status Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Και εγώ μπορώ και στις 2 να έρθω! me too Μην χάσετε :Ρ
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αυτη ειναι λιστα. Παρατηρω οτι υπαρχει τελεια αναλογια μελων. Ακομα και στους moderators υπαρχει ισοτιμια. 0.ο Η σημαντική διαφορά είναι πως εγώ είμαι στην ίδια σελίδα με τα γκομενάκια.
eu@ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Η σημαντική διαφορά είναι πως εγώ είμαι στην ίδια σελίδα με τα γκομενάκια. τυχαιο?δε το νομιζω!
Doc1355 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Η σημαντική διαφορά είναι πως εγώ είμαι στην ίδια σελίδα με τα γκομενάκια. χαχαχαχαχαχα σε κάθε πόστ σου πεθαίνω!
Erwdios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Η σημαντική διαφορά είναι πως εγώ είμαι στην ίδια σελίδα με τα γκομενάκια. Δεν έχεις γνωρίσει τα γκομενάκια που θα φέρει ο Chill μαζί, γι' αυτό μιλάς.
Doc1355 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Lucifer να σου πώ..μπορούμε να βάλουμε το poll να κλείσει πχ στα 35 votes;
-nick- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Lucifer να σου πώ..μπορούμε να βάλουμε το poll να κλείσει πχ στα 35 votes; Αφου ουτως η αλλως 2 μιτινγκ δεν θα γινουν ? Η διαφορα στις ψηφους ειναι αμελητεα
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Lucifer να σου πώ..μπορούμε να βάλουμε το poll να κλείσει πχ στα 35 votes; Όχι, δεν έχει τέτοια επιλογή.
Doc1355 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αφου ουτως η αλλως 2 μιτινγκ δεν θα γινουν ? Η διαφορα στις ψηφους ειναι αμελητεα Καλά ναι απλά λέω..μήν το πάμε μέχρι τον Αυγουστο..! Όχι, δεν έχει τέτοια επιλογή. Α οκ!
Sellers Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Οσοι είστε την μερα του Λούσιφερ να τον προσέχετε. * Τσάντες, κινητά, πορτοφόλια, σαν τα μάτια σας. * Αποστάσεις ασφαλείας, έχει διάφορα που μεταδίδονται πολύ εύκολα. * Όσοι φέρουν τα ταίρια τους να τα προσέχουν πολύ και να μην τις αφήσετε να του μιλήσουν για πολύ ώρα. * Το παραπάνω ισχύει και για τα δυο φύλλα, είναι ανοιχτός στους πειραματισμούς, την μερα που το διαπίστωσα έκανα 3 μερες να κάτσω. * Μην τον εκνευρίσετε γιατί έχει μνήμη ελέφαντα, και όσοι του την σπάνε τους σταμπά(να)ρει. * Γενικότερα είναι απο τους τύπους που θα παραγγείλει καφέ και θα φάει απο τα πατατάκια της μπύρας σας. Γι'αυτό προσοχή.
Erwdios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 * Γενικότερα είναι απο τους τύπους που θα παραγγείλει καφέ και θα φάει απο τα πατατάκια της μπύρας σας. Αυτό και μόνο αρκεί για να μπει ignore list
Doc1355 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Οσοι είστε την μερα του Λούσιφερ να τον προσέχετε. * Τσάντες, κινητά, πορτοφόλια, σαν τα μάτια σας. * Αποστάσεις ασφαλείας, έχει διάφορα που μεταδίδονται πολύ εύκολα. * Όσοι φέρουν τα ταίρια τους να τα προσέχουν πολύ και να μην τις αφήσετε να του μιλήσουν για πολύ ώρα. * Το παραπάνω ισχύει και για τα δυο φύλλα, είναι ανοιχτός στους πειραματισμούς, την μερα που το διαπίστωσα έκανα 3 μερες να κάτσω. * Μην τον εκνευρίσετε γιατί έχει μνήμη ελέφαντα, και όσοι του την σπάνε τους σταμπά(να)ρει. * Γενικότερα είναι απο τους τύπους που θα παραγγείλει καφέ και θα φάει απο τα πατατάκια της μπύρας σας. Γι'αυτό προσοχή. Ε-Λ-Ι-Ω-Σ-Α τέλος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα