Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 82 σελιδες και 18000 views για τη συναντηση 5 ατομων? Εχεις σκοπο να ερθεις εαν γινει?γιατι εαν δεν εχεις τοτε να πως εφτασε τις 82 σελιδες.με το να ποσταρει καποιος την σκεψη του χωρις να ερθει..... Αλλοι 5 σαν και εσενα να ηταν θα ειχαμε ηδη 90 σελιδες.αλλοι 2 σαν και εμενα με τον χρηστο να φαγωνομαστε να ηταν θα ειχαμε φτασει στις 150. Να,την ειπα και εγω την σκεψη μου. Αληθεια ρε συ ioannou γιατι εισαι τοσο αρνητικος και επιθετικος μερικες φορες?τουλαχιστον αυτο δειχνουν τα ποστ σου.τι εγινε,παιζει καμια γκομενιτσα στην μεση?γιατι ως γνωστων για ολα φταινε οι γυναικες. (κοιτα τωρα πως θα φτασουμε μεχρι αυριο βραδυ τις 100 σελιδες)....
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Εγώ αν πω ότι μου θυμίζει έναν συγκεκριμένο,,,, θα είμαι κακιά ε;
benign Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Παντως αν τελικα γινουν δυο συναντησεις(μια Ιουλιο και μια Αυγουστο) εγω θα παω και στις δυο,εχω την ευχερεια. Μην απαντατε στα trolls λεμε!
humoraddict Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 κι εγώ. μάλλον.. πάντως βλέπω ένα μικρό προβληματάκι στο setup εδώ. όσον αφορα το πού υπάρχουν 77 ψήφοι / insomniacs ενώ στο πότε υπάρχουν μόνο 53... χμμμμμ...
Doc1355 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ε ίσως δέν το έχουν δεί όλοι..δέν λέει κάτι αυτό!
Obsidian Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αυτη ειναι λιστα. Παρατηρω οτι υπαρχει τελεια αναλογια μελων. Ακομα και στους moderators υπαρχει ισοτιμια. 0.ο
Obsidian Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 χαχαχαχαχα τι έκατσες και έκανες ρε Αυτα γινονται οταν υπαρχει πολυς ελευθερος χρονος xD Αν και τωρα ειδα οτι ψηφισε και ο Johnny ουσιαστικα παλι στα ιδια ειμαστε γιατι εχει ψηφισει και ο ..driftingcris που δεν ειναι καν Αθηνα.
humoraddict Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αυτη ειναι λιστα. Παρατηρω οτι υπαρχει τελεια αναλογια μελων. Ακομα και στους moderators υπαρχει ισοτιμια. 0.ο χαχαχα! κάπως έτσι πάντως καμιά 30αριά είναι οι κοινές ψήφοι. οι υπόλοιπες...άντε γειά σας. Υπάρχουν πολλοί που έχουν ψηφίσει το πότε και δεν είναι στη λίστα του που και το ανάποδο.
mary Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ε ίσως δέν το έχουν δεί όλοι..δέν λέει κάτι αυτό! Μήπως τοτε να εμπαινε καπου πιο κεντρικά;;; Δε νομιζω οτι το ξερουν πολλοι..
Doc1355 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μήπως τοτε να εμπαινε καπου πιο κεντρικά;;; Δε νομιζω οτι το ξερουν πολλοι.. Δηλαδή πού είναι το πιο κεντρικά; Στο hardware θα το βάλω;
mary Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δηλαδή πού είναι το πιο κεντρικά; Στο hardware θα το βάλω; Να γινει pinned στο μπλα-μπλα ή να μπει στα ΝΕΑ;;; (δινω ιδεες )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα