Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασχετο αλλά γαμάτη υπογραφή....

Τhanks :-)

(Λέω να προσθέσω και το Μαρίκα, γιατί κι εμένα ρε φίλε με αποκαλούν συνήθως. Μου δανείζεις τα δικαιώματα? χεχε :D)

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τhanks :-)

(Λέω να προσθέσω και το Μαρίκα, γιατί κι εμένα ρε φίλε με αποκαλούν συνήθως. Μου δανείζεις τα δικαιώματα? χεχε :D)

Χαλαρά :P

Δημοσ.

αθηνα-θεσσ σε μια λιστα?μην τα μπλεξεις!

2 λίστες έχω για αυτό λέω όποιος είναι να λέει και περιοχή!

Δημοσ.

Και εγω μεσα εννοειται,αυτο ελειπε .

Εν τω μεταξυ εχω μια ιδεα.Στην αρχη να μην συστηθουμε και αφου κατσουμε σε ενα ωραιο μερος,να παιξουμε παιχνιδι ''μαντεξε ποιος/ποια ειμαι'' με clues. :devil:

Χαχα, και εγω ηθελα να το προτεινω αυτο!

Παντως το thread ηδη μετραει αρκετες σελιδες. Aυτο δειχνει οτι υπαρχει διαθεση για κατι τετοιο -- ή διαθεση για off topic κουβεντα. :P

Οι πληροφοριες ηδη λενε οτι ο driftingcris εχει αρχισει κουρα ομορφιας επειδη θα συναντησει την karmen. :P

Δημοσ.

Παντως το thread ηδη μετραει αρκετες σελιδες. Aυτο δειχνει οτι υπαρχει διαθεση για κατι τετοιο -- ή διαθεση για off topic κουβεντα. :P

Οι πληροφοριες ηδη λενε οτι ο driftingcris εχει αρχισει κουρα ομορφιας επειδη θα συναντησει την karmen. :P

χαχαχαχαχαχαχα πέθαναααααααααααααααα!

Δημοσ.

κλαιω απο το γελιο! :lol:

Δημοσ.

Διορθωση: Τον Θανο!

Δημοσ.

Την προηγούμενη φορά που είχα πει ότι θα έρθω , ήμουνα 3 βδομάδες άρρωστη... :shock:

Εισαι πολυ ενδιαφερουσα προσωπικοτητα ,εχω προσεξει απο τα ποστς σου ,προσωπικα θα χαιρομουν πολυ να σε γνωρισω. ;)

Δημοσ.

Σορυ.......

Αλλα τι να πω οταν βλεπω τον λιγουρη με το ωραιο avatar

ο λιγούρης μπορεί να έχει όποιο γκομενάκι θέλει!

φυλαχτείτε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...