Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε 'σεις όμως, δεν είναι λίγο άστοχη η ημερομηνία του Αυγούστου; Εννοώ, είναι εκείνες οι μέρες που οι περισσότεροι θα είναι διακοπές ή θα γυρνάνε.. Νομίζω προτιμότερο θα ήταν να γίνει αρχές Σεπτέμβρη αντί για τέλη Αυγούστου. Και κάτι παρόμοιο ισχύει για τέλη Ιουλίου. Εγώ λέω 10-15 Ιουλίου και 5-10 ή 10-15 Σεπτέμβρη. Just a thought ε

Εγώ απο 8 μέχρι 19 Ιουλίου δέν μπορώ πάντως..

Δημοσ.

Ε ψηφίζεις για 5-10 ή 10-15 Σεπτέμβρη τότε. :P Και γενικότερα αρχές Σεπτέμβρη πιστεύω θα βολεύονται οι περισσότεροι.

Δημοσ.

Εδώ λέγανε ότι είναι μακριά ο Αυγουστος.....τεσπα πείτε αν είναι τι θέλετε να το πώ στον lucifer να κάνει edit γιατί εγώ δέν μπορώ πλέον!

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να μήν μπορούν όλοι οι υπόλοιποι που έχουν ήδη ψηφίσει...και για αυτό προτείνω να μείνουν όλα ως έχουν!!!

Δημοσ.

Καλά σιγά το πολύ μακριά. Άμα είναι να έρθουνε όσο περισσότεροι γίνεται δε θα το προτιμήσουμε; Γιατί τώρα ή οι μισοί θα βρεθούν, ή οι άλλοι μισοί. Αυτή είναι η άποψή μου.

Α και δεν υπάρχει δε μπορώ, αφού το ξεκίνησες θα το τελειώσεις ;ρ. Ή καλύτερα, θα το τελειώσουμε, γιατί νομίζω πολλοί από μας το γουστάρουμε αρκετά σαν ιδέα. Απλά λέω να μη βιαστούμε και οι μισοί ξενερώσουν που δε θα μπορούν να έρθουν.

Δημοσ.

Να θυμισω οτι η μπουγατσα καταγεται απο τις Σερρες :rolleyes: B)

Ναιαιαι το ξερω οτι ειναι απο σέρρες.

Βεβαια τη διαφορα τωρα τελευταια τη καταλαβα.Εσεις στις σερρες λετε μπουγατσα το φυλλο, γιαυτο υπαρχει κ μπουγατσα με κρεας κ.α ενω εμεις στη θεσσαλονικη λεμε μπουγατσα τη πιτα με κρεμα..

Ε ωραια ειναι κ η δικια μας.Των Σερρών απλά απόλαυση..

Δημοσ.

Καλά σιγά το πολύ μακριά. Άμα είναι να έρθουνε όσο περισσότεροι γίνεται δε θα το προτιμήσουμε; Γιατί τώρα ή οι μισοί θα βρεθούν, ή οι άλλοι μισοί. Αυτή είναι η άποψή μου.

Α και δεν υπάρχει δε μπορώ, αφού το ξεκίνησες θα το τελειώσεις ;ρ. Ή καλύτερα, θα το τελειώσουμε, γιατί νομίζω πολλοί από μας το γουστάρουμε αρκετά σαν ιδέα. Απλά λέω να μη βιαστούμε και οι μισοί ξενερώσουν που δε θα μπορούν να έρθουν.

Ωραία ρε φίλε μαζί σου..θα φύγω απο τις διακοπές να έρθω μία μέρα Αθήνα για το meeting...εγώ το κάνω!

Αλλοι όμως;

Δημοσ.

Θα πάω να δω την πεθερά βρε στη Γαλλία... Κόφτε τις πλάκες :-(

To ξέρω μωρέ αμέσως εσύ...τςτςτς γυναίκες :P

Δημοσ.

Ε ντάξει ρε παιδιά σαν επιλογή είπα να μπει γιατί μου φαίνεται πιο λογικό αυτό το χρονικό διάστημα. Δηλαδή αν μπορούν όλοι οι υπόλοιποι τότε και δε μπορεί η κάρμεν ή κι άλλος ένας, ενώ άλλη μέρα έρθουν μόνο οι μισοί τι είναι προτιμότερο;

No offense κάρμεν, απλά κοινή λογική είναι. :)

Δημοσ.

Τέλος πάντων για να σας καληνυχτίσω, η πρόταση μου είναι σαφής. Ας προστεθεί αν γίνεται και η επιλογή 10-15 Σεπτέμβρη, κι άμα οι ενδιαφερόμενοι την προσπεράσουν ή όχι αυτό θα φανεί στη ψηφοφορία.

Πάντως όπως και με την τοποθεσία, καλό θα ήταν να μπει και επιλογή που θα είναι για αυτούς που βολεύονται με 2 τουλάχιστον ημερομηνίες(ξέρω πάρα πολλά ζητάω :ρ), και οι άλλες επιλογές που αναφέρονται σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να τις διαλέγουν αυστηρά αυτοί που δε μπορούν άλλη μέρα ώστε να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα, γιατί τώρα δίνεται η εντύπωση που είπα και πιο πριν: ή οι μισοί, ή οι άλλοι μισοί.

Δημοσ.

Τέλος πάντων για να σας καληνυχτίσω, η πρόταση μου είναι σαφής. Ας προστεθεί αν γίνεται και η επιλογή 10-15 Σεπτέμβρη, κι άμα οι ενδιαφερόμενοι την προσπεράσουν ή όχι αυτό θα φανεί στη ψηφοφορία.

Πάντως όπως και με την τοποθεσία, καλό θα ήταν να μπει και επιλογή που θα είναι για αυτούς που βολεύονται με 2 τουλάχιστον ημερομηνίες(ξέρω πάρα πολλά ζητάω :ρ), και οι άλλες επιλογές που αναφέρονται σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να τις διαλέγουν αυστηρά αυτοί που δε μπορούν άλλη μέρα ώστε να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα, γιατί τώρα δίνεται η εντύπωση που είπα και πιο πριν: ή οι μισοί, ή οι άλλοι μισοί.

Κοίταξε καλά όλα αυτά αλλα άμα κάτσουμε να βάλουμε και 50 παραμέτρους θα το έχουμε χέσει το θέμα..

Αλλωστε το είπες και εσύ,δέν έχει δέν μπορώ αν θές θα έρθεις τις τάδε μέρες!

Φιλικά ε μήν νομίζεις ότι στην λέω ή τίποτα τέτοιο!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...