karmen1983 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Λοιπόν εγώ μέσα... Θα έλεγα να κάνει ο Luci ένα poll (με μία επιλογή) να κάνουν κλικ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, για να ξέρουμε και πόσα άτομα θα πούμε στο μαγαζί... Αν πάλι κάποιος έχει κάποια καλύτερη ιδέα καλοδεχούμενη (Luciferako στα έχουμε πρήξει το ξέρω )
benign Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Και εγω μεσα με την ιδεα του Doc1355. Μεσα 100%. Μην βλεπετε αυτην την περιπτωση σαν συνηθισμενη,ειναι ειδικη,αν συναντηθουμε ολοι μαζι και παμε χωρις προγραμματισμο, και αναγκαστικα χωριστουμε σε ομαδες τραπεζιων με αποσταση μεταξυ μας,χανεται το νοημα της συναντησης! Εγω θελω να γνωρισω ολους τους συνφορουμιτες οχι μονο μια ομαδα 7-8 και τους αλλους να τους χαιρεταμε απο αποσταση! Κατα την γνωμη μου οργανωμενα οπως προτεινει ο Doc ειναι ο μονος τροπος.Δεν το κανουμε αυτο καθε μερα ,θα γινεται μια η δυο φορες τον χρονο.Μετα αν δημιουργθουν καποιες φιλιες,γιατι προφανως καποιοι θα ταιριαζουν σαν προσωπικοτητες περισσοτερο απο καποιους αλλους,μπορουν στο μελλον να συναντηθουν μεταξυ τους,οπως και οποτε τους αρεσει.Αλλα η πρωτη,μεγαλη συναντηση πρεπει να ειναι οργανωμενη.
DhZou Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Συμμετέχω και σε ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ του οποίου τα μέλη κάνουν συχνα πυκνά συναντήσεις και κλείνουν κι αυτοί καφετέριες (δηλαδή κάνουν κράτηση κάμποσα τραπέζια κολλητά) αλλά ποτέ δεν έχει ζητήσει ο μαγαζάτορας κάτι παραπάνω απ' ότι χρεώνει τους υπόλοιπους πελάτες του. edit: Τώρα είδα ότι λες για φαγητό...
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Συμμετέχω και σε ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ του οποίου τα μέλη κάνουν συχνα πυκνά συναντήσεις και κλείνουν κι αυτοί καφετέριες (δηλαδή κάνουν κράτηση κάμποσα τραπέζια κολλητά) αλλά ποτέ δεν έχει ζητήσει ο μαγαζάτορας κάτι παραπάνω απ' ότι χρεώνει τους υπόλοιπους πελάτες του. Στις τιμές που είπε ο Doc φυσικά και δεν είναι μόνο ο καφές... Αλίμονο... Μιλάμε να φάμε και να πιούμε. Από εκεί και πέρα, μας είπε ο άνθρωπος, ανάλογα το μενού θα πάει και η τιμή. Πάει για κάτι αρκετά οργανωμένο και νομίζω θα είναι καλό να είναι ταβερνοκατάσταση, από ότι ένας απλός καφές...
Galatea Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Λοιπόν παιδιά λίγο την προσοχή σας και να μείνουμε στο θέμα παρακαλώ! Μιλήσαμε εχθές με μαγαζί στο Θησείο για τις 23 του μήνα το οποίο μπορεί άνετα να μας εξυπηρετήσει όλους...ΟΜΩΣ πρέπει να ξέρω κάποια πράγματα... Καταρχάς μας είπε ότι οι τιμές κυμαίνονται απο 20 εώς 35 ευρώ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ανάλογα με το τί θέλουμε (φαγητό,καφε,ποτο και τέτοια)! Αν είναι πρέπει να είστε σίγουροι και να μου πείτε με σοβαρότητα ΠΟΙΟΙ θα έρθετε 100% Αν κάποιος δέν θα έρθει και έχει ψηφίσει να το πεί.... Είναι μεγάλη μαλακία να κανονίσουμε πχ για 30 ατομα και να πάνε 10 για αυτό ας σοβαρευτούμε λίγο να γίνει δουλειά! Ok.... ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ! ΕΧΩ ΓΑΜΟ ΞΑΔΕΡΦΟΥ! ΤΟΝ γάμο ξαδέρφου! Άδικο ! Άδικο ! Άδικοοοοοοοοοοοοοο
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Λοιπόν εγώ μέσα... Θα έλεγα να κάνει ο Luci ένα poll (με μία επιλογή) να κάνουν κλικ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, για να ξέρουμε και πόσα άτομα θα πούμε στο μαγαζί... Αν πάλι κάποιος έχει κάποια καλύτερη ιδέα καλοδεχούμενη (Luciferako στα έχουμε πρήξει το ξέρω ) Για ποια ημερομηνία; Επίσης είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε μία επιλογή; Αν έχει και "δε θα έρθω" θα αποφύγουμε φαινόμενα του στυλ "κάτσε, ο τάδε δεν έχει απαντήσει ακόμα, μπορεί να μην το 'χει δει". Λέω τώρα εγώ.
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Το Olympico στο ΣΕΦ ενδείκνυται για τέτοιες καταστάσεις και κάνει και κρατήσεις, αλλά αποφασίσατε κέντρο
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Για ποια ημερομηνία; Επίσης είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε μία επιλογή; Αν έχει και "δε θα έρθω" θα αποφύγουμε φαινόμενα του στυλ "κάτσε, ο τάδε δεν έχει απαντήσει ακόμα, μπορεί να μην το 'χει δει". Λέω τώρα εγώ. Εχεις δίκιο. 2 επιλογές λοιπόν, έρχομαι και δεν μαμιέται και σας έχω γραμμένους και δεν έρχομαι Για ημερομηνία λέμε Σάββατο 23 αλλά μισό να πει ο Doctoras
Doc1355 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Λοιπόν να μπεί και επιλογή δέν θα έρθω όπως λές Και ημερομηνία θα είναι 23 Ιουλίου..για τον Αυγουστο έχουμε ακόμα καιρό!
Galatea Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Το Olympico στο ΣΕΦ ενδείκνυται για τέτοιες καταστάσεις και κάνει και κρατήσεις, αλλά αποφασίσατε κέντρο Nαιιι 5 λεπτα απο μενα !!! Για Αύγουστο πάντα!!!
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Άψογα. Κρατάμε κάτι από αυτό το poll; Θέλουμε ονομάτα, νούμερα, κάτι;
Doc1355 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Άψογα. Κρατάμε κάτι από αυτό το poll; Θέλουμε ονομάτα, νούμερα, κάτι; Ναι αρχηγέ κράτα τα όπως με το πρώτο και κάνε edit στο πρώτο post μου! Επίσης γράψε και την Ημερομηνία στο πρώτο post
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 23/7 τί ώρα περίπου, γιατί εγώ σχολάω 10.00 εκείνη τη μέρα
Doc1355 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 23/7 τί ώρα περίπου, γιατί εγώ σχολάω 10.00 εκείνη τη μέρα Στις 7 είναι το meeting αλλα θα διαρκέσει μέχρι αργά (τουλάχιστον ξέρω κάποια άτομα που έχουν την ίδια άποψη ) οπότε θα προλάβεις
Galatea Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Στις 7 είναι το meeting αλλα θα διαρκέσει μέχρι αργά (τουλάχιστον ξέρω κάποια άτομα που έχουν την ίδια άποψη ) οπότε θα προλάβεις Καλά να περάσετεεεεεεε (είμαι τόσο μεγαλόκαρδη!)! Αλλά περιμένω ανάλογα τζέρτζελα (ο επίσημος όρος) και τον Αύγουστο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα