Doc1355 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δεν βαζω χερι σε κανεναν ουτε αντιπροτεινω κατι. Απλα αν ειναι να ξοδεψουμε πολλα να.. προετοιμαστω ψυχολογικα βρε παιδι μου. Δεν είπα κάτι τέτοιο..έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λές απλά δέν πιστεύω ότι μπορούμα να το πούμε αυτό..
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Απο το να σκασω τοσα λεφτα για να γνωρισω τον Χρηστο καλυτερα να παω να παρω εναν ssd που τον θελω κιολας
driftingcris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Απο το να σκασω τοσα λεφτα για να γνωρισω τον Χρηστο καλυτερα να παω να παρω εναν ssd που τον θελω κιολας Δεν θα με βρισεις για αυτο που ειπα πριν? Και δεν θα γνωρισεις μονο εμενα! Και ikaruga24 - Τhanos1972 -apd453 - Sellers - rafail1994- Gi0
Obsidian Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Οχι βρε..... Αν θα με πειραζε το δικο σου θα ειχα σκοτωσει τον Θανο... Nαι ομως τον Θανο τον ξερεις. Τι διαολο, εχετε παντρευτει κιολας. Και δυστυχως αυτο ειναι ενα λαθος που κανουν μερικοι.. Βλεπουν οτι λ.χ. εχεις οικειοτητα με ενα ατομο και νομιζουν οτι ο καθενας μπορει να αστειευτει μαζι σου. Γι'αυτο στο ειπα. Δεν είπα κάτι τέτοιο..έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λές απλά δέν πιστεύω ότι μπορούμα να το πούμε αυτό.. Ok, δεκτο. Εχουμε καταληξει αν θα παμε για καφε ή για φαγητο ή σε κατι crossover οπως π.χ. bar-restaurant οπου συνδυαζονται και τα δυο? Και σαμπουαν και μαλακτικο που λεει η διαφημιση.
driftingcris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Nαι ομως τον Θανο τον ξερεις. Τι διαολο, εχετε παντρευτει κιολας. Και δυστυχως αυτο ειναι ενα λαθος που κανουν μερικοι.. Βλεπουν οτι λ.χ. εχεις οικειοτητα με ενα ατομο και νομιζουν οτι ο καθενας μπορει να αστειευτει μαζι σου. Γι'αυτο στο ειπα. Ok, δεκτο. Εχουμε καταληξει αν θα παμε για καφε ή για φαγητο ή σε κατι crossover οπως π.χ. bar-restaurant οπου συνδυαζονται και τα δυο? Και σαμπουαν και μαλακτικο που λεει η διαφημιση. χα0χ0α0χα0χ0α0χ00 Ελα βρε, εναν γυρο και πολυ ειναι...
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Nαι ομως τον Θανο τον ξερεις. Τι διαολο, εχετε παντρευτει κιολας. Και δυστυχως αυτο ειναι ενα λαθος που κανουν μερικοι.. Βλεπουν οτι λ.χ. εχεις οικειοτητα με ενα ατομο και νομιζουν οτι ο καθενας μπορει να αστειευτει μαζι σου. Γι'αυτο στο ειπα. Εμ συγνωμη αλλα δεν τον ξερω τον Κυριο.15 χρονων ειναι το παλικαρι. Και οχι δεν εχουμε παντρευτει.θελει πολυ αυτος απο οτι εχω καταλαβει το μικρο πουστρ@κι αλλα δεν θα του κανω την χαρη.
Doc1355 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Nαι ομως τον Θανο τον ξερεις. Τι διαολο, εχετε παντρευτει κιολας. Και δυστυχως αυτο ειναι ενα λαθος που κανουν μερικοι.. Βλεπουν οτι λ.χ. εχεις οικειοτητα με ενα ατομο και νομιζουν οτι ο καθενας μπορει να αστειευτει μαζι σου. Γι'αυτο στο ειπα. Ok, δεκτο. Εχουμε καταληξει αν θα παμε για καφε ή για φαγητο ή σε κατι crossover οπως π.χ. bar-restaurant οπου συνδυαζονται και τα δυο? Και σαμπουαν και μαλακτικο που λεει η διαφημιση. Υπάρχει το Αθηναίων Πολιτεία για την περίπτωση αυτή!!!
phanispal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 [...]ή σε κατι crossover οπως π.χ. bar-restaurant οπου συνδυαζονται και τα δυο? Και σαμπουαν και μαλακτικο που λεει η διαφημιση. Με τη μία μου ήρθε στο μυαλό το James Joyce πάντως.
Doc1355 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Με τη μία μου ήρθε στο μυαλό το James Joyce πάντως. Σωστός και αυτό!!
driftingcris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εμ συγνωμη αλλα δεν τον ξερω τον Κυριο.15 χρονων ειναι το παλικαρι. Και οχι δεν εχουμε παντρευτει.θελει πολυ αυτος απο οτι εχω καταλαβει το μικρο πουστρ@κι αλλα δεν θα του κανω την χαρη. χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Obsidian Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Υπάρχει το Αθηναίων Πολιτεία για την περίπτωση αυτή!!! Ειναι και αυτο μια προταση. Απλως, πιστευω οτι ειδικα στην αρχη αρμοζει περισσοτερο να πιουμε κατι μονο. Πολλοι ομως, μιας και θα βγουμε το απογευμα, θα θελουν και να φανε. Ε μετα θα ανοιξει η διαθεση και μαζι της η ορεξη. Απο το να σκασω τοσα λεφτα για να γνωρισω τον Χρηστο καλυτερα να παω να παρω εναν ssd που τον θελω κιολας χα0χ0α0χα0χ0α0χ00 Ελα βρε, εναν γυρο και πολυ ειναι... Xρηστο δεν το επιασες? Ηταν νιξη αυτο. Η καρδια του Θανου περναει απο ενα ssd. Αγορασε του ενα και that's it. Εμ συγνωμη αλλα δεν τον ξερω τον Κυριο.15 χρονων ειναι το παλικαρι. Και οχι δεν εχουμε παντρευτει.θελει πολυ αυτος απο οτι εχω καταλαβει το μικρο πουστρ@κι αλλα δεν θα του κανω την χαρη. Δεν το περιμενα το insomnia να αποτελει φωλια μονοδρομου ερωτα..
driftingcris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Θανο το πετυχα τον σκοπο μου.. ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ INSOMNIA! Νταξ οχι ολο
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 [font="Tahoma" Xρηστο δεν το επιασες? Ηταν νιξη αυτο. Η καρδια του Θανου περναει απο ενα ssd. Αγορασε του ενα και that's it. Δεν το περιμενα το insomnia να αποτελει φωλια μονοδρομου ερωτα.. Μπα οχι,ετσι σκεφτονται οι γκομενες.εγω το εννοω.
Doc1355 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Xρήστο trollollololollollo βάλε spoiler να πείς αυτά που θές...
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Νομίζω πως αυτή η συνάντηση δεν θα γίνει γιατί έχετε πιάσει και λέτε offtopic μαλακίες. Θέλω να έρθω αλλά νομίζω τώρα πια τζάμπα το διαβάζω το θρεντ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα