Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως αυτή η συνάντηση δεν θα γίνει γιατί έχετε πιάσει και λέτε offtopic μαλακίες.

Θέλω να έρθω αλλά νομίζω τώρα πια τζάμπα το διαβάζω το θρεντ

Τωρα λες εσυ ομως μ@λ@κιες οτι θελεις να ερθεις και απλα σε πειραξαν 1-2 ποστ παραπανω.....ενταξει ειπαμε.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω πως αυτή η συνάντηση δεν θα γίνει γιατί έχετε πιάσει και λέτε offtopic μαλακίες.

Ευκαιρία να κόψουν τις μαλακίες τώρα που μίλησε και κάποιος άλλος!

Δημοσ.

^Σωστός. Σκέψου να μαζευτούμε και να γίνεται κι εκεί το ίδιο πράγμα.

Δημοσ.

Τα offtopic posts δειχνουν οτι μαλλον θα γινει γιατι τα παμε καλα και λεμε και μια κουβεντα παραπανω. Ειναι σαν προκαταρκτικα του meeting. Συμφωνω με αυτο που λες, οχι ομως με την διατυπωση.

Σκέψου να μαζευτούμε και να γίνεται κι εκεί το ίδιο πράγμα.

Εγω σκεφτομαι να κανω δυο-τρεις εκτυπωσεις, να τις φερω για να παιξουμε 'Identify the screenshot'.

Δημοσ.

Τωρα λες εσυ ομως μ@λ@κιες οτι θελεις να ερθεις και απλα σε πειραξαν 1-2 ποστ παραπανω.....ενταξει ειπαμε.

Αυτά είναι ασυναρτησίες. Όλα όμως

Τα offtopic posts δειχνουν οτι μαλλον θα γινει γιατι τα παμε καλα και λεμε και μια κουβεντα παραπανω. Ειναι σαν προκαταρκτικα του meeting. Συμφωνω με αυτο που λες, οχι ομως με την διατυπωση.

Τα offtopic δεν κάνουν καθόλου καλό και φαίνεται

Ούτως ή άλλως το είπε και ο έμπειρος το γιατί απέτυχαν οι προηγούμενες

Δημοσ.

Αυτά είναι ασυναρτησίες. Όλα όμως

Ετσι και αλλιώς θα γίνει meeting φίλε...είτε 5 είτε 500 ατομα είναι το meeting ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

Δημοσ.

Άμα γίνει με 5 άτομα θα είναι ακριβώς αυτό.

Αποτυχημένο

Δεν είχα σκοπό να έχω 300 άτομα μαζί μου απο την αρχή..με 5 άτομα το είπα και είπαμε να κάνουμε θέμα μήπως θέλουν να έρθουν και άλλα μέλη ώστε να γνωριστούμε μεταξύ μας!

Δημοσ.

Ουτε οι βρισιες κανουν καλο ομως.

Ναι, ο εμπειρος δηλωσε την γνωμη του, ειπε τα γεγονοτα ωστοσο βοηθησε δημιουργώντας το poll -- και μπραβο του.

Αποτυχημένο

Οχι, δεν το καθοριζει η ποσοτητα το αν θα ειναι αποτυχημενο.

Αν ερθουν δυο ατομα, π.χ. εγω και ο Doc και περασουμε καλα για μενα αυτο ονομαζεται απολυτη και καθολικη επιτυχια.

Αν μαζευτουμε 25 ατομα και ειναι κατι το χλιαρο, πιστευεις οτι θα ηταν επιτυχια?

Δημοσ.

Ουτε οι βρισιες κανουν καλο ομως.

Ναι, ο εμπειρος δηλωσε την γνωμη του, ειπε τα γεγονοτα ωστοσο βοηθησε δημιουργώντας το poll -- και μπραβο του.

Αυτά είναι ασυναρτησίες. Δεν έβρισα κανέναν και το τί έκανε ο μοντ είναι εντελώς άσχετο

Οχι, δεν το καθοριζει η ποσοτητα το αν θα ειναι αποτυχημενο.

Αν ερθουν δυο ατομα, π.χ. εγω και ο Doc και περασουμε καλα για μενα αυτο ονομαζεται απολυτη και καθολικη επιτυχια.

Αν μαζευτουμε 25 ατομα και ειναι κατι το χλιαρο, πιστευεις οτι θα ηταν επιτυχια?

Άμα σου αρέσει θα είναι επιτυχία, αλλά δεν θα είναι συνάντηση insomniacs

Δημοσ.

Αυτά είναι ασυναρτησίες. Δεν έβρισα κανέναν και το τί έκανε ο μοντ είναι εντελώς άσχετο

Άμα σου αρέσει θα είναι επιτυχία, αλλά δεν θα είναι συνάντηση insomniacs

Φίλε μου έχεις να προτείνεις μέρος και ημερομηνία....;

Ολα τα άλλα είναι άσχετα!

Δημοσ.

Για διάσωση θα πάμε;

Οτι προκύψει :P Ποτέ δεν ξέρεις όταν στην παρέα είναι το τρελοκομείο Karmen :P

Υπάρχει το Αθηναίων Πολιτεία για την περίπτωση αυτή!!!

Τρομερή πρόταση +1

Με τη μία μου ήρθε στο μυαλό το James Joyce πάντως.

Ωραίοςςςςς

Αν δεν είχαμε και μερικά Offtopic (Μερικά το τονίζω βγάλε έξω το μικρό :P) θα είχαμε ένα βαρετό θέμα συνάντησης ή κάνω λάθος;

Ετσι και αλλιώς θα γίνει meeting φίλε...είτε 5 είτε 500 ατομα είναι το meeting ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

Α γεια σου... Λίγοι και καλοί...

Αποτυχημένο

Αν εσύ μετράς την αποτυχία ή την επιτυχία βάση ποσότητας, έλα και αντί ένα διαμάντι διάλεξε ένα τσουβάλι άχερα...

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ανοιχτηκε ενα θεμα για μετα απο 1.5 μηνα, τοσο πολυ θελουμε να το οργανωσουμε? αν και φανταζομαι και μετα απο 1 μηνα θα τσακωνομαστε για το μερος και τις ημερομηνιες :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...