Lucifer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Για δείτε πρώτο post. Αν είναι οκ, σβήνω αυτή και ανεβάζω τη νέα.
humoraddict Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Παπάρια, δε γίνεται. Όσοι έχουν ψηφίσει ήδη, δεν τους επιτρέπει να ξαναψηφίσουν, ακόμα και σε διαφορετική. Δοκιμάζω κάτι τελευταίο. πάντως αν κάποιος πατήσει το "διαγραφή της ψήφου μου" μπορεί να ξαναψηφίσει. ή κάνω λάθος..? χμ...
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Για δείτε πρώτο post. Αν είναι οκ, σβήνω αυτή και ανεβάζω τη νέα. Ναι εντάξει είναι Lucifer, θα μπορώ να προσθέσω και άτομα ετσι! ΣΒΗΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 πάντως αν κάποιος πατήσει το "διαγραφή της ψήφου μου" μπορεί να ξαναψηφίσει. ή κάνω λάθος..? χμ... Nαι αλλα θα γίνει μπάχαλο!
humoraddict Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Nαι αλλα θα γίνει μπάχαλο! με αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί να αλλάξει κάποιος γνώμη?... μπήκε στο spoiler και τέλος?
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Οχι θα μου το πεί να το αλλάξω όποιος θέλει!
karmen1983 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 με αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί να αλλάξει κάποιος γνώμη?... μπήκε στο spoiler και τέλος? E αν κάποιος αλλάξει γνώμη για μέρος νομίζω μπορεί να γίνει ένα edit αν το ζητήσει από τον Doc (μέσα σε μία εβδομάδα από την μέρα που άνοιξε το θέμα) ή διαφορετικά απο τον Lucifer... Θα το σπάσω. χαλάρωσε
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Νάτο, δυο κλωτσιές ήθελε να στρώσει. Ευχαριστώ ακόμα μία φορά Lucifer
humoraddict Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Νάτο, δυο κλωτσιές ήθελε να στρώσει. παιδιά, εντάξει παίζει, αλλά..... τώρα δεν μπορεί κανένας καινούργιος να ψηφίσει μέρος.. Νομίζω το καλύτερο θα ήταν να γίνει καινούργιο poll με τους συνδιασμούς (μέρος/ημερομηνία) και να ξαναψηφίσουν όσοι ενδιαφέρονται. Αν και το πολυπαιδεύουμε το θέμα νομίζω...
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 παιδιά, εντάξει παίζει, αλλά..... τώρα δεν μπορεί κανένας καινούργιος να ψηφίσει μέρος.. Νομίζω το καλύτερο θα ήταν να γίνει καινούργιο poll με τους συνδιασμούς (μέρος/ημερομηνία) και να ξαναψηφίσουν όσοι ενδιαφέρονται. Αν και το πολυπαιδεύουμε το θέμα νομίζω... Οποιος θέλει για μέρος θα πεί στο ποστ να τον βάλω στην αντίστοιχη λίστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα