Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 είπα για το πλάνο μου το βλέμμα! αν οι εικόνες 3 και 4 είναι η προσωποποίηση της προσωπικοτητας με εντονο ταμπεραμεντο τότε, όντως, εγώ είμαι. Κόψε κάτι :P
humoraddict Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Κόψε κάτι :P στον Obsidian πέστο! αυτός καλλιτέχνισε το πορτραίτο μου. άλλωστε ποια είμαι εγώ, μήπως είμαι κάποια; εγώ περνάω αδιάφορη σαν ένα ταπεινό χαμομηλάκι
Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 στον Obsidian πέστο! αυτός καλλιτέχνισε το πορτραίτο μου. άλλωστε ποια είμαι εγώ, μήπως είμαι κάποια; εγώ περνάω αδιάφορη σαν ένα ταπεινό χαμομηλάκι http://www.youtube.com/watch?v=VcE5wjCrQ1c
Obsidian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Σάτιρα ηταν και το κυριο χαρακτηριστικο της σατιρας ειναι η υπερβολη. Ισως το παρακανα με το ταμπεραμεντο. :| Δεν το σκιαγραφησα εγω, ετοιμο ηταν.. Πριν απο εσενα για εσενα που λενε! βαζω και το spoiler για να μην ειμαι οff-topic βεβαιως, βεβαιως
Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Σάτιρα ηταν και το κυριο χαρακτηριστικο της σατιρας ειναι η υπερβολη. Ισως το παρακανα με το ταμπεραμεντο. :| Δεν το σκιαγραφησα εγω, ετοιμο ηταν.. Πριν απο εσενα για εσενα που λενε! βαζω και το spoiler για να μην ειμαι οff-topic βεβαιως, βεβαιως Για να μήν είσαι offtopic έπρεπε να το βάλεις όλο σε spoiler
Obsidian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 [quote name='Obsidian' timestam Για να μήν είσαι offtopic έπρεπε να το βάλεις όλο σε spoiler Παντως η απουσια του driftingcris απο το θεμα ειναι εμφανης. Εχουμε αρχισει και ποσταρουμε εμεις Video και εικονες κατι που σαν καθηκον ειναι δικαιωματικα δικο του. http://www.youtube.com/watch?v=VcE5wjCrQ1c Aν σε γνωριζαν οι γειτονες μου θα σε μισουσαν γιατι το video σου ηταν η αιτια να βγαλω κατι που φλερταριζε εντονα μεταξυ κακαρητου και χαχανογελου το οποιο και αντηχησε μεχρι και σε εναν galaxy far, far away..
Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Aν σε γνωριζαν οι γειτονες μου θα σε μισουσαν γιατι το video σου ηταν η αιτια να βγαλω κατι που φλερταριζε εντονα μεταξυ κακαρητου και χαχανογελου το οποιο και αντηχησε μεχρι και σε εναν galaxy far, far away.. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ελεος...
driftingcris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ρε σορυ κιολας για τον τροπο που μιλαω αλλα, ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ Π@ΥΤΣ@ ΣΤΟ YAHOO! Μου ερχοντε ολο μηνιματα. Ειχα να το ανοιξω 6 ωρες και ειχα 180 μυνηματα! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Παντως η απουσια του driftingcris απο το θεμα ειναι εμφανης. Εχουμε αρχισει και ποσταρουμε εμεις Video και εικονες κατι που σαν καθηκον ειναι δικαιωματικα δικο του.
Thanos1972 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) Χρηστο επιτηδες το κανουν ρε.εγω πλεον φοβαμαι να το ανοιξω το Mail μου.... Πρεπει λιγο να τους χαλαρωσεις Χρησταρα.ξερεις εσυ τον τροπο.αντε γιατι πολυ αερα πηρανε να σε πειραζουν συνεχεια Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2011 από Thanos1972
panosno1com Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ρε σορυ κιολας για τον τροπο που μιλαω αλλα, ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ Π@ΥΤΣ@ ΣΤΟ YAHOO! Μου ερχοντε ολο μηνιματα. Ειχα να το ανοιξω 6 ωρες και ειχα 180 μυνηματα! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
driftingcris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Χρηστο επιτηδες το κανουν ρε.εγω πλεον φοβαμαι να το ανοιξω το Mail μου.... Πρεπει λιγο να τους χαλαρωσεις Χρησταρα.ξερεις εσυ τον τροπο.αντε γιατι πολυ αερα πηρανε να σε πειραζουν συνεχεια Ναι ρε. Να παμε μαζι να τους πλακοσουμε! Χιλια ευρω σε οποιν μου πει τι ειχε γραψει πριν το edit ο λεχριτης. Ε πως να το ελεγα ρε Πανο? Συγνωμη αγαπες μου αλλα το γενετικο μου οργανο εχει κανει βουτια απο τα πολλαπλα ηλεκτρονικα μηνηματα σας?
panosno1com Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ναι ρε. Να παμε μαζι να τους πλακοσουμε! Χιλια ευρω σε οποιν μου πει τι ειχε γραψει πριν το edit ο λεχριτης. Ε πως να το ελεγα ρε Πανο? Συγνωμη αγαπες μου αλλα το γενετικο μου οργανο εχει κανει βουτια απο τα πολλαπλα ηλεκτρονικα μηνηματα σας? http://prntscr.com/26wb6 Επεξεργασια προφιλ και ξετικαρε τις επιλογες για τα e mail
Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Χειρότερο και απο το Lost κατάντησε αυτό το poll Δέν βγαίνει άκρη!!
Sarandis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 καντο fringe.θα γινουν 2 meetings ταυτοχρονα σε παραλληλα συμπαντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα