Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπλέξιμο! :P

Aν είναι να γίνει έτσι ποιός ο λόγος να λέγεται συνάντηση insomniacs;;;

Καταρχήν δεν πρότεινα την θέσπιση νομου... :P

δηλαδή να ισχύει για όλους υποχρεωτικά.. απλά επειδή στην αρχή του thread τέθηκε τέτοιο ζήτημα πρότεινα όσοι (= όχι αναγκαστικά όλοι ) για τους δικούς τους x,y λόγους δεν θέλουν να αποκαλύψουν το nick τους στην συνάντηση ΑΣ μην τους υποχρεώσει κανεις να το κάνουν!

Από εκεί και πέρα αν αυθόρμητα θελήσουν να το κάνουν ΑΣ το κάνουν... η αν αυθόρμητα μιλώντας (μετά την συνάντηση) θελήσουν να αποκαλύψουν στο forum η σε συγκεκριμένα άτομα την ταυτότητα τους ΑΣ το κάνουν..

όπου προτάσεις με "ΑΣ" = δεν είναι υποχρεωτικό ούτε να γίνει ούτε να μην γίνει..

τώρα ποιο το νόημα?

πολύ απλό δεν θα ξέρουμε ποιος ακριβώς είναι.. θα ξέρουμε όμως ότι είναι συμφορουμιστής!!

άρα θα γνωρίσουμε τον "κόσμο του insomnia"

και θα γνωρίσουμε αληθινά άτομα..

γιατί δεν μίλησα και για real life ανωνυμία!!

να έρθει δηλαδή κάποιος σαν ανώνυμος fan του site... :P

θα μας πει πχ με λένε Ιζεκιήλ και είμαι σκουπιδιάρης :P

μεγαλύτερο νόημα από το να γνωρίσεις real life ανθρώπους δεν έχει (ο άνθρωπος φύσιν ζώο πολιτικόν) και να ξέρεις πως αυτοί οι αληθινοί άνθρωποι σερφάρουν μαζί σου στο ίδιο site και κάνουν πλούσιο τον admin :P (το ξέρω είμαι πολύ καλός άνθρωπος hahahahaha) -ο οποιος πρέπει και να κεράσει! :P -

και από εκεί και πέρα όπως χιλιοτονισα ΔΕΝ είναι απαραίτητο να μείνει κρυφή η ταυτότητα...

όσοι θέλουν αποκαλύπτουν τα nickname (θα το κάνουν αρκετοί πιστεύω) οποτε έτσι θα ξέρεις και συγκεκριμένα ποιος είναι ποιος.. :)

Δημοσ.

Καταρχήν δεν πρότεινα την θέσπιση νομου... :P

δηλαδή να ισχύει για όλους υποχρεωτικά.. απλά επειδή στην αρχή του thread τέθηκε τέτοιο ζήτημα πρότεινα όσοι (= όχι αναγκαστικά όλοι ) για τους δικούς τους x,y λόγους δεν θέλουν να αποκαλύψουν το nick τους στην συνάντηση ΑΣ μην τους υποχρεώσει κανεις να το κάνουν!

Από εκεί και πέρα αν αυθόρμητα θελήσουν να το κάνουν ΑΣ το κάνουν... η αν αυθόρμητα μιλώντας (μετά την συνάντηση) θελήσουν να αποκαλύψουν στο forum η σε συγκεκριμένα άτομα την ταυτότητα τους ΑΣ το κάνουν..

όπου προτάσεις με "ΑΣ" = δεν είναι υποχρεωτικό ούτε να γίνει ούτε να μην γίνει..

τώρα πιο το νόημα?

πολύ απλό δεν θα ξέρουμε ποιος ακριβώς είναι.. θα ξέρουμε όμως ότι είναι συμφορουμιστής!!

άρα θα γνωρίσουμε τον "κόσμο του insomnia"

και θα γνωρίσουμε αληθινά άτομα..

γιατί δεν μίλησα και για real life ανωνυμία!!

να έρθει δηλαδή κάποιος σαν ανώνυμος fan του site... :P

θα μας πει πχ με λένε Ιζεκιήλ και είμαι σκουπιδιάρης :P

μεγαλύτερο νόημα από το να γνωρίσεις real life άνθρωπος δεν έχει (ο άνθρωπος φύσιν ζώο πολιτικόν) και να ξέρεις πως αυτοί οι αληθινοί άνθρωποι σερφάρουν μαζί σου στο ίδιο site και κάνουν πλούσιο τον admin :P (το ξέρω είμαι πολύ καλός άνθρωπος hahahahaha) -ο οποιος πρέπει και να κεράσει! :P -

και από εκεί και πέρα όπως χιλιοτονισα ΔΕΝ είναι απαραίτητο να μείνει κρυφή η ταυτότητα...

όσοι θέλουν αποκαλύπτουν τα nickname (θα το κάνουν αρκετοί πιστεύω) οποτε έτσι θα ξέρεις και συγκεκριμένα ποιος είναι ποιος.. :)

απο μας εξαρταται-οποιος θελει λεει! ;)

Δημοσ.

τωρα το σκεφτηκες ολο αυτο;

με ειχε κανει αιτησει φιλιας στο facebook ενας με ενα τετοιο ονομα και το βρεικα στο πλοφιλ μου που το ειχα γραψει :

Σε ξερω και απο χτες ρε Sarandis' timestamp και μου κανεις αιτησει φιλιας ;

Δημοσ.

629 fucking posts

και μόνο το μέρος βρέθηκε :lol:

Λογικό αν στα μισά+ γίνεται πλάκα ή αντιπαραθέσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...