Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είπα για το πλάνο μου το βλέμμα!

αν οι εικόνες 3 και 4 είναι η προσωποποίηση της προσωπικοτητας με εντονο ταμπεραμεντο τότε, όντως, εγώ είμαι. :P

Κόψε κάτι :P :P

Δημοσ.

Κόψε κάτι :P :P

στον Obsidian πέστο! αυτός καλλιτέχνισε το πορτραίτο μου. άλλωστε ποια είμαι εγώ, μήπως είμαι κάποια; εγώ περνάω αδιάφορη σαν ένα ταπεινό χαμομηλάκι :P

Δημοσ.

Σάτιρα ηταν και το κυριο χαρακτηριστικο της σατιρας ειναι η υπερβολη. Ισως το παρακανα με το ταμπεραμεντο. :|

Δεν το σκιαγραφησα εγω, ετοιμο ηταν.. Πριν απο εσενα για εσενα που λενε!

βαζω και το spoiler για να μην ειμαι οff-topic βεβαιως, βεβαιως

Δημοσ.

Σάτιρα ηταν και το κυριο χαρακτηριστικο της σατιρας ειναι η υπερβολη. Ισως το παρακανα με το ταμπεραμεντο. :|

Δεν το σκιαγραφησα εγω, ετοιμο ηταν.. Πριν απο εσενα για εσενα που λενε!

βαζω και το spoiler για να μην ειμαι οff-topic βεβαιως, βεβαιως

Για να μήν είσαι offtopic έπρεπε να το βάλεις όλο σε spoiler :P

Δημοσ.

[quote name='Obsidian' timestam

Για να μήν είσαι offtopic έπρεπε να το βάλεις όλο σε spoiler :P

sarcasmo-leonard.jpg

Παντως η απουσια του driftingcris απο το θεμα ειναι εμφανης. Εχουμε αρχισει και ποσταρουμε εμεις Video και εικονες κατι που σαν καθηκον ειναι δικαιωματικα δικο του.

Aν σε γνωριζαν οι γειτονες μου θα σε μισουσαν γιατι το video σου ηταν η αιτια να βγαλω κατι που φλερταριζε εντονα μεταξυ κακαρητου και χαχανογελου το οποιο και αντηχησε μεχρι και σε εναν galaxy far, far away..

Δημοσ.

Aν σε γνωριζαν οι γειτονες μου θα σε μισουσαν γιατι το video σου ηταν η αιτια να βγαλω κατι που φλερταριζε εντονα μεταξυ κακαρητου και χαχανογελου το οποιο και αντηχησε μεχρι και σε εναν galaxy far, far away..

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ελεος... :P

Δημοσ.

Ρε σορυ κιολας για τον τροπο που μιλαω αλλα, ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ Π@ΥΤΣ@ ΣΤΟ YAHOO! Μου ερχοντε ολο μηνιματα. Ειχα να το ανοιξω 6 ωρες και ειχα 180 μυνηματα! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Παντως η απουσια του driftingcris απο το θεμα ειναι εμφανης. Εχουμε αρχισει και ποσταρουμε εμεις Video και εικονες κατι που σαν καθηκον ειναι δικαιωματικα δικο του.

:wacko: :blink: :unsure:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρηστο επιτηδες το κανουν ρε.εγω πλεον φοβαμαι να το ανοιξω το Mail μου....

Πρεπει λιγο να τους χαλαρωσεις Χρησταρα.ξερεις εσυ τον τροπο.αντε γιατι πολυ αερα πηρανε να σε πειραζουν συνεχεια :P

Επεξ/σία από Thanos1972
Δημοσ.

Ρε σορυ κιολας για τον τροπο που μιλαω αλλα, ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ Π@ΥΤΣ@ ΣΤΟ YAHOO! Μου ερχοντε ολο μηνιματα. Ειχα να το ανοιξω 6 ωρες και ειχα 180 μυνηματα! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:wacko: :blink: :unsure:

lolcat%20hausuck.jpg

:P

Δημοσ.

Χρηστο επιτηδες το κανουν ρε.εγω πλεον φοβαμαι να το ανοιξω το Mail μου....

Πρεπει λιγο να τους χαλαρωσεις Χρησταρα.ξερεις εσυ τον τροπο.αντε γιατι πολυ αερα πηρανε να σε πειραζουν συνεχεια :P

Ναι ρε. Να παμε μαζι να τους πλακοσουμε!

Χιλια ευρω σε οποιν μου πει τι ειχε γραψει πριν το edit ο λεχριτης.

lolcat%20hausuck.jpg

:P

Ε πως να το ελεγα ρε Πανο? Συγνωμη αγαπες μου αλλα το γενετικο μου οργανο εχει κανει βουτια απο τα πολλαπλα ηλεκτρονικα μηνηματα σας? :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι ρε. Να παμε μαζι να τους πλακοσουμε!

Χιλια ευρω σε οποιν μου πει τι ειχε γραψει πριν το edit ο λεχριτης.

Ε πως να το ελεγα ρε Πανο? Συγνωμη αγαπες μου αλλα το γενετικο μου οργανο εχει κανει βουτια απο τα πολλαπλα ηλεκτρονικα μηνηματα σας? :mrgreen:

http://prntscr.com/26wb6 Επεξεργασια προφιλ και ξετικαρε τις επιλογες για τα e mail :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...