eu@ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Και εγω μεσα εννοειται,αυτο ελειπε . Εν τω μεταξυ εχω μια ιδεα.Στην αρχη να μην συστηθουμε και αφου κατσουμε σε ενα ωραιο μερος,να παιξουμε παιχνιδι ''μαντεξε ποιος/ποια ειμαι'' με clues. χαχαχαχα
-nick- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Εγω λεω να παμε στο γνωστο βραχο στην πλακα/μοναστηρακι και να πλακωθουμε στα ξυδια
driftingcris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Και εγω μεσα εννοειται,αυτο ελειπε . Εν τω μεταξυ εχω μια ιδεα.Στην αρχη να μην συστηθουμε και αφου κατσουμε σε ενα ωραιο μερος,να παιξουμε παιχνιδι ''μαντεξε ποιος/ποια ειμαι'' με clues. Ναι αλλα εμενα θα με καταλαβουν απο την αρχη...
karmen1983 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Εγω λεω να παμε στο γνωστο βραχο στην πλακα/μοναστηρακι και να πλακωθουμε στα ξυδια Συμφωνώ με βολεύει κιόλας
eu@ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ναι αλλα εμενα θα με καταλαβουν απο την αρχη... χρηστο ελα να γελασουμεεεεεεεεεεεε!!!
Toufas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 protip: πολλα ατομα θα πουν οτι θα ερθουν, στην πραξη ουτε το 10% δεν θα ερθει.
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 protip: πολλα ατομα θα πουν οτι θα ερθουν, στην πραξη ουτε το 10% δεν θα ερθει. Εσύ είσαι μέσα όμως;
karmen1983 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μπεκρη! Μπεκρή; Αρσενικό είναι αυτό ε; Σπάσε πλάκα που θα καταρρίψω το μύθο, με αυτή τη συνάντηση... Θα λύσω την απορία για τις Μαρίκες, Μαρίκα
driftingcris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 χρηστο ελα να γελασουμεεεεεεεεεεεε!!! Ναι ρε.. Θα παρω αν ειναι το ποδηλατο και θα πεταχτω μεχρι την Αθηνα...
panosno1com Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Και εγω μεσα εννοειται,αυτο ελειπε . Εν τω μεταξυ εχω μια ιδεα.Στην αρχη να μην συστηθουμε και αφου κατσουμε σε ενα ωραιο μερος,να παιξουμε παιχνιδι ''μαντεξε ποιος/ποια ειμαι'' με clues. ή θα λεμε κωδικες συντομογραφιες: μην τρολάρεις ρε τι ειπε ο νουμπας ρε οχι στο σπαμ ρε κλειδωσε το στομα σου κανε εντιτ τα λεγομενα σου θα σε κανω ρεπορτ στον υπευθυνο της καφετερειας παιρνεις μια πετρα και σπας ενα παραθυρο: ρε απαγορευονται τα cracks εδω
eu@ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ναι ρε.. Θα παρω αν ειναι το ποδηλατο και θα πεταχτω μεχρι την Αθηνα... χαχα
driftingcris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μπεκρή; Αρσενικό είναι αυτό ε; Σπάσε πλάκα που θα καταρρίψω το μύθο, με αυτή τη συνάντηση... Θα λύσω την απορία για τις Μαρίκες, Μαρίκα
humoraddict Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Και εγω μεσα εννοειται,αυτο ελειπε . Εν τω μεταξυ εχω μια ιδεα.Στην αρχη να μην συστηθουμε και αφου κατσουμε σε ενα ωραιο μερος,να παιξουμε παιχνιδι ''μαντεξε ποιος/ποια ειμαι'' με clues. Like Μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα