Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά το παρακουράζετε το θέμα. σε λίγο θα προτείνει κάποιος τα Χριστούγεννα στο Σύνταγμα στις 20.00 κάτω απο το δέντρο και κάποιος θα το βρει καλή ιδέα. :P

...είπαμε, ένα καφέ να πιούμε...

Συμφωνώ...για αυτό είπα να μείνει όπως είναι δέν χρειάζονται πάλι αλλαγές γιατί στο τέλος θα καταντήσει γελοίο!

Δημοσ.

Συμφωνώ...για αυτό είπα να μείνει όπως είναι δέν χρειάζονται πάλι αλλαγές γιατί στο τέλος θα καταντήσει γελοίο!

εγώ πάντως λέω, μια και είσαι εμπνευστής της ιδέας, να αποφασίσεις εσύ το που και πότε, και "όσοι πιστοί προσέλθετε"... ;)

Δημοσ.

Και ποιός είμαι εγώ να αποφασίσω για κάτι που αφορά και άλλους (κάτι μου θυμίζει αυτό χμμμμ προς Βουλή μεριά..)

Υπάρχει poll να καθορίσει το τι θέλουν και οι υπόλοιποι της παρέας!!!

Δημοσ.

εγώ πάντως λέω, μια και είσαι εμπνευστής της ιδέας, να αποφασίσεις εσύ το που και πότε, και "όσοι πιστοί προσέλθετε"... ;)

ετσι πρεπει αλλιως τα λεμε του χρονου....

Δημοσ.

Και ποιός είμαι εγώ να αποφασίσω για κάτι που αφορά και άλλους (κάτι μου θυμίζει αυτό χμμμμ προς Βουλή μεριά..)

respect monsieur !!!

Δημοσ.

είσαι ο εμπνευστής! αυτό και μόνο σου δίνει ένα δικαίωμα παραπάνω. Για σκέψου να διαλέξουν οι άλλοι κάτι που εσύ δεν μπορείς να κάνεις.. κρίμα θα ναι. :)

Δημοσ.

respect monsieur !!!

Thank you very much my dear lady!

είσαι ο εμπνευστής! αυτό και μόνο σου δίνει ένα δικαίωμα παραπάνω. Για σκέψου να διαλέξουν οι άλλοι κάτι που εσύ δεν μπορείς να κάνεις.. κρίμα θα ναι. :)

Δεν είμαι εμπνευστής...έχει γίνει συζήτηση με 5 ατομα πρίν ανοίξω το θέμα!

Δημοσ.

Δεν το σκέφτηκε μόνος του το θέμα βρε παιδιά έγινε συζήτηση πριν... Καλά τα λέει ο Doctoras. Υπάρχει poll αλλιώς ποιος ο σκοπός του;

Πολύ Game of Thrones βλέπεις εσύ μου φαίνεται :P

Δημοσ.

Πολύ Game of Thrones βλέπεις εσύ μου φαίνεται :P

Βλέπω βλέπω... :P

ετσι πρεπει αλλιως τα λεμε του χρονου....

Τουλάχιστον με την κίνηση που έγινε ίσως γίνει και του χρόνου και ίσως έχει μέλλον όλο αυτό!

Και σαν κλασικοί ελληνάρες μερικοί αντί να το σεβαστούν και να το υποστηρίξουν το κατακρίνουν..!!!

Δημοσ.

Δεν είμαι εμπνευστής...έχει γίνει συζήτηση με 5 ατομα πρίν ανοίξω το θέμα!

.... εγω απο σένα το μαθα. (edit: πριν το poll :))

τεσπά, όταν αποφασίσετε πείτε μου, κουράστηκα. :P

Δημοσ.

.... εγω απο σένα το μαθα. (edit: πριν το poll :))

τεσπά, όταν αποφασίσετε πείτε μου, κουράστηκα. :P

Δεν έχουμε να αποφασίσουμε κάτι άλλο...ότι βγεί απο το poll!

Δημοσ.

Εδώ λέγανε ότι είναι μακριά ο Αυγουστος.....τεσπα πείτε αν είναι τι θέλετε να το πώ στον lucifer να κάνει edit γιατί εγώ δέν μπορώ πλέον!

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να μήν μπορούν όλοι οι υπόλοιποι που έχουν ήδη ψηφίσει...και για αυτό προτείνω να μείνουν όλα ως έχουν!!!

Να μείνει ως έχει και να γίνει το meeting με όσους μπορούν IMHO.

Εξάλλου μετά θα postάρουμε και καμία photo εδώ μέσα και από το ψάρωμα που θα πέσει θα παρακαλάνε και οι απόντες να επαναληφθεί το meeting τον Σεπτέμβριο για να δουν άσπρη μέρα. :-D

Τι είναι καλύτερο από ένα meeting με καφέ?

2 meetings με καφέ :P Μη μου αρχίσετε τις ιστορίες για γυναίκες, γιατί βλέπετε ότι προσπαθώ να κρατήσω σε ένα επίπεδο το thread B)

Δημοσ.

Δεν έχουμε να αποφασίσουμε κάτι άλλο...ότι βγεί απο το poll!

προσοχή, γιατί και ο GAP απο το "poll" των εκλογών βγήκε και είδες που φτάσαμε.. :P χαχαχαχα (οφτοπικ αλλά δεν άντεξα :P)

Δημοσ.

Να μείνει ως έχει και να γίνει το meeting με όσους μπορούν IMHO.

Εξάλλου μετά θα postάρουμε και καμία photo εδώ μέσα και από το ψάρωμα που θα πέσει θα παρακαλάνε και οι απόντες να επαναληφθεί το meeting τον Σεπτέμβριο για να δουν άσπρη μέρα. :-D

Συμφωνώ απόλυτα!

προσοχή, γιατί και ο GAP απο το "poll" των εκλογών βγήκε και είδες που φτάσαμε.. :P χαχαχαχα (οφτοπικ αλλά δεν άντεξα :P)

Θές να ανεβάσω Πανούση μου φαίνεται...ακους εκεί απο το poll! Αίσχος :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...