Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καντο fringe.θα γινουν 2 meetings ταυτοχρονα σε παραλληλα συμπαντα :devil:

χαχαχαχαχα καλό!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω προτιμω να γινουν δυο συναντησεις,γιατι θα γνωρισω πιο πολυ κοσμο.Βεβαια ,εμενα με βολευει να παω και τις δυο μερες οπως τον Lion.

Δημοσ.

Εγω προτιμω να γινουν δυο συναντησεις,γιατι θα γνωρισω πιο πολυ κοσμο.Βεβαια ,εμενα με βολευει να παω και τις δυο μερες οπως τον Lion.

Εμένα με ξέχασες; Και εγώ μπορώ λέμεεεεεεεεεεεε B)

Δημοσ.

Ρε κανονιστε καμια εκδρομουλα εδω πανω........οσοι ερθετε τελος παντων.

Αν οδηγάει άλλος καθώς βαριέμαι δέχομαι :P

Δημοσ.

Εμένα με ξέχασες; Και εγώ μπορώ λέμεεεεεεεεεεεε B)

Οχι δεν σε ξεχασα,θυμαμαι οτι καποιοι επισης εχετε την ευχερεια.Απλα μιλαω για μενα επειδη εσυ η καποιο αλλο παιδι μπορει να αλλαξετε γνωμη,ανθρωποι ειμαστε εξαλλου.

Κοιτα καποιοι απο εμας μπορουμε να συναντηθουμε και ξεχωριστα,μερικοι που εχουμε γινει καπως πιο φιλοι μεταξυ μας.Ισως κανονισουμε να παμε π.χ. ενα Σαββατοκυριακο Θεσσαλονικη για να δουμε και τον Thanos.

Δημοσ.

Χα,προτεινω να μπει στο Poll.(για εσενα ήμουν σιγουρος οτι θα πεις ναι).

Πρέπει να σπάσω τα μούτρα μερικών, που άλλα σου είπαν και άλλα μάλλον είναι. Γι' αυτό θα ανέβω :devil:

Δημοσ.

Οχι δεν σε ξεχασα,θυμαμαι οτι καποιοι επισης εχετε την ευχερεια.Απλα μιλαω για μενα επειδη εσυ η καποιο αλλο παιδι μπορει να αλλαξετε γνωμη,ανθρωποι ειμαστε εξαλλου.

Κοιτα καποιοι απο εμας μπορουμε να συναντηθουμε και ξεχωριστα,μερικοι που εχουν γινει καπως πιο φιλοι μεταξυ μας.Ισως κανονισουμε να παμε π.χ. ενα Σαββατοκυριακο Θεσσαλονικη για να δουμε και τον Thanos.

Θα οδηγάς; :devil:

Δημοσ.

Θα ερθει ο Θανος να σας παρει ρε. Θα κοτσαρει πισω στο toyota ενα τρειλορ και θα σας βαλει πανω

Εσυ παλι δεν αντεξες να μην την πεις την μαλακια σου ε?

Ε κανονιστε να ειστε τιποτα μπουνταλαδες που να ερθετε επανω και να πουμε να παμε να πιουμε καμια μπυρα και να μου λετε''εεε εγω δεν πινω''

Δημοσ.

για οδήγηση πάντως προσφέρομαι κι εγώ. Μια Θεσσαλονίκη δεν είν κακή ίδέα όπως ήδη είπα once ;)

(για όποιον δε φοβάται δηλαδή, χεχεχεχε :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...