Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσουν τα αποδεικτικα στοιχεια και η διαφανεια στην πρωτη σελιδα :mrgreen: :mrgreen:

Βρε παιδια για καφε θα πατε, οχι να βγαλετε πρωθυπουργο :P

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιτωντας τις ψηφους, αναρωτιεμαι. Θα ερθουν ολοι οσοι ψηφισαν? 73 ατομα?

Αν κατεβουμε ολοι κεντρο θα νομιζουν οτι ειμαστε αγανακτισμενοι και θα ρωτησουν ποια ειναι τα αιτηματα μας. ο__ο

Δημοσ.

Ρε παιδια,ρε παιδια.τι σας πειραζουν τα offtopic τοσο πολυ και ποσες σελιδες ειναι?ειλικρινα σε αυτο το θεμα της συναντησης γιατι σας πειραζει?

αμα ειναι να μιλαμε μονο σοβαρα....

Δημοσ.

Εγω ψηφισα αυγουστου που θα μαι στανταρ αθηνα.

Παντως μια ιδεα ειναι να γινουν 2 μιτινγκ, ενα ιουλη ενα αυγουστο

Δημοσ.

Ρε παιδια,ρε παιδια.τι σας πειραζουν τα offtopic τοσο πολυ και ποσες σελιδες ειναι?ειλικρινα σε αυτο το θεμα της συναντησης γιατι σας πειραζει?

αμα ειναι να μιλαμε μονο σοβαρα....

Ε πώς να μήν είναι τόσες σελίδες ρε Θανο άμα ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του...;

Μονο που μερικοί το προκαλούν αλλα το κοροιδεύουν κιόλας!

Δημοσ.

Ε πώς να μήν είναι τόσες σελίδες ρε Θανο άμα ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του...;

Μονο που μερικοί το προκαλούν αλλα το κοροιδεύουν κιόλας!

Μην σε απασχολουν αυτοι Doc.Ασε τον καθε πικραμενο,οι υπολοιποι στον στοχο μας.

Η ιδεα του Nick δεν ειναι ασχημη,σε περιπτωση που δεν γινεται αλλιως μπορει να βρεθουν οι μισοι Ιουλη και οι αλλοι μισοι Αυγουστο,οπως επισης ατομα σαν εμενα που μπορουν και τις δυο ημερομηνιες μπορουν να πανε δυο φορες,μια για να γνωριστουν με τους μεν και μια αλλη με τους υπολοιπους.Και την επομενη φορα ,με περισσοτερη εμπειρια,θα βρουμε μια περιοδο που να μπορουν,αν οχι ολοι,τοτε οι πιο πολλοι.

Το θεμα ειναι αν μαζευτουν σε ενα απο τα δυο meetings παρα πολλοι,που θα παμε και αν θα βρουμε τραπεζια.Θα πρεπει 3-4 μερες πριν την συναντηση,αν ο αριθμος ειναι πολυ μεγαλος να οργανωθουμε.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι αν μαζευτουν σε ενα απο τα δυο meetings παρα πολλοι,που θα παμε και αν θα βρουμε τραπεζια.Θα πρεπει 3-4 μερες πριν την συναντηση,αν ο αριθμος ειναι πολυ μεγαλος να οργανωθουμε.

Αυτό το έχω συζητήσει με κάποια άτομα..ανάλογα με το πόσοι θα είμαστε θα μιλήσουμε με μαγαζί αν χρειαστεί!

Δημοσ.

Μην σε απασχολουν αυτοι Doc.Ασε τον καθε πικραμενο,οι υπολοιποι στον στοχο μας.

Ελπιζω να μην αναφερεσε σε εμενα.και οχι δεν εχω καμια μυγα για να την φερω πισω.... :P

Δημοσ.

Ψηφίζω και 20-25 Ιούλη και 20-25 Αυγούστου.

Δεν έχω θέμα λέμε... :P

(γιατι δεν μπαίνει και εδώ μια επιπλέον επιλογή "με βολεύουν & τα δύο?" :P)

Δημοσ.

Ελπιζω να μην αναφερεσε σε εμενα.και οχι δεν εχω καμια μυγα για να την φερω πισω.... :P

Εσυ Θανο ανηκεις στην ελιτ των insomnia φιλων μου,οποτε εννοειται οτι δεν αναφερομουν σε σενα!:devil:

Δημοσ.

μια που ειδα το ονομα μου στην πρωτη σελιδα, θα ηθελα να αναφερω οτι ψηφισα γκαζι, αλλα δεν εχω σκοπο να ερθω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...