Obsidian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Λιγο κουρδισμα θελαμε και επεσαν βροχη τα video. Φιλοδοξω να υπαρχει και τετοιο κεφι στο meeting. ^^
Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Λιγο κουρδισμα θελαμε και επεσαν βροχη τα video. Φιλοδοξω να υπαρχει και τετοιο κεφι στο meeting. ^^ Αυτό είναι σίγουρο!
humoraddict Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Λιγο κουρδισμα θελαμε και επεσαν βροχη τα video. Φιλοδοξω να υπαρχει και τετοιο κεφι στο meeting. ^^ κάποιος πρέπει να κάνει το τελικό μοντάζ. Επισημη συνομιλια του Doc1355 για την εκβαση του meeting. Ηumoraddict & Karmen ανησυχουν.. Doc και Thanos1972 Τhanos1972 - rafail1994 Τhanos1972 - driftingcris Lucifer και Doc Bening Περί ψηφοφορίας
Obsidian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 H humoraddict την μερα που θα γινει το meeting: κάποιος πρέπει να κάνει το τελικό μοντάζ. Επισημη συνομιλια του Doc1355 για την εκβαση του meeting. Ηumoraddict & Karmen ανησυχουν.. Doc και Thanos1972 Τhanos1972 - rafail1994 Τhanos1972 - driftingcris Lucifer και Doc Bening Περί ψηφοφορίας Αν ημασταν στην ομαδα με το meeting στην Συμπρωτευουσα, αυτα πηγαιναν σφηνα για το Φεστιβαλ Κινηματογραφου Θεσσαλονικης!
humoraddict Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) H humoraddict την μερα που θα γινει το meeting: το πλάνο βλέμμα και το κοκαλάκι στα μαλλιά μου, όλα τα λεφτά. Ούτε να με ήξερες βρε! (για τις 3 και 4, no comment πραγματικά ) Αν ημασταν στην ομαδα με το meeting στην Συμπρωτευουσα, αυτα πηγαιναν σφηνα για το Φεστιβαλ Κινηματογραφου Θεσσαλονικης! και αν ήμασταν στο Hollywood σίγουρα πηγαίναμε για oscar χαχαχα Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2011 από humoraddict
panosno1com Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 κλαιω απ τα γελια με τα βιντεο σας!!!!! ας προστεθει στο τελευταιο εργο τεχνης ακομα ενα "block" που ναλεει " fuck this, i won't wash my car again :@ "
humoraddict Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ας προστεθει στο τελευταιο εργο τεχνης ακομα ενα "block" που ναλεει " fuck this, i won't wash my car again :@ " χαχαχαχα! χαζό! Mηχανάκι έχει ξέρει τι λέει ο panos
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παιδιά κοιλιακούς δεν θα χρειαστεί να κάνω για μία δεκαετία. Εχει πονέσει η κοιλιά μου από τα γέλια
Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ξέρει τι λέει ο panos Kαλά δέν περιγράφω άλλο
Obsidian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 το πλάνο βλέμα και το κοκαλάκι στα μαλλιά μου, όλα τα λεφτά. Ούτε να με ήξερες βρε! (για τις 3 και 4, no comment πραγματικά ) Ευτυχως που δεν σχολιασες το ματι το αλληθωρο. *σφυραει αδιαφορα* Οσο για τις 3,4 πες μου οτι δεν εισαι ατομο που εκνευριζεται αλλα μετα του περναει γρηγορα. Σε ειχα για προσωπικοτητα με εντονο ταμπεραμεντο. και αν ήμασταν στο Hollywood σίγουρα πηγαίναμε για oscar χαχαχα Και για Golden Raspberry μη σου πω..! Mηχανάκι έχει Και το κρανος της στη φωτο ειναι ιδιο με την περικεφαλαια του Isaac στο Dead Space. (!)
humoraddict Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ευτυχως που δεν σχολιασες το ματι το αλληθωρο. *σφυραει αδιαφορα* Οσο για τις 3,4 πες μου οτι δεν εισαι ατομο που εκνευριζεται αλλα μετα του περναει γρηγορα. Σε ειχα για προσωπικοτητα με εντονο ταμπεραμεντο. είπα για το πλάνο μου το βλέμμα! αν οι εικόνες 3 και 4 είναι η προσωποποίηση της προσωπικοτητας με εντονο ταμπεραμεντο τότε, όντως, εγώ είμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα