Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

eyxaristw ! οποτε σε ανταλλαγμα θα σου δωσω ενα κομματι κεικ σοκολατας με επικαλυψη σοκολατας γευση πορτοκαλι.... :D :P (chat το καναμε το νήμα παντως :Ρ )

Δημοσ.

Aν σε γνωριζαν οι γειτονες μου θα σε μισουσαν γιατι το video σου ηταν η αιτια να βγαλω κατι που φλερταριζε εντονα μεταξυ κακαρητου και χαχανογελου το οποιο και αντηχησε μεχρι και σε εναν galaxy far, far away..

μπορω να φανταστω! :P

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά λίγο την προσοχή σας και να μείνουμε στο θέμα παρακαλώ!

Μιλήσαμε εχθές με μαγαζί στο Θησείο για τις 23 του μήνα το οποίο μπορεί άνετα να μας εξυπηρετήσει όλους...ΟΜΩΣ πρέπει να ξέρω κάποια πράγματα...

Καταρχάς μας είπε ότι οι τιμές κυμαίνονται απο 20 εώς 35 ευρώ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ανάλογα με το τί θέλουμε (φαγητό,καφε,ποτο και τέτοια)!

Αν είναι πρέπει να είστε σίγουροι και να μου πείτε με σοβαρότητα ΠΟΙΟΙ θα έρθετε 100%

Αν κάποιος δέν θα έρθει και έχει ψηφίσει να το πεί....

Είναι μεγάλη μαλακία να κανονίσουμε πχ για 30 ατομα και να πάνε 10 για αυτό ας σοβαρευτούμε λίγο να γίνει δουλειά!

Δημοσ.

20-35€ για ένα καραφάκι ούζο και τη συνοδευτική ποικιλία;

Μήπως είναι βλακεία να μιλήσουμε με μαγαζιά επειδή θα βαρέσουν στο κεφάλι; Και μήπως είναι καλύτερα να πάμε χυμαδιό;

Δημοσ.

Koίταξε το σκέφτηκα και εγώ αυτό αλλα απο την άλλη το ΣΚ έχει πολύ κόσμο και αν είμαστε πχ 30 άτομα δέν παίζει να κάτσουμε μαζί!

Απο αυτή την άποψη λέω να κανονίζαμε με μαγαζί τώρα αν δέν υπάρχει θέμα με το να βρεθούμε σαν forum και μετά να πούμε πάμε 5-6 εδώ 7-8 απο εκεί εγώ πάλι δέν έχω πρόβλημα..

Απλά το θέτω σαν μία πρόταση για να είμαστε μαζί!

Δημοσ.

20-35€ για ένα καραφάκι ούζο και τη συνοδευτική ποικιλία;

Μήπως είναι βλακεία να μιλήσουμε με μαγαζιά επειδή θα βαρέσουν στο κεφάλι; Και μήπως είναι καλύτερα να πάμε χυμαδιό;

Εγώ θα φέρω το μπολ με τους κεφτέδες!

Πάντως ναι, 20+ ευρώ δεδομένα για το κάθε κεφάλι είναι πολλά αλλά μάλλον αναφέρεσαι σε ταβερνοκατάσταση, όχι;

Δημοσ.

Εγώ θα φέρω το μπολ με τους κεφτέδες!

Πάντως ναι, 20+ ευρώ δεδομένα για το κάθε κεφάλι είναι πολλά αλλά μάλλον αναφέρεσαι σε ταβερνοκατάσταση, όχι;

Αναφέρομαι στο Αθηναίων Πολιτεία το οποίο είναι ένα πολύ καλό μαγαζί στο οποίο μπορείς να πιείς τον καφέ σου,το ποτό σου,να φας....

Δημοσ.

απ' τη μία 20-35€ είναι πολλά, απ την άλλη χύμα Σάββατο στο Θυσείο δε θα βρεις τίποτα.

Κι άμα θέλω εγώ να πιω ένα καφέ δηλαδή θα με χρεώσει 20€ ο μάγκας;

Δημοσ.

απ' τη μία 20-35€ είναι πολλά, απ την άλλη χύμα Σάββατο στο Θυσείο δε θα βρεις τίποτα.

Κι άμα θέλω εγώ να πιω ένα καφέ δηλαδή θα με χρεώσει 20€ ο μάγκας;

Ετσι ακριβώς...δέν είπα πως είναι μικρό το ποσό απλά και θα έχουμε σίγουρο τραπέζι και θα είμαστε και όλοι σαν forum!

Και να πώ και κάτι αλλο..αν βγείς με την παρέα σου για φαγητό υπολογίζεις κάτω απο 20 ευρώ το άτομο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...