Galatea Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 το θεμα ειναι να παμε διακοπες βασικα... Πρώτα ο θεός και ο μισθός.
Galatea Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Διακοπές insomniacs; That'd be a first Χαχαχαχαχαχαχα! Αισιοδοξία όμως!
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Για ακόμη μία φορά θα συμφωνήσω με την πρόταση σου....εχω μία ερώτηση όμως..δέν μπορούμε να έχουμε και τα 2 poll μαζί; Δηλαδή ημερομηνία και μέρη ταυτόχρονα! Γίνεται. Τι ημερομηνίες να βάλω;
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Βαλε 20-25 Ιουλίου και 20-25 Αυγούστου! ΕDIT: Lucifer..Τωρα όμως με αυτόν τον τρόπο δέν μπορούν να ψηφίσουν όσοι έχουν ψηφίσει το απο πάνω...
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Παπάρια, δε γίνεται. Όσοι έχουν ψηφίσει ήδη, δεν τους επιτρέπει να ξαναψηφίσουν, ακόμα και σε διαφορετική. Δοκιμάζω κάτι τελευταίο.
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Παπάρια, δε γίνεται. Όσοι έχουν ψηφίσει ήδη, δεν τους επιτρέπει να ξαναψηφίσουν, ακόμα και σε διαφορετική. Δοκιμάζω κάτι τελευταίο. Οκ..
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μπα, τζίφος. Μόνη λύση είναι να πάμε απ' την αρχή και τις 2, αλλά εγώ προτείνω να συγκεντρωθεί στο αρχικό ποστ ο ως τώρα αριθμός ψήφων με τα ονόματα των ψηφοφόρων και να ξεκινήσει μόνη της ψηφοφορία για ημερομηνία. Εξ' άλλου, απ' ότι φαίνεται, το Κέντρο αποτελεί τη νικητήρια επιλογή, ακόμα κι αν αθροίσεις τις άλλες 2. Τι λέτε;
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μπα, τζίφος. Μόνη λύση είναι να πάμε απ' την αρχή και τις 2, αλλά εγώ προτείνω να συγκεντρωθεί στο αρχικό ποστ ο ως τώρα αριθμός ψήφων με τα ονόματα των ψηφοφόρων και να ξεκινήσει μόνη της ψηφοφορία για ημερομηνία. Εξ' άλλου, απ' ότι φαίνεται, το Κέντρο αποτελεί τη νικητήρια επιλογή, ακόμα κι αν αθροίσεις τις άλλες 2. Τι λέτε; Οκ ναι καλύτερα..Λοιπόν οπότε κάτσε να βάλω τα names στο αρχικό ποστ (ολα τα ονόματα όμως ή του κέντρου; ) και μετά να αλλάξεις το poll EDIT: Θα τα βάλω όπως είναι σε 3 κατηγορίες!
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Λέω για να είναι εντελώς διαφανείς οι διαδικασίες ( =p ) να μπει: Επιλογή ψηφοφορίας, αριθμός ψήφων, ψηφοφόροι μέσα σε spoiler. Αν θες το κάνω κι εγώ.
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ναι ελα επειδή δέν το είδα..κανε έτσι όπως λές!!!
karmen1983 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Luci για να μην έχουμε παρεξηγήσεις δεν βάζεις καλύτερα 3 φώτο όπως είναι τώρα οι ψήφοι πχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα