Thanos1972 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Χμμμ βλεπω οτι ηδη μαζευεστε σιγα σιγα ε?καλο ειναι αυτο.....
humoraddict Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 εγώ πάντως μια καλή δικαιολογία έψαχνα για Σ/Κ στη Θεσσαλονίκη και νομίζω τη βρήκα
mary Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Ωωωωωω κανονιζετε για θεσσαλονικη βρε;;; Ring a bell κατα δω... Ανακοινωση θα βγαλετε ή θα τα πειτε μεταξυ σας;;
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Ωωωωωω κανονιζετε για θεσσαλονικη βρε;;; Ring a bell κατα δω... Ανακοινωση θα βγαλετε ή θα τα πειτε μεταξυ σας;; Φανταζομαι συνωμoτικα p.ms .I like the odds βλεπω να σου ανεβαινω με πολλες κοπελες Thanos.
Thanos1972 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Φανταζομαι συνωμoτικα p.ms .I like the odds βλεπω να σου ανεβαινω με πολλες κοπελες Thanos. Χαχαχα ως τωρα μονο γυναικες ειπαν να ανεβουν και εσυ...
driftingcris Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Χαχαχα ως τωρα μονο γυναικες ειπαν να ανεβουν και εσυ... Α ρε Θανο γκομενιαρηηηη!!!!
Bspus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Καλη ιδεα. Αν γινει τελικα ελπιζω να ερθω και εγω. Ψηφισα παραλια/Γλυφαδα για Ιουλιο αλλα δεν εχω προβλημα σε οποιαδηποτε περιπτωση. Ανακοινωστε εγκαιρα μονο. Αναρωτιεμαι, αν εμφανιστουν οσοι γραφουν θα πρεπει να κλεισουμε ολοκληρο μαγαζι?
Doc1355 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Tι έγινε μικρά ατίθασα πόνυ; Βλέπω έχουμε ορεξούλες για εκδρομή ε; Και εγώ μέσα αλλα να πούμε και πότε να ξέρουμε τί θα κάνουμε!!!
driftingcris Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Tι έγινε μικρά ατίθασα πόνυ; Τι να εγινε ρε γερικε βαρβατε φιλοσοφε με την καφε χαιτη..... Α! Και τις ωραιες οπλες
eu@ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Τι να εγινε ρε γερικε βαρβατε φιλοσοφε με την καφε χαιτη..... Α! Και τις ωραιες οπλες χαχαχα
Doc1355 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 χαχαχα Ποοοο, μας πήραν φαλάγγι οι Ιουλιανοί. Eτσι πρέπει
panosno1com Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 φτιαχτε trolls accounts να ψηφισουv αυγουστο!!!!
Marria Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μπραβο παιδια ! Ισως γινει και πραγματικοτητα καθε μηνα να διοργανωνεται και ενα meeting, συμμετοχη οπως βλεπω υπαρχει :)
driftingcris Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 φτιαχτε trolls accounts να ψηφισουv αυγουστο!!!! Μην μας βαζεις ιδεες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα