Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν και με πρόλαβες στο video...

Lucifer και Doc

:P

Τι να πω. Η μεταφορά της μεγάλης μου σοφίας στο πρόσωπο ενός σεβάσμιου γέρου; Το φαλλικό σύμβολο της νεότητάς μου στο ραβδί; Ο σουρεαλισμός του περιβάλλοντός μου, στο κράνος του επισκέπτη; Η μελαγχολική μου φύση στη θλίψη της φωνής του γέρου; Το ότι μου αρέσει η πάπρικα από την αυτοκαταστροφική κλανιά στο τέλος;

Άψογο.

Δημοσ.

Τι να πω. Η μεταφορά της μεγάλης μου σοφίας στο πρόσωπο ενός σεβάσμιου γέρου; Το φαλλικό σύμβολο της νεότητάς μου στο ραβδί; Ο σουρεαλισμός του περιβάλλοντός μου, στο κράνος του επισκέπτη; Η μελαγχολική μου φύση στη θλίψη της φωνής του γέρου; Το ότι μου αρέσει η πάπρικα από την αυτοκαταστροφική κλανιά στο τέλος;

Άψογο.

είδες πως σε ψυχολόγισα? χεχεχε :P :-)

Δημοσ.

χαχαχαχα καλό

Μόνο παιδιά πάμε λίγο να δουλέψουν τα spoiler γιατί καταστραφήκαμε!

Δημοσ.

Ολως τυχαιως βρηκα αυτο το clip!?!? :shock:

http://www.grapheine...6c7cb06933.html

1%... χαχαχα, κορυφή! ;)

χαχαχαχα καλό

Μόνο παιδιά πάμε λίγο να δουλέψουν τα spoiler γιατί καταστραφήκαμε!

πες στον Lucifer να μας φτιάξει ένα υπο-topic για τα videaκια μας :P

(edit: ή μηπως πρέπει να πώ στον σοφό γέροντα? :P)

Δημοσ.

Eνα τετοιο thread επιασε σε 5 μερες 82 σελιδες και 17500 views... Μιλαμε για το best seller ενος meeting που μαλλον δε θα γινει ποτε.

Δημοσ.

Eνα τετοιο thread επιασε σε 5 μερες 82 σελιδες και 17500 views... Μιλαμε για το best seller ενος meeting που μαλλον δε θα γινει ποτε.

Εντάξει άποψη σου...μόνο που είπαμε ότι και με τα 5 αρχικά άτομα να γίνει πάλι ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

Αυτοί οι 5 ήταν να πάμε και αντί να πείς ένα μπράβο για το όλο θέμα το κοροιδεύεις κιόλας!

Δημοσ.

82 σελιδες και 18000 views για τη συναντηση 5 ατομων?

Εχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω απο το να κάνω εσένα να καταλάβεις τα αυτονόητα..

Καληνύχτα Κεμάλ καληνύχτα!!!

Δημοσ.

Μου αρέσουν τα σχόλια από τύπους που σε 2 μήνες θα μπαίνουν να δουν φωτογραφίες και θα κάνουν κωλοτούμπες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...