Marria Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Εμενα μου αρεσουν τα αποδεικτικα στοιχεια και η διαφανεια στην πρωτη σελιδα :mrgreen: Βρε παιδια για καφε θα πατε, οχι να βγαλετε πρωθυπουργο
Obsidian Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Κοιτωντας τις ψηφους, αναρωτιεμαι. Θα ερθουν ολοι οσοι ψηφισαν? 73 ατομα? Αν κατεβουμε ολοι κεντρο θα νομιζουν οτι ειμαστε αγανακτισμενοι και θα ρωτησουν ποια ειναι τα αιτηματα μας. ο__ο
Thanos1972 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ρε παιδια,ρε παιδια.τι σας πειραζουν τα offtopic τοσο πολυ και ποσες σελιδες ειναι?ειλικρινα σε αυτο το θεμα της συναντησης γιατι σας πειραζει? αμα ειναι να μιλαμε μονο σοβαρα....
-nick- Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Εγω ψηφισα αυγουστου που θα μαι στανταρ αθηνα. Παντως μια ιδεα ειναι να γινουν 2 μιτινγκ, ενα ιουλη ενα αυγουστο
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ρε παιδια,ρε παιδια.τι σας πειραζουν τα offtopic τοσο πολυ και ποσες σελιδες ειναι?ειλικρινα σε αυτο το θεμα της συναντησης γιατι σας πειραζει? αμα ειναι να μιλαμε μονο σοβαρα.... Ε πώς να μήν είναι τόσες σελίδες ρε Θανο άμα ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του...; Μονο που μερικοί το προκαλούν αλλα το κοροιδεύουν κιόλας!
benign Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ε πώς να μήν είναι τόσες σελίδες ρε Θανο άμα ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του...; Μονο που μερικοί το προκαλούν αλλα το κοροιδεύουν κιόλας! Μην σε απασχολουν αυτοι Doc.Ασε τον καθε πικραμενο,οι υπολοιποι στον στοχο μας. Η ιδεα του Nick δεν ειναι ασχημη,σε περιπτωση που δεν γινεται αλλιως μπορει να βρεθουν οι μισοι Ιουλη και οι αλλοι μισοι Αυγουστο,οπως επισης ατομα σαν εμενα που μπορουν και τις δυο ημερομηνιες μπορουν να πανε δυο φορες,μια για να γνωριστουν με τους μεν και μια αλλη με τους υπολοιπους.Και την επομενη φορα ,με περισσοτερη εμπειρια,θα βρουμε μια περιοδο που να μπορουν,αν οχι ολοι,τοτε οι πιο πολλοι. Το θεμα ειναι αν μαζευτουν σε ενα απο τα δυο meetings παρα πολλοι,που θα παμε και αν θα βρουμε τραπεζια.Θα πρεπει 3-4 μερες πριν την συναντηση,αν ο αριθμος ειναι πολυ μεγαλος να οργανωθουμε.
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Το θεμα ειναι αν μαζευτουν σε ενα απο τα δυο meetings παρα πολλοι,που θα παμε και αν θα βρουμε τραπεζια.Θα πρεπει 3-4 μερες πριν την συναντηση,αν ο αριθμος ειναι πολυ μεγαλος να οργανωθουμε. Αυτό το έχω συζητήσει με κάποια άτομα..ανάλογα με το πόσοι θα είμαστε θα μιλήσουμε με μαγαζί αν χρειαστεί!
Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μην σε απασχολουν αυτοι Doc.Ασε τον καθε πικραμενο,οι υπολοιποι στον στοχο μας. Ελπιζω να μην αναφερεσε σε εμενα.και οχι δεν εχω καμια μυγα για να την φερω πισω....
lionheart75 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ψηφίζω και 20-25 Ιούλη και 20-25 Αυγούστου. Δεν έχω θέμα λέμε... (γιατι δεν μπαίνει και εδώ μια επιπλέον επιλογή "με βολεύουν & τα δύο?" )
antuansupra Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 και τα δυο με βολευουν. ΥΓ. ο andreas2 θα ερθει?
benign Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ελπιζω να μην αναφερεσε σε εμενα.και οχι δεν εχω καμια μυγα για να την φερω πισω.... Εσυ Θανο ανηκεις στην ελιτ των insomnia φιλων μου,οποτε εννοειται οτι δεν αναφερομουν σε σενα!
Mika Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 μια που ειδα το ονομα μου στην πρωτη σελιδα, θα ηθελα να αναφερω οτι ψηφισα γκαζι, αλλα δεν εχω σκοπο να ερθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα