humoraddict Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ασχετο αλλά γαμάτη υπογραφή.... Τhanks (Λέω να προσθέσω και το Μαρίκα, γιατί κι εμένα ρε φίλε με αποκαλούν συνήθως. Μου δανείζεις τα δικαιώματα? χεχε )
karmen1983 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Τhanks (Λέω να προσθέσω και το Μαρίκα, γιατί κι εμένα ρε φίλε με αποκαλούν συνήθως. Μου δανείζεις τα δικαιώματα? χεχε ) Χαλαρά
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 αθηνα-θεσσ σε μια λιστα?μην τα μπλεξεις! 2 λίστες έχω για αυτό λέω όποιος είναι να λέει και περιοχή!
driftingcris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 ή ο χρηστος να δεχεται την εφοδο των insomniacιοτων λογω των ποστ του ! Σους!
Obsidian Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Και εγω μεσα εννοειται,αυτο ελειπε . Εν τω μεταξυ εχω μια ιδεα.Στην αρχη να μην συστηθουμε και αφου κατσουμε σε ενα ωραιο μερος,να παιξουμε παιχνιδι ''μαντεξε ποιος/ποια ειμαι'' με clues. Χαχα, και εγω ηθελα να το προτεινω αυτο! Παντως το thread ηδη μετραει αρκετες σελιδες. Aυτο δειχνει οτι υπαρχει διαθεση για κατι τετοιο -- ή διαθεση για off topic κουβεντα. Οι πληροφοριες ηδη λενε οτι ο driftingcris εχει αρχισει κουρα ομορφιας επειδη θα συναντησει την karmen.
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Χαχα, και εγω ηθελα να το προτεινω αυτο! Παντως το thread ηδη μετραει αρκετες σελιδες. Aυτο δειχνει οτι υπαρχει διαθεση για κατι τετοιο -- ή διαθεση για off topic κουβεντα. Οι πληροφοριες ηδη λενε οτι ο driftingcris εχει αρχισει κουρα ομορφιας επειδη θα συναντησει την karmen. χαχαχαχαχαχαχα πέθαναααααααααααααααα!
eu@ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Οι πληροφοριες ηδη λενε οτι ο driftingcris εχει αρχισει κουρα ομορφιας επειδη θα συναντησει την karmen. κλαιω απο το γελιο!
panosno1com Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 αν με ονειρευεσαι τέλεια,πεσε κοιμησου οπως ακουσα προσφατα!!
driftingcris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Χαχα, και εγω ηθελα να το προτεινω αυτο! Παντως το thread ηδη μετραει αρκετες σελιδες. Aυτο δειχνει οτι υπαρχει διαθεση για κατι τετοιο -- ή διαθεση για off topic κουβεντα. Οι πληροφοριες ηδη λενε οτι ο driftingcris εχει αρχισει κουρα ομορφιας επειδη θα συναντησει την karmen. Διορθωση: Τον Θανο!
driftingcris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 δηλώσεις! Ναι, κανονισαμε και ημερωμινια! Θα ειναι πολιτικος
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Την προηγούμενη φορά που είχα πει ότι θα έρθω , ήμουνα 3 βδομάδες άρρωστη... Εισαι πολυ ενδιαφερουσα προσωπικοτητα ,εχω προσεξει απο τα ποστς σου ,προσωπικα θα χαιρομουν πολυ να σε γνωρισω.
eu@ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ναι, κανονισαμε και ημερωμινια! Θα ειναι πολιτικος να με καλεσεις!
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Σορυ....... Αλλα τι να πω οταν βλεπω τον λιγουρη με το ωραιο avatar ο λιγούρης μπορεί να έχει όποιο γκομενάκι θέλει! φυλαχτείτε!
driftingcris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 να με καλεσεις! Εσυ και ο Μανος και ο Ζακιας εισαστε πρωτοι στην λιστα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα