Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Καλά ρε, έτσι τα χάφτετε;;; Τι γράφει κάτω από το avatar του δε σας νοιάζει;;;
Doc1355 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 χαχαχαχα το έχουμε δεί και αυτό Αλλα μου φαίνεται ότι έβαλε ο διαβολάκος την ουρά του πάλι χαχαχαχαχα
Sellers Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Κάνει μπαμ φυσικά ότι μπήκε ξένο χέρι. Σας φαίνομαι για άνθρωπος που θα χρησιμοποιούσε ποτέ την λέξη ''λοιδωρώ''?
Doc1355 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 χαχαχαχαχαχαχα ρε καθάρματα έχω λιώσει στα γέλια :P
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ζηλεύεις, Sellers, ζηλεύεις επειδή το ΜπλαΜπλα είναι τίγκα στη σερβιέτα ενώ στον κινηματογράφο σας λέει ο Κίλλικ πόσο ταινιάρα ήταν το Avatar. Ζηλεύεις τον Andreas2, ζηλεύεις που δε μπορείτε να κάνετε κι εσείς meeting γιατί θα μαζευτείτε 2 άτομα να δείτε Jodorowsky και να αυτοκτονήσετε, έχεις πρασινίσει σα βάζελος με τροφική δηλητηρίαση. Παραδέξου το.
Doc1355 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ζηλεύεις, Sellers, ζηλεύεις επειδή το ΜπλαΜπλα είναι τίγκα στη σερβιέτα ενώ στον κινηματογράφο σας λέει ο Κίλλικ πόσο ταινιάρα ήταν το Avatar. Ζηλεύεις τον Andreas2, ζηλεύεις που δε μπορείτε να κάνετε κι εσείς meeting γιατί θα μαζευτείτε 2 άτομα να δείτε Jodorowsky και να αυτοκτονήσετε, έχεις πρασινίσει σα βάζελος με τροφική δηλητηρίαση. Παραδέξου το. AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA έλεος ρε...
mary Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Οσοι είστε την μερα του Λούσιφερ να τον προσέχετε. * Γενικότερα είναι απο τους τύπους που θα παραγγείλει καφέ και θα φάει απο τα πατατάκια της μπύρας σας. Γι'αυτό προσοχή. Λουσι μηπως σε λενε Τασο κ μεγαλωσες θεσ/νικη;;; Στο γυμνασιο ειχα εναν τετοιο συμαθητη που στο φροντιστηριο δεν ειχα προλαβει να παρω μια μαρς να φαω κ μου την αρπαξε απ'τα χερια... Απο τοτε εχω τραυματικη εμπειρια με τα μαρς...
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Λουσι μηπως σε λενε Τασο κ μεγαλωσες θεσ/νικη;;; Στο γυμνασιο ειχα εναν τετοιο συμαθητη που στο φροντιστηριο δεν ειχα προλαβει να παρω μια μαρς να φαω κ μου την αρπαξε απ'τα χερια... Απο τοτε εχω τραυματικη εμπειρια με τα μαρς... Ώστε γι' αυτό τα ξέρεις τα κόλπα Sellers.
Sellers Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Λουσι μηπως σε λενε Τασο κ μεγαλωσες θεσ/νικη;;; Ναι... Θα ήθελε... Και στον κιν/φο έχουμε σερβιέτες απλά είναι σε μόνιμη χρήση. Σιγά. Ανάμεσα σε Κισλόφσκι και Sono βάζουμε ένα ''Έχω Κι'Άλλη Τρύπα Vol.2'' και όλα καλά. Είναι γνωστό άλλωστε, αν η μαλακία πετύχει...
tsakonas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 εγώ λέω να πρωτοτυπήσετε και να ανέβετε όλοι σαλλλονίκη!
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Και στον κιν/φο έχουμε σερβιέτες απλά είναι σε μόνιμη χρήση. Σιγά. Ανάμεσα σε Κισλόφσκι και Sono βάζουμε ένα ''Έχω Κι'Άλλη Τρύπα Vol.2'' και όλα καλά. Είναι γνωστό άλλωστε, αν η μαλακία πετύχει... KiLick my balls #4 σε 3D και δώστου τρόμπα ο @@καμπος με τα γυαλιά, δε σας ξέρω εγώ νομίζεις. Για να μη θυμηθώ το άλλο το thread με το "βρες την ταινία" που πόσταρε ο άλλος μια βλεφαρίδα και ένα κομμάτι βαμβάκι και πεταγόσουν εσύ "Α, αυτό είναι το Μπλε Φεγγάρι πάνω απ' τη Βιέννη" του 1957 σε σκηνοθεσία Φριτς Πριτς". Και δώστου ανάσκελα τα γκομενάκια, τι να σου πω. Άντε να κλέψεις καμιά Mars ρε, άντε ρε τώρα, άντε.
Sellers Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ναι ε? Ναι? Ε? Τουλάχιστον εμείς εκεί έχουμε ειλικρίνεια. Σκάω σπίτι Λούσιφερ, γεμάτος λαχτάρα, λέω θα πάρω κανα βιβλίο Νίτσε ενώ εκκενώνω, κανα Βιτγκενστάιν λίγο πριν τον ύπνο, λεω μια χαρά. @@ τριχωτά. Συλλογή Κοέλο, αφίσα Κοέλο, αυτόγραφο Κοέλο, Κοέλο στο wallpaper, Κοελο στα σεντόνια, στους τοίχους, σε μπλουζάκια, Κοέλο παντού γενικότερα. Γυρνώ ζαλισμένος να φύγω απο το δωμάτιο του Πάμπλο (προφανώς), και πέφτω πάνω σε μια τεράστια κορνίζα που έγραφε: Όταν θες κάτι πάρα πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί μαζί σου για να το καταφέρεις''. Βγαίνω έξω, λέω ''Ρε μαλάκα, τι γίνεται εκεί μέσα?''... Οπότε να ξέρετε... Όταν λέει πάμπλο, δεν εννοεί τον νερούντα.
mary Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δε καταλαβαινω γρι τι σκ@τ@ γραφετε αλλά εχετε πολύ φαση.... :lol: Μαλλον εξυσα καμια πληγη ε;;;
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ναι ε? Ναι? Ε? Τουλάχιστον εμείς εκεί έχουμε ειλικρίνεια. Σκάω σπίτι Λούσιφερ, γεμάτος λαχτάρα, λέω θα πάρω κανα βιβλίο Νίτσε ενώ εκκενώνω, κανα Βιτγκενστάιν λίγο πριν τον ύπνο, λεω μια χαρά. @@ τριχωτά. Συλλογή Κοέλο, αφίσα Κοέλο, αυτόγραφο Κοέλο, Κοέλο στο wallpaper, Κοελο στα σεντόνια, στους τοίχους, σε μπλουζάκια, Κοέλο παντού γενικότερα. Γυρνώ ζαλισμένος να φύγω απο το δωμάτιο του Πάμπλο (προφανώς), και πέφτω πάνω σε μια τεράστια κορνίζα που έγραφε: Όταν θες κάτι πάρα πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί μαζί σου για να το καταφέρεις''. Βγαίνω έξω, λέω ''Ρε μαλάκα, τι γίνεται εκεί μέσα?''... Οπότε να ξέρετε... Όταν λέει πάμπλο, δεν εννοεί τον νερούντα. Αυτά μόνο ξέρεις να λες ε;;; Έρχεται ο Sellers μου λέει πάω μια στην τουαλέτα σου να χέσω. Επιτέλους, σκέφτομαι εγώ, το αγόρι μου γίνεται επιτέλους άνδρας, μιλάει για χέσιμο. Βγαίνει μετά από 5 λεπτά, περιμένω να ακούσω το κατόρθωμα και τι μου λέει; "Μόνο κάτι Metal Invader και ReSound έχεις εκεί δίπλα, δεν παίζει καμιά ΣουπερΚατερίνα;"
Erwdios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ναι ε? Ναι? Ε? Τουλάχιστον εμείς εκεί έχουμε ειλικρίνεια. Σκάω σπίτι Λούσιφερ, γεμάτος λαχτάρα, λέω θα πάρω κανα βιβλίο Νίτσε ενώ εκκενώνω, κανα Βιτγκενστάιν λίγο πριν τον ύπνο, λεω μια χαρά. @@ τριχωτά. Συλλογή Κοέλο, αφίσα Κοέλο, αυτόγραφο Κοέλο, Κοέλο στο wallpaper, Κοελο στα σεντόνια, στους τοίχους, σε μπλουζάκια, Κοέλο παντού γενικότερα. Γυρνώ ζαλισμένος να φύγω απο το δωμάτιο του Πάμπλο (προφανώς), και πέφτω πάνω σε μια τεράστια κορνίζα που έγραφε: Όταν θες κάτι πάρα πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί μαζί σου για να το καταφέρεις''. Βγαίνω έξω, λέω ''Ρε μαλάκα, τι γίνεται εκεί μέσα?''... Οπότε να ξέρετε... Όταν λέει πάμπλο, δεν εννοεί τον νερούντα. Ο Κοέλο έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι δεν μπορούσες να κάτσεις για 3 μέρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα