eu@ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Aν είναι να γίνει έτσι ποιός ο λόγος να λέγεται συνάντηση insomniacs;;; σωστος!
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Φοβάμαι μην απογοητευτώ. Τον Sellers Π.Χ. τον έχω για πολύ χαί κλας. Θα στεναχωρηθώ αν δω κανέναν τσιγγανέιρος. Α όχι είναι ουμπερ χάϊ κλάς ο τζουτζούκος. Σε φάση το meeting στη θεσσαλονίκη θα γίνει στο shark Παρασκευή βράδυ. Πιθανότατα θα είμαι και γώ στο κότερο και θέλω να πιστεύω και οι υπόλοιποι γνωστοί άγνωστοι των underground σαλονικοmeetings. Ίδωμεν.
Galatea Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Πιάστε παραλιακή ρι! Κι εγώ μέσα ...νομίζω! Προφανώς στο γκρουπ Αθήνας! Δωροπαιχνίδι θα χουμε για τον νικητή του παιχνιδιού μαντεψιάς;
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δωροπαιχνίδι θα χουμε για τον νικητή του παιχνιδιού μαντεψιάς; Ο νικητής πληρώνει ότι φάμε-πιούμε
Galatea Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ο νικητής πληρώνει ότι φάμε-πιούμε Δε γίνεται . Υποτίθεται ότι οι μαντεψιές θα αρχίσουν μετά τη συνάντηση
Obsidian Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Σε αυτό το σημείο να τονίσω: α) Πως ευχαριστώ που νοιώθεις έτσι, αν έχει κλείσει το θέμα της τοποθεσίας μπορώ να προσθέσω ψηφοφορία για το χρονικό του θέματος. Γνώμη μου είναι πως στη βράση κολλάει το σίδερο, αλλά πείτε μου διαστήματα (τόσο με τόσο Ιουλίου, τόσο με τόσο Αυγούστου κτλ) να τσοντάρω. και β) Μια χαρά συμφωνώ με το εγχείρημα και θέλω να πιστεύω πως αυτή τη φορά θα πετύχει. Μικρότερης κλίμακας απόπειρες είχαν επιτυχία τόσο σε Αθήνα όσο και Σαλονίκη, ελπίζω και πιστεύω πως και αυτή θα έχει αίσιο αποτέλεσμα. Οι περισσοτεροι παλιοι, το μονο που εκαναν ηταν να το καταδικασουν γιατι παλια απετυχαν τετοια εγχειρηματα. Προφανως αφου ολοι ομολογουν προς την ιδια κατευθυνση προφανως εχουν καποιο δικιο και στο παρελθον οπως ειπες και εσυ, κολλησε το σιδερο στη βραση. Απο ολους αυτους εσυ μονο θελησες να βοηθησεις -- και βοηθας. Για τα υπολοιπα το post του αρχιτεκτονα της συναντησης Doc1335 με καλυψε για τις διευκρινισεις που ηθελες.
Sarandis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 αποφασιστε ημερομηνια να κανονισω να εχω ρεπο (η να ειμαι αρρωστος )
eu@ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 αποφασιστε ημερομηνια να κανονισω να εχω ρεπο (η να ειμαι αρρωστος ) χαχαχαχα κατσε να δουμε που πρωτα!
eu@ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 ειναι κ το πότε ενα θεμα ομως!δεν εχουμε καταληξει πουθενα!
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Περιμέντε να απαντήσει ο Lucifer αυτό που ρώτησα....!!!
eu@ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Περιμέντε να απαντήσει ο Lucifer αυτό που ρώτησα....!!! θα γινει ψηφοφορια δηλαδη!ωραια!κ αν οχι ταυτοχρονα,εστω μετα την 1η!
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 θα γινει ψηφοφορια δηλαδη!ωραια!κ αν οχι ταυτοχρονα,εστω μετα την 1η! Ακριβώς!
Galatea Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 ΤΟ θέμα είναι να μην ειμαστε διακοπες γιατί ποιός ξέρει μετά πότε θα το ξανακανονίσουμε ή και το πότε θα ξαναμπορέσουμε να πάμε διακοπές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα