάλο; Μου φαίνεται πολύ άσχημα αυτή η τυποποίηση που πάμε να κάνουμε, να κλείσουμε κιόλας μαγαζί λες και χαθήκανε τόσα μέρη ολόκληρη Αθήνα, να μας πιασουν και τον κώλο στο τέλος. Ρε Doc δεν είδα γρήγορα αυτά που λέγατε για να επέμβω εγκέρως αλλά μήπως να το σκεφτόμασταν καλύτερα; Σκεφτήτε την φάση πως θα είναι και πως οι πιο πολλοί θα θέλουν(πιστεύω) κάτι διαφορετικό. Όπως βλέπω τα παραπάνω καλύτερα να πάμε στο μετρό να κάτσουμε πιο ωραία θάναι Οκ για αυτό ρωτάμε να ξέρουμε τι θα γίνει! Είπαμε το λέω για να είμαστε όλοι μαζί και όχι να γίνουμε ομάδες τον 5-6 ατόμων..δεκτό αυτό που λές απλά να δούμε τι θα πούν!!! EDIT: Nα σε ρωτήσω κάτι..το διαφορετικό που λές μου το εξηγείς λίγο καλύτερα;
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Και επίσης δεν είναι ανάγκη να πάμε Σάββατο, τόσα άτομα θα ήμαστε Διαφορετικό εννοώ κάτι άλλο από την τυποποιημένη ιδέα του μαγαζιού, που κράζω πιο πάνω Ήθελα να βάλω και τα καλά μου..
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Και επίσης δεν είναι ανάγκη να πάμε Σάββατο, τόσα άτομα θα ήμαστε Το Σάββατο το λέγαμε εδώ και καιρό και νομίζω βολεύει τους περισσότερους. Οσοι ειδικά δουλεύουν και θέλουν να κάτσουν λίγο παραπάνω μπορούν Σάββατο, μια και την Κυριακή θα κάθονται. Αν είναι καθημερινή όμως δεν θα έχουν αυτό το πλεονέκτημα. Από εκεί και πέρα θα σας ρωτήσω κάτι χωρίς ίχνος κακίας... Σας φαίνεται πιο όμορφο και ωραίο 30+ άτομα να γυρνάνε από πλατεία σε πλατεία και από μετρό σε μετρό και στο τέλος να ψάχνουν να κάτσουν σε ένα μαγαζί σαν ΠΑΡΕΑ (γιατί σαν παρέα και σαν φόρουμ θα πάμε) και τελικά να μην βρουν να κάτσουν μαζεμένοι; Αν δεν σας νοιάζει να είμαστε όλοι μαζί. Απλά δίνουμε ραντεβού σε ένα σταθμό μετρό, λέμε γεια σας και αντίο και χωριζόμαστε... Τέλος αν σας φαίνονται πολλά τα 20-30 ευρώ: Πότε βγήκατε με παρέα για ποτό και φαγητό και δώσατε λιγότερα; Και επίσης δεν αξίζει να δώσουμε αυτό το ποσό και να κάτσουμε σαν άνθρωποι (το σαν γέροι δεν το έπιασα) να μιλήσουμε να φάμε να πιούμε και να είμαστε χαλαροί χωρίς το άγχος που θα βολευτούμε;
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Το Σάββατο το λέγαμε εδώ και καιρό και νομίζω βολεύει τους περισσότερους. Οσοι ειδικά δουλεύουν και θέλουν να κάτσουν λίγο παραπάνω μπορούν Σάββατο, μια και την Κυριακή θα κάθονται. Αν είναι καθημερινή όμως δεν θα έχουν αυτό το πλεονέκτημα. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η μέρα(εμένα), για την κίνηση το λέω. Και παρασκευές καλά είναι, κάθονται Σάββατο(πιστεύω) Από εκεί και πέρα θα σας ρωτήσω κάτι χωρίς ίχνος κακίας... Σας φαίνεται πιο όμορφο και ωραίο 30+ άτομα να γυρνάνε από πλατεία σε πλατεία και από μετρό σε μετρό και στο τέλος να ψάχνουν να κάτσουν σε ένα μαγαζί σαν ΠΑΡΕΑ (γιατί σαν παρέα και σαν φόρουμ θα πάμε) και τελικά να μην βρουν να κάτσουν μαζεμένοι; Καλά ακούγεται Τέλος σας φαίνονται πολλά τα 20-30 ευρώ; Μία, άντε δύο το πολύ φορές να έχω ξοδέψει 30€ στη ζωή μου και αυτό σε καμιά εκδρομή με το σχολείο παλιά εδιτ: Είσαι ρατσίστρια; οι γέροι δεν είναι άνθρωποι;
Doc1355 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Λοιπόν νομίζω ότι ξέρουμε τι θέλουμε και είμαστε υπεύθυνα άτομα! Οσοι ψηφίσουν πως θα έρθουν να είναι 100% σίγουροι ότι θα το κάνουν πράξη και ακόμα καλύτερο θα ήταν όποιος ψηφίζει ναι να μας πεί αν συμφωνεί με το να πάμε σε μαγαζί ή όχι! Ακόμη μία φορά το ποστ για το μαγαζί! Λοιπόν παιδιά λίγο την προσοχή σας και να μείνουμε στο θέμα παρακαλώ! Μιλήσαμε εχθές με μαγαζί στο Θησείο για τις 23 του μήνα το οποίο μπορεί άνετα να μας εξυπηρετήσει όλους...ΟΜΩΣ πρέπει να ξέρω κάποια πράγματα... Καταρχάς μας είπε ότι οι τιμές κυμαίνονται απο 20 εώς 35 ευρώ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ανάλογα με το τί θέλουμε (φαγητό,καφε,ποτο και τέτοια)! Αν είναι πρέπει να είστε σίγουροι και να μου πείτε με σοβαρότητα ΠΟΙΟΙ θα έρθετε 100% Αν κάποιος δέν θα έρθει και έχει ψηφίσει να το πεί.... Είναι μεγάλη μαλακία να κανονίσουμε πχ για 30 ατομα και να πάνε 10 για αυτό ας σοβαρευτούμε λίγο να γίνει δουλειά! Ο άνθρωπος μας είπε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τόσο πιο εύκολο να γίνει η κράτηση...
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Να θυμίσω εδώ ότι αν είμαστε τελικά 30 άτομα + εκ των οποίων οι 4-5 ψυλλιάζομαι ότι θα είναι κοπέλες και όλοι οι άλλοι άντρες, αν βγούμε στη γύρα χωρίς να κανονίσουμε χώρο, θα πάρουμε τα παπάκια μας στο χέρι. Εδώ 6-7 άντρες βγαίνουμε καμιά φορά και το που θα πάμε είναι πρόβλημα, με 25 θα είμαστε χαλαροί δηλαδή? Για το φαγητό έχω και εγώ τους ενδοιασμούς μου πάντως, όχι για τα γεροντικά και λοιπές χαζομάρες, αλλά επειδή κάποιους ίσως να τους βολέψει να περάσουν, να πιουν έναν καφέ, να καθίσουν και μία ωρίτσα και να φύγουν λόγω έλλειψης χρόνου ή κάποιοι να μην τρώνε επίσης κλπ, οπότε εκεί θα υπάρξει ενδεχομένως ένα ζήτημα.
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η μέρα(εμένα), για την κίνηση το λέω. Και παρασκευές καλά είναι, κάθονται Σάββατο(πιστεύω) Καλά ακούγεται Μία, άντε δύο το πολύ φορές να έχω ξοδέψει 30€ στη ζωή μου και αυτό σε καμιά εκδρομή με το σχολείο παλιά εδιτ: Είσαι ρατσίστρια; οι γέροι δεν είναι άνθρωποι; Sorry Doc αλλά δεν αντέχω Ρατσίστρια δεν είμαι αλλά για την παρέα το μαμημένο το 20αρικο το δίνω και δεν το λυπάμαι. Αυτά από μένα καλά να περάσετε όλοι σας. Μόνο να σκεφτείτε ότι κάποιοι τρέχουν για να το κανονίσουν, μιλάνε με κάποιους άλλους, συναντιόνται και προσπαθούν να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερο γίνεται. Αυτά
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Να προτείνω να πατε σε καμια παραλια που δεν θα εχετε και προβλημα?
lexmark Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Σας φαίνεται πιο όμορφο και ωραίο 30+ άτομα να γυρνάνε από πλατεία σε πλατεία και από μετρό σε μετρό και στο τέλος να ψάχνουν να κάτσουν σε ένα μαγαζί σαν ΠΑΡΕΑ (γιατί σαν παρέα και σαν φόρουμ θα πάμε) και τελικά να μην βρουν να κάτσουν μαζεμένοι; Ίσα ίσα ταιριάζετε και με το πνεύμα της εποχής -> aka αγανακτισμένοι μόνο μην σας πετύχουν πουθενά τίποτα ΜΑΤ
vocals_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Παιδιά, όλα καλά όλα ωραία αλλά τόσα λεφτά δεν υπάρχουν. Εγώ προσωπικά να γνωρίσω κανένα άτομο θέλω, όχι να πάω να φάω. 20-35 ευρώ ούτε για αστείο δε μπορώ να το δω. :ρ
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Φουντ σακς. Λέω όχι για φαί. Θα πάρουμε μαζί καδρόνια και άμα φάμε κάπου πόρτα, θα πάρουν την πόρτα στα χέρια. Θα γίνει του ματατζή
humoraddict Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Λοιπόν νομίζω ότι ξέρουμε τι θέλουμε και είμαστε υπεύθυνα άτομα! Οσοι ψηφίσουν πως θα έρθουν να είναι 100% σίγουροι ότι θα το κάνουν πράξη και ακόμα καλύτερο θα ήταν όποιος ψηφίζει ναι να μας πεί αν συμφωνεί με το να πάμε σε μαγαζί ή όχι! εγώ ψηφίζω ναι σε όλα (μια και είμαι και θετικός άνθρωπος ) μόνο η ώρα με χαλάει ολίγον - 7 το απόγευμα είναι αρκετά νωρίς (δεν το κάνουμε 8 τουλάχιστον?), σκάει ο τζίτζικας που λένε και πρέπει να κάνω και ταξίδι μέχρι το Θησείο... Πάντως σε κάθε περίπτωση είμαι μέσα.
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Έλα παιδιά, έχει φτάσει πιο κοντά από οποιαδήποτε άλλη απόπειρα, μη στραβώσει τώρα στην οριστικοποίηση. Τι εναλλακτικές υπάρχουν αντί του κλεισμένου μαγαζιού; Τι χώρος υπάρχει που είναι αρκετά μεγάλος να χωρέσει 20-25 άτομα; Και σε 2 τραπέζια να σπάσει, εντάξει, δεν είναι και τίποτα τραγικό, πόδια έχουμε, οι καρέκλες κουβαλιούνται, τράμπες γίνονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα