Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ανοιχτηκε ενα θεμα για μετα απο 1.5 μηνα, τοσο πολυ θελουμε να το οργανωσουμε? αν και φανταζομαι και μετα απο 1 μηνα θα τσακωνομαστε για το μερος και τις ημερομηνιες Α δηλαδή να άνοιγα ένα θέμα και να έλεγα ελάτε αύριο στο θησείο έχει συνάντηση insomniacs... :lol:
driftingcris Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μερικά το τονίζω βγάλε έξω το μικρό Δεν το καταλαβα αυτο????????
Obsidian Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Άμα σου αρέσει θα είναι επιτυχία, αλλά δεν θα είναι συνάντηση insomniacs Εγω θα ειμαι insomniac, αυτος θα ειναι insomniac. Μια χαρα συναντηση insomaniacs θα ηταν. Αυτά είναι ασυναρτησίες. Δεν έβρισα κανέναν και το τί έκανε ο μοντ είναι εντελώς άσχετο Παντου συναρτησιες βλεπεις εσυ. Δεν ειπa οτι εβρισες καποιον, αλλα τις πραξεις καποιων. Οχι, σημασια δεν εχει τι εκανε ο mod. Αλλα τι εκανε ενας νοημων ανθρωπος: ΔΕΝ συμφωνει με κατι, ωστοσο εχει την στοιχειωδη νοημοσυνη και ευγενεια να βοηθησει --με οποιον τροπο μπορουσε--. Ετυχε να ειναι mod, αυτο μπορουσε να κανει. Το βρισκω σχεδον αστειο το πως εκρινες πριν για off-topic, δηλαδη posts που δεν βοηθανε στο meeting ενω μολις τωρα εσυ δημιουργησες μια παρομοια off-topic κατασταση. Στην τελικη αν ΔΕΝ προκειται να συνεισφερεις, απλα μην συμμετεχεις, φιλε μου. Τοσο απλο.
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Φίλε μου έχεις να προτείνεις μέρος και ημερομηνία....; Ολα τα άλλα είναι άσχετα! Κέντρο, τέλος Ιουλίου το πολύ Αν εσύ μετράς την αποτυχία ή την επιτυχία βάση ποσότητας, έλα και αντί ένα διαμάντι διάλεξε ένα τσουβάλι άχερα... Εδώ παραλογίζεσαι. Και μπορείτε να σταματήσετε να μου την λέτε για κάποιον λόγο που δεν υπάρχει. Επιστρέψτε στην συζήτηση Εγω θα ειμαι insomniac, αυτος θα ειναι insomniac. Μια χαρα συναντηση insomaniacs θα ηταν. Παντου συναρτησιες βλεπεις εσυ. Δεν ειπa οτι εβρισες καποιον, αλλα τις πραξεις καποιων. Οχι, σημασια δεν εχει τι εκανε ο mod. Αλλα τι εκανε ενας νοημων ανθρωπος: ΔΕΝ συμφωνει με κατι, ωστοσο εχει την στοιχειωδη νοημοσυνη και ευγενεια να βοηθησει --με οποιον τροπο μπορουσε--. Ετυχε να ειναι mod, αυτο μπορουσε να κανει. Μην προσπαθείς να τα μπαλώσεις λέγοντας μπαρούφες Το βρισκω σχεδον αστειο το πως εκρινες πριν για off-topic, δηλαδη posts που δεν βοηθανε στο meeting ενω μολις τωρα εσυ δημιουργησες μια παρομοια off-topic κατασταση. Στην τελικη αν ΔΕΝ προκειται να συνεισφερεις, απλα μην συμμετεχεις, φιλε μου. Τοσο απλο. Όσα είπα ήταν πολύ οντόπικ. Και συνεισφέρω πολύ περισσότερο μιλώντας σοβαρά παρά όσοι έχουν μπει και κάνουν πλάκα
Marria Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Α δηλαδή να άνοιγα ένα θέμα και να έλεγα ελάτε αύριο στο θησείο έχει συνάντηση insomniacs... :lol: Oχι αλλα γιατι οχι σε μια ή δυο βδομαδες? το να συζητας και τοσο πολυ , δεν κερδιζεις τιποτα.
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Oχι αλλα γιατι οχι σε μια ή δυο βδομαδες? το να συζητας και τοσο πολυ , δεν κερδιζεις τιποτα. Για να το δούν περισσότερα άτομα και σε περίπτωση που θέλουν να έρθουν πολλοί να υπάρξει μία στοιχειώδης οργάνωση!
karmen1983 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Εδώ παραλογίζεσαι. Και μπορείτε να σταματήσετε να μου την λέτε για κάποιον λόγο που δεν υπάρχει. Επιστρέψτε στην συζήτηση Εγώωωωωωω; Δεν είπα εγώ αποτυχία ένα meeting με λίγα άτομα, που δεν έχεις ιδέα αν θα είναι λίγα... Και στο κάτω κάτω, για μερικά άτομα θα συμμετέχω... Μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού μου... Μερικούς ούτε τους έχω μιλήσει εδώ, ούτε ξέρω τρόπο σκέψης και δεν με απασχολεί αν θα έρθουν ή όχι... Ε δεν θα βάλω και το rocky μου να κλαίει, είπαμε.... Στην τελική αυτό που είπε ο Obsidian. Αν θες αν δεν θες....... I'm off μην το βγάλω και off και με βαράτε... Αρκετά παραλογίστηκα...
CaptainHog Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 και γω μεσα ειμαι για συναντηση.στανταρ.οποτε μετρατε εναν ακομα.
karmen1983 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Για να το δούν περισσότερα άτομα και σε περίπτωση που θέλουν να έρθουν πολλοί να υπάρξει μία στοιχειώδης οργάνωση! Και ακριβώς επειδή θα είμαστε αρκετοί, να υπάρχει ο χρόνος να βρεθεί ημερομηνία, να βολεύει αν όχι όλους, τους περισσότερους...
Marria Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Για να το δούν περισσότερα άτομα και σε περίπτωση που θέλουν να έρθουν πολλοί να υπάρξει μία στοιχειώδης οργάνωση! Εγω θα προτεινα μια ημερομηνια και ενα μερος , και οποιος θελει ερχεται, στην τελικη δεν θα παρακαλεσεις και κανεναν για να ρθει ουτε θα γινει μια μαραθωνια συζητηση ποτε μπορει ο καθενας. Φιλικα
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 και γω μεσα ειμαι για συναντηση.στανταρ.οποτε μετρατε εναν ακομα. Μπήκες και εσύ στην Black List! Εγω θα προτεινα μια ημερομηνια και ενα μερος , και οποιος θελει ερχεται, στην τελικη δεν θα παρακαλεσεις και κανεναν για να ρθει ουτε θα γινει μια μαραθωνια συζητηση ποτε μπορει ο καθενας. Φιλικα Καλά και έτσι πάλι θα υπήρχε λόγος να μου την πούν με άλλο τρόπο... Το φιλικά είναι στάνταρ δέν έχω λόγο να νευριάσω ούτε να τσακωθώ με κανέναν..άλλωστε είπα απο την αρχή τις προθέσεις μου και πώς είτε γίνει αυτό που προτείνω-ουμε είτε όχι εγώ με τα άτομα που είναι να βρεθώ θα βρεθώ ο κόσμος να χαλάσει..απο εκεί και πέρα όποιος έχει την καλή διάθεση ακολουθεί..
Obsidian Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Aν εσύ μετράς την αποτυχία ή την επιτυχία βάση ποσότητας' date=' έλα και αντί ένα διαμάντι διάλεξε ένα τσουβάλι άχερα...[/quote'] Εδώ παραλογίζεσαι. Δηλαδη εσυ θα διαλεγες το τσουβαλι με τα αχερα? Και μπορείτε να σταματήσετε να μου την λέτε για κάποιον λόγο που δεν υπάρχει. Εδω παραλογιζεσαι φιλε. Δεν στην λεμε' date=' κανεις δεν μπορει να στην πει αν εχεις δικιο. Εσυ ηρθες απο το πουθενα.[/font'] Μην προσπαθείς να τα μπαλώσεις λέγοντας μπαρούφες Σταματα να αρνεισαι οτι δεν σε βολευει. Kοιτα θα στο πω μια φορα. Θα χαρω πολυ να ερθεις και να τα πουμε. Αν ομως εσυ εχεις φαει καποια πικρα απο καποιο αλλο meeting μην την κανεις μεταγγιση εδω' date=' δεν υπαρχει λογος. Καποια πραγματα ας τα κραταμε για τον εαυτο μας. [/font'] Btw υπηρξε καποιο massive fail στο συστημα με τα quotes.
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Πότε θα παιχτεί είπαμε; Τελος Ιουλίου ή τελος Αυγούστου! (λέω εγώ τώρα)
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δηλαδη εσυ θα διαλεγες το τσουβαλι με τα αχερα? Εδω παραλογιζεσαι φιλε. Δεν στην λεμε, κανεις δεν μπορει να στην πει αν εχεις δικιο. Εσυ ηρθες απο το πουθενα. Σταματα να αρνεισαι οτι δεν σε βολευει. Kοιτα θα στο πω μια φορα. Θα χαρω πολυ να ερθεις και να τα πουμε. Αν ομως εσυ εχεις φαει καποια πικρα απο καποιο αλλο meeting μην την κανεις μεταγγιση εδω, δεν υπαρχει λογος. Καποια πραγματα ας τα κραταμε για τον εαυτο μας. Btw υπηρξε καποιο massive fail στο συστημα με τα quotes. Από ότι βλέπω κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Δεν θα προσπαθήσω αυτήν την φορά να πω επιχειρήματα, παρόλο που θέλω. Θα σας πω μόνο να διαβάσετε πάλι τις τελευταίες σελίδες και ό,τι έγραψα και να τα κρίνετε με βάση την λογική. Να δείτε ποιος παραλογίζεται και ποιος όχι, ποιος έχει σταθερή και συγκεκριμένη άποψη και ποιος όχι, ποιος ήταν οφφτόπικ και ποιος συνέβαλλε θετικά στο θρεντ. Με την λογική Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτήν την διαμάχη. Πείτε μου τώρα ό,τι θέλετε άντε βρίστε έστω και χωρίς λόγο, απλά πρώτα σκεφτήτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα